Buffalo – San Jose 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Anaheim 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 5:0 (kon.)
Pittsburgh – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 3:1 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
Tampa Bay – LA Kings 5:0 (kon.) | Ottawa – St. Louis 0:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Colorado – Montreal 4:0 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Streda 08.02.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:01 Mikko RANTANEN - 4:0
     
    46:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovku pět na tři Colorado Avalanche dokázali velmi rychle využít, trvalo to jen pár vteřinek. A co víc, mladík MIKKO RANTANEN si připisuje první hattrick v National Hockey League. Dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, odkud z první a hlavně z ostrého úhlu propálil Careyho Price. Brankář Montrealu neměl šanci, krásně mířená střela do horní poloviny klece. Teď už to budou mít Canadiens s doháněním výsledku hodně těžké, Colorado je dnes na vlně pohody a pokračuje nadále úspěšným hokejem. Jedná se o branku z přesilovky. Asistence: Nathan MacKinnon, Mark Barberio.
    33:10 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    33:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Montreal tak dlouho strádal, až se mu to znovu nevyplatilo a potřetí v zápase inkasuje. Colorado je ve druhé části o něco lepším týmem a teď si vysloužilo trefu na rozdíl tří gólů. Barberio kousek za modrou čárou v útočném pásmu nabral puk na hokejku a vystřelil. Před zraky Careyho Price stál na teč připravený MIKKO RANTANEN, který poslal touš do branky. Jedná se o druhý Rantanenův zásah v utkání a domácí už jsou hodně napřed před svým sokem z Východní konference. Asistence: Mark Barberio, Gabriel Landeskog.
    02:25 Andreas MARTINSEN - 2:0
     
    02:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Prognózy jdou všechny stranou! Laviny se toho v první třetině vrhly opravdu po hlavě a zatím se jim to vyplácí. Ještě neutekly ani tři minuty základní hrací doby a domácí vedou rozdílem dvou vstřelených branek. O tu druhou se postaral ANDREAS MARTINSEN, jenž prchl obraně Montreal Canadiens po levém mantinelu a luxusní střelou do prostoru mezi betony překonal Careyho Price. Těžko říct, jestli gólman Habs mohl ještě stihnout reagovat. Asistence: Francois Beauchemin, Calvin Pickard.
    00:30 Mikko RANTANEN - 1:0
     
    00:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je tedy pořádně rychlý začátek, kdo by to čekal! Avalanche vyrazili vůbec poprvé v utkání na branku, vůbec se soupeře nezalekli. MIKKO RANTANEN byl sice ještě daleko od zařízení Montrealu, avšak na nic nečekal, zpracoval si kotouč na hokejce a hned jej vyslal směrem zařízení Careyho Price. Ten už na rychlé zakončení nestačil reagovat a přesně po půl minutě základní hrací doby poprvé inkasuje. Tak uvidíme, jak budou hosté reagovat, okamžitě od prvních vteřin se nám střetnutí vyvíjí velmi zajímavě. Asistence: Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 1. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 3. Martinsen (Beauchemin, Pickard), 34. Rantanen (Barberio, Landeskog), 47. Rantanen (MacKinnon, Barberio)


    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Beauchemin, Zadorov, Barberio, Goloubef, Wiercioch, Ťutin – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Grigorenko, Duchene, Nieto – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Söderberg, Colborne.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber, Markov, Nestěrov, Beaulieu, Petry – Pacioretty, Danault, Radulov – Lehkonen, Galchenyuk, Byron – Andrighetto, Plekanec, A. Shaw – T. Mitchell, Desharnais, Flynn.

    Rozhodca: Rehman, Pochmara – Cameron, Heyer

    Diváci: 12 667