Buffalo – San Jose 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Anaheim 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 5:0 (kon.)
Pittsburgh – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 3:1 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
Tampa Bay – LA Kings 5:0 (kon.) | Ottawa – St. Louis 0:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Colorado – Montreal 4:0 (kon.)
koniec po predl.
Buffalo Sabres
5:4 (1:2, 0:1, 3:1 - 1:0)
San Jose Sharks
cz Streda 08.02.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:05 Evander KANE - 5:4
     
    61:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel na pravém křídle po rychlém přečíslení dva na jednoho zvedl hlavu a nádhernou žabičkou z ostrého úhlu našel na vzdálenější levé tyči EVANDERA KANEA, který z blízkosti zamířil nad pravém betonem Martina Jonese k levé tyči a rozhodl o výhře Sabres, kteří dokonali v nádherném zápase bohatém na góly velký obrat! Asistence: Jack Eichel.
    52:31 Kyle OKPOSO - 4:4
     
    52:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    KYLE OKPOSO využil v levém kruhu pro vhazování pěkné přihrávky do jízdy od Sama Reinharta a střelou zápěstím zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Sabres dokonali neuvěřitelný comeback, když během 55 sekund vstřelili dva góly a vyrovnali na 4:4! Neskutečné! Asistence: Sam Reinhart a Ryan O'Reilly.
    51:36 Evander KANE - 3:4
     
    51:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    EVANDER KANE krásně vybruslil zpoza brány a v blízkosti pravé tyče puk z otočky střelou zápěstím poslal nad levým betonem Martina Jonese do sítě. Sabres znovu skórovali a prohrávají pouze o gól! Dokoná Buffalo velký obrat? Asistence: Cody Franson a Brian Gionta.
    49:03 Ryan O'REILLY - 2:4
     
    49:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY si najel před bránu na přihrávku Jacka Eichela zpoza brány a z blízkosti nedal Martinovi Jonesovi šanci. Buffalo využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl dvou branek! Asistence: Jack Eichel a Rasmus Ristolainen.
    46:07 Joe PAVELSKI - 1:4
     
    46:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI napřáhl v levém kruhu pro vhazování po přihrávce Brenta Burnse od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila do bližšího levého horního rohu brány. Sharks vedou o tři branky – 1:4! Asistence: Brent Burns a Patrick Marleau.
    31:23 Melker KARLSSON - 1:3
     
    31:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski nahodil puk od modré čáry diagonální do vzdálenějšího levého rohu útočného pásma, kam si pro něj sjel Micheal Haley a zpoza brány ho poslal před bránu. Kotouč se jemně otřel o brusli Marcuse Sörensena, který zaznamenal během svého debutu v NHL první kanadský bod, a MELKER KARLSSON z blízkosti zamířil nad pravým betonem brankáře Anderse Nilssona k levé tyči! Asistence: Marcus Sörensen a Micheal Haley.
    17:33 Logan COUTURE - 1:2
     
    17:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE dostal v pravém kruhu pro vhazování po Bødkerově přihrávce příliš mnoho prostoru a nádhernou střelou zápěstím pod vyrážečkou Anderse Nilssona zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sharks krátce před přestávkou otáčí vývoj a vedou v Buffalu 2:1! Asistence: Mikkel Bødker a Marc-Édouard Vlasic.
    14:03 Joel WARD - 1:1
     
    14:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem zamířila po skvělé teči JOELA WARDA clonícího před bránou nad levým betonem Anderse Nilssona ke vzdálenější pravé tyči. Sharks necelých šest minut před koncem úvodní části vyrovnali na 1:1! Asistence: Brent Burns a Paul Martin.
    07:24 Matt MOULSON - 1:0
     
    07:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tyler Ennis na pravém křídle přihrávkou od modré čáry našel Matta Moulsona, který z nulového úhlu předložil puk Brianovi Giontovi, a kapitán Sabres mezi betony Martina Jonese procedil puk do brány. Gól byl ale nakonec připsán MATTU MOULSONOVI, který puk zasáhl těsně předtím, než překročil brankovou čáru. Buffalo využilo přesilovou hru a ujalo se vedení 1:0! Asistence: Brian Gionta a Tyler Ennis.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Moulson (B. Gionta, Ennis), 50. R. O'Reilly (Eichel, Ristolainen), 52. E. Kane (Franson, B. Gionta), 53. Okposo (Reinhart, R. O'Reilly), 62. E. Kane (Eichel) – 15. J. Ward (Burns, P. Martin), 18. Couture (Bødker, Vlasic), 32. M. Karlsson (Sörensen, Haley), 47. Pavelski (Burns, Marleau)


    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – D. Kulikov, Ristolainen, McCabe, Franson, Gorges (A), Fedun – Moulson, R. O'Reilly (A), Okposo – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Ju. Bailey, Deslauriers, Ennis.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Marleau, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, J. Ward – Sörensen, Haley, M. Karlsson.

    Rozhodca: Kelly Sutherland, Marc Joannette. Čároví: Brad Kovachik, Mark Shewchyk