Pittsburgh – Columbus 4:3 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 5:4 (kon.) | NJ Devils – Calgary 3:4 (po pr.)
Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 2:1 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 0:1 (po pr.)
Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:2 (kon.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
3:4 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:1)
Calgary Flames
cz Sobota 04.02.2017, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Mikael BACKLUND - 3:4
     
    61:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie na pravém křídle převzal puk od Michaela Frolíka a po krásném oblouku ho poslala na vzdálenější tyč, kde MIKAEL BACKLUND napřáhl z ostrého úhlu ke krásné střele zápěstím a zamířil pod horní tyč. Calgary vítězí 4:3! Asistence: TJ Brodie a Michael Frolík.
    47:22 Matt STAJAN - 3:3
     
    47:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATT STAJAN středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a roztáhl hru doprava na TJ Brodieho, který mu přihrávku oplatil, a útočník Flames bez přípravy zamířil mezi pravou rukou a tělem Coryho Schneidera ke vzdálenější levé tyči. Calgary vyrovnalo na 3:3 a začínáme od "nuly"! Asistence: TJ Brodie a Micheal Ferland.
    39:36 Kyle PALMIERI - 3:2
     
    39:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Taylor Hall z levého křídla a ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde ho tečoval Miles Wood a na vzdálenější pravé tyči puk sklepl holí o pravou tyč do brány KYLE PALMIERI. Devils využili druhou přesilovou hru a otočili utkání na svou stranu! Asistence: Miles Wood a Taylor Hall.
    31:39 Pavel ZACHA - 2:2
     
    31:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Michael Cammalleri napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která nad ledem zamířila vedle vzdálenější levé tyče a PAVEL ZACHA po odrazu puku od mantinelu za bránou dostal v její blízkosti k dorážce, která nad pravým betonem Briana Elliotta zamířila do brány. Devils využili přesilovou hru a smazali dvoubrankové manko! Asistence: Michael Cammalleri a Adam Henrique.
    28:36 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    28:36
    Devils právě vstřelili branku!
    ADAM HENRIQUE si po přihrávce Milese Wooda, který ho našel pěknou zadovkou, vybruslil zpoza brány a v blízkosti pravé tyče puk zasunul vedle levého betonu dezorientovaného Briana Elliotta do brány. Devils se vrátili zpět do zápasu a nyní prohrávají o gól! Asistence: Miles Wood.
    20:22 Kris VERSTEEG - 0:2
     
    20:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nádherné střele s příklepem, která nad levým betonem Coryho Schneidera zamířila k přední pravé tyči. Calgary rychle využilo přesilovou hru a vede v Prudential Center nad domácím New Jersey Devils 2:0! Asistence: TJ Brodie a Johnny Gaudreau.
    17:15 Sean MONAHAN - 0:1
     
    17:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN si po kolmé přihrávce Johnny Gaudreau od modré čáry potáhl puk z mezikruží do levého kruhu pro vhazování a napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Coryho Schneidera zamířila do bližšího levého horního rohu brány a na cestě do sítě se odrazila od horní tyč. Flames vedou 1:0! Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 29. Henrique (Wood), 32. Zacha (Cammalleri, Henrique), 40. Palmieri (Wood, Hall) – 18. Monahan (J. Gaudreau, Brodie), 21. Versteeg (Brodie, J. Gaudreau), 48. Stajan (Brodie, Ferland), 62. Backlund (Brodie, Frolík)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Quincey, Lovejoy, Helgeson, Santini – Hall, Zajac (A), Palmieri – Wood, Henrique (A), Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – Blandisi, Kalinin, Parenteau.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau (A), Monahan (A), Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Ferland.

    Rozhodca: Chris Lee, TJ Luxmore. Čároví: Steve Barton, Tim Nowak

    Diváci: 14716