Eibar – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Vigo – Real Madrid 2:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
2:2 (1:0)
Real Madrid
Streda 25.01.2017, 21:15 • Estadio Balaídos, Vigo • Španielsky pohár • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid je von z Copa del Rey. Celta si postup vydrela a ďalej sa dostala zaslúžene. Po šokujúcej výhre 2:1 na Bernábeu prišla remíza 2:2, takže celok z Viga sa pridal k už istým semifinalistom, ktorými zatiaľ sú Atlético Madrid a Deportivo Alavés. Zajtra vzíde posledný z dvojice FC Barcelona/Real Sociedad. (23:09:38)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Celta si to však veľmi dobre stráži. Jonny získal loptu, prenikol do šestnástky a centrom našiel úplne voľného Bongondu, ktorý hlavou trafil len Casillu.
     
    90+4
    Danilo s veľmi dôležitým zákrokom, keď sa mu podarilo zablokovať Bongondu. Real Madrid bude mať ešte necelú pol minútu.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Aspas, prichádza Fontás.
     
    90+3
    Álvaréz naťahuje čas a hlavný arbiter ho nechá. Navyše, Celta strieda.
     
    90+2
    Realu Madrid to však nejde. Už v strede poľa sa mohlo pískať po zrážke hláv Danila s Aspasom, ale ako faul je posúdený až zákrok Ramosa na Cabrala v šestnástke Celty.
     
    90+1
    Domáci držia loptu ďaleko od svojej brány, ale po zrazenej strele odkopáva dopredu Casilla.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty!
    90. Lucas Vázquez (REA) - 2:2
     
    90
    Real Madrid dal gól!
    Hostia majú na jeden gól nadstavený čas, pretože center do skrumáže tiel sa odrazil k voľnému náhradníkovi LUCASOVI VAZQUÉZOVI, ktorý rybičkou a hlavičkou trafil do protipohybu brankára Álvareza.
     
    90
    Morata ešte vybojoval roh, Real bude chcieť vyvinúť veľký tlak.
     
    89
    Lucas Vazquéz sa dostal k centru, ktorý odvrátil Cabral pred Marianom len na hranicu šestnástky, lenže tam si nerozumela dvojica hráčov hostí.
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Mariano.
     
    88
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Wass, prichádza Sergio Gómez.
     
    87
    Celta Vigo drží loptu pod svojou kontrolou a súpera do ničoho nepúšťa. Štadión sa teší, na Balaídos sa oslavuje postup.
     
    86
    Real Madrid je jednou a pol nohy z Copa del Rey, alebo sa príde ešte nejaký zázrak?
    85. Daniel Wass (CVG) - 2:1
     
    85
    Celta Vigo dalo gól!
    Po centri sprava sa lopta takmer dostala preč od šestnástky Realu, no DANIEL WASS so spoluhráčmi ju dokázal udržať a bol to práve Dán, kto strelou k žrdi spoza šestnástky nedal Casillovu šancu.
     
    84
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Guidetti, prichádza Jozabed.
     
    83
    Faul v strede poľa od Moratu zastavil snahu Realu minimálne na niekoľko sekúnd, ale kvôli striedaniu ich bude možno oveľa viac, ako sa predpokladalo.
     
    82
    Lucas Vazquéz sa dostal z krídla do šestnástky, odcentroval, ale jeho center nebol presný. Real Madrid sa rozhodol tlačiť všetko za každú cenu pred Álvaréza.
     
    81
    Kombinácia Realu Madrid narazila na prehustený priestor na hranici šestnástky. Lopta sa však dostala doprava, odkiaľ po zemi prihrával Danilo, našiel len brankár Celty.
     
    80
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Morata.
     
    79
    Wass dostal loptu do otvoreného priestoru na krídle vedľa šestnástky, kde však výborne vybehol Casilla a čistým sklzom loptu odohral. Dánsky futbalista si však poleží a natiahne čas.
     
    78
    Celte sa veľmi dobre darí držať Real v týchto minútach na uzde a veľmi ďaleko od Álvarezovej brány. Hrá sa v strede poľa, alebo pred Casillom.
     
    77
    Už sa zdalo, že domáci loptu stratia, no po nepresnosti od Benzemu trojlístok Cabral – Aspas – Guidetti predviedol krásnu akciu zakončenú ofsajdom posledného menovaného.
     
    76
    Sergio Ramos zrazil strelu spoza šestnástky takmer priamo na kopačku Guidettiho pred Casillu, ale veľmi dobre zakročil Casemiro, ktorý Švédovi nedovolil zakončiť.
     
    76
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Asensio, prichádza Lucas Vazquéz.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Danilo (Real Madrid CF).
     
    75
    Iago Aspas dostal loptu pred šestnástku, odkiaľ aj rýchlo ľavačkou vystrelil. Po teči Ramosa ide lopta vedľa, roh to ale podľa arbitra nebude.
     
    74
    Kontra Realu Madrid prišla takmer okamžite, lenže neskončila dobre, keďže Ronaldo narazil na jedného zo súperov. Ešte pred tým sa mu však rysovala prihrávka do uličky pre Benzemu. Otázne však je, či by Francúz nebol v ofsajde.
     
    73
    Aspas posunul loptu do šestnástky na Guidetti. Ten sa dostal do uhlu, ale ešte chcel strieľať alebo centrovať pred bránu. Nakoniec získal rohový kop.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Jonny (Celta Vigo).
     
    71
    Nacho Fernández si síce v strede poľa pomohol faulom, ale Real Madrid loptu veľmi rýchlo získal späť do svojho držania.
     
    70
    Asensio bol na krídle zastavený tvrdším zákrokom, ale nie faulom. Pred tým si domáci fanúšikovia pýtali faul aj za odstrčenie Guidettiho Ramosom, nepískalo sa.
     
    69
    Cristiano Ronaldo sa znova po faule na jedného z hostí postavil k priamemu kopu a opäť to nemyslel zle. Tesne nad zemou mieril tesne k žrdi, lopta ešte skočila, ale Álvaréz zasahovať nemusel.
     
    68
    Ďalšia obrovská šanca. Prienik Ronalda bol síce zastavený, lenže odrazená lopta našla Benzemu a ten priestor troch žrdí minul iba tesne.
    67. Sergio Ramos (REA)
     
    67
    Kroos svojim pasom na malé vápno našiel Sergia Ramosa, ktorého bránili dvaja hráči, no kapitán hostí sa aj tak dostal k hlavičke. Vo veľmi dobrej pozícii ale netrafil ideálne a tesne minul.
     
    66
    Danilo sa snaží napraviť svoju chybu a smerom dopredu sa snaží, aj keď nie vždy sa mu všetko podarí. Tentoraz ale vybojoval priamy kop z krídla.
     
    65
    Šance Realu Madrid po góle razom vzrástli, aj keď to dlho vyzeralo biedne. Znížili sa kurzy a čo je hlavné, ak dajú hostia druhý gól, pôjde sa do predĺženia. Nechajme sa však prekvapiť, pretože oba celky majú rovnaké šance.
     
    64
    Marcelo Díaz chcel vrátiť svojmu celku znova vedenie, ale svoj pokus spoza šestnástky nasmeroval iba nad tri žrde Casillu.
    62. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:1
     
    62
    Real Madrid dal gól!
    CRISTIANO RONALDO prelomil svoje trápenie a to hneď dvakrát. V roku 2017 je to jeho druhý gól, ale nedarí sa mu najlepšie a v poslednom čase nedáva ani góly z priamych kopov. Trafil sa veľmi peknou strelou k žrdi.
     
    61
    Ronaldo na hranici šestnástky spravil kľučku proti dvom hráčom protivníka, lenže následne spadol na zem. Môže byť aj rád, že nedostal kartu za simulovanie. Real Madrid napriek tomu po ďalšej akcii vybojoval vďaka Benzemovi priamy kop, tentoraz bude tesne spred pokutového územia zakončovať Ronaldo, nie Kroos.
     
    60
    Domáci sa udržali na lopte a na polovici súpera budú vhadzovať aut, čo im presne polhodinu pred koncom veľmi dobre vyhovuje.
     
    59
    Toni Kroos to napriek tomu vyskúšal priamo po zemi, keďže Álvarez nebol pri svoje bližšej žrdi. Nakoniec sa presunul a odvrátil na roh. Ten zakončil hlavou nad Sergio Ramos.
     
    58
    Danilo faulovaný tesne pred šestnástkou súpera, ale je to aj z uhlu, takže to nebude parketa pre Ronalda, ale Toniho Kroosa.
     
    57
    Nízky pas na prednej tyči zachytil Aspas. Celta Vigo poslala loptu odkopom do bezpečia.
     
    56
    Ronaldo na krídle nedostihol pas pred Cabralom, ale stopér Celty odpratal loptu na rohový kop, takže tu bude ďalšia šanca pre Real.
     
    55
    Aspas sa pokúsil prihrať do uličky na Guidetti, jeho veľmi dobrý úmysel však nevyšiel, pretože loptu zle trafil a tým nasmeroval dosť zle.
     
    54
    Center Kovačiča smeroval na vzdialenejšiu žrď kde zabiehal Ronalda. Napriek tomu, že sa Portugalčan zbavil súpera, na loptu už nedočiahol.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Wass (Celta Vigo).
     
    53
    Hostia zatlačili na rozohrávku súpera na hranici jeho šestnástky, avšak Celta z toho vykombinovala ako keby to bola najjednoduchšia vec na svete.
     
    51
    Danilo sa presunul naľavo, odkiaľ hľadal Ronalda alebo Benzemu. Center poslal presne medzi nich tak, že na loptu nedočiahol ani jeden.
     
    50
    Brankár Celty si však poranil členok, takže na hracej ploche musí byť ošetrovaný. V hre však bude môcť pokračovať.
     
    49
    Ronaldo síce nedostal poriadnu prihrávku do šestnástky, ale za pomalou loptou, ktorá ušla Roncagliovi sa ešte dral. Všetko vyústilo zrážkou týchto dvoch s Álvarezom. Hra prerušená pre faul nebude.
     
    48
    Center nemeckého reprezentanta nenašiel nikoho zo spoluhráčov, Álvarez v pokoji loptu ukryl pri sebe.
     
    48
    Nacho prestrčil loptu na Ronalda, ktorý stál na šestnástke, lenže Mallo zasiahol veľmi dobre. Následne však Wass fauloval Kroosa, ktorý bude centrovať.
     
    47
    Celta Vigo ostala pri lopte a takmer si vytvorila šancu, lenže center Aspasa na malom vápne Guidettiho nenašiel.
     
    46
    Bongonda poslal center z krídla cez Danila, ale Sergio Ramos bol postavený veľmi dobre a odvrátil aspoň do autu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Zaujímavý záver polčasu vyústil do vlastného gólu Danila. Fanúšikovia Realu Madrid určite len krútia neveriacky hlavou a ich myšlienky začínajú slovami, na ktorých vypísanie by sme potrebovali tento znak *. Celta Vigo mala v posledných minútach tlak, ale na gól im "musel pomôcť" brazílsky obranca.

    Všetko však mohol byť inak, pretože ešte v polovici polčasu mal obrovskú šancu Ronaldo. Najskôr trafil brvno, z dorážky mimo. Hostia tak musia dať na postup aspoň tri góly a ani jeden neinkasovať.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
    44. Danilo (CVG) - 1:0
     
    44
    Celta Vigo dalo gól!
    Ďalšie prepadnutie hostí už domáci trestajú. Pätička Aspasa to všetko začala, no Wassa ešte takmer sklzom zastavil Nacho, čo sa nakoniec nepodarilo. Guidetti sa následne ocitol sám pred Casillom, avšak španielsky gólman predviedol skvelý zákrok. Na jeho obrovskú smolu však presne pred ním čakal DANILO a neuveriteľne nešťastným spôsobom si zrazil loptu do vlastnej brány.
     
    43
    Kroosova prihrávka pred šestnástkou bola zablokovaná a následne sa faulom proti Guidettimu pri postrannej čiare previnil Sergio Ramos.
     
    42
    Celta Vigo je v týchto minútach aktívnejšia a Real Madrid začal prepadávať v obrane, čo sa mu mohlo stať takmer osudným. Ďalší pokus domácich končí nepresným strieľaným centrom sprava na hrot.
     
    41
    Po rohu sa k lopte na hranici päťky dostal Radoja, Casilla proti nemu vyštartoval, ale balkánsky futbalista bez dotyku minul. Marcelo Díaz následne zamieril spoza pokutového územia presnejšie, no bez razancie.
     
    40
    Guidetti takmer využil dlhý pas, ktorý prepadol cez Danila, lenže jeho prudké zakončenie v šestnástke mieriace k žrdi vyrazil na roh Casilla.
     
    39
    Kroos našiel hlavu Sergia Ramosa, ktorý ani nemusel poriadne vyskočiť a predčil všetkých okolo neho, lenže hlavička nemala potrebnú razanciu a Álvaréz na čiare zakročil.
     
    39
    Asensio však zavelil na prechod dopredu. Naľavo našiel Cristiana Ronalda, jeho zrazený center končí ziskom rohového kopu.
     
    38
    Čiľanov center na hranicu malého vápna našiel iba hlavu Ronalda. Ten dostal loptu zo šestnástky von, následne ju Casemiro poslal zas do autu.
     
    38
    Spomínaný Brazílčan Danilo následne aj fauloval, takže od postrannej čiary bude do ohňa centrovať Marcelo Díaz.
     
    37
    Teraz Casemiro zapracoval veľmi dobre, keď hlavou odvrátil center z krídla. Našiel len priestor za čiarou, takže Celta šetrí čas. Aut vhodil Mallo až po niekoľkých sekundách. Bude mať aj druhý pokus, odkopával Danilo.
     
    36
    Toni Kroos sa snažil centrom vyzvať spoluhráčom na zakončenie po faule Malla na Kovačiča, ale našiel len hlavu súpera, od ktorého ide lopta k Álvarézovi.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Hugo Mallo (Celta Vigo).
    35. Danilo (REA)
     
    35
    Hrôzostrašnú chybu vyrobil Casemiro a následne o niečo menšiu Aspas. Odkop futbalistu Realu Madrid z vlastnej šestnástky našiel úplne voľného Aspasa, ktorý sa ocitol sám pred Casillom, ale namiesto strely nepochopiteľne ešte hľadal Guidetti, čo mu absolútne nevyšlo.
     
    34
    Kovačič zapracoval v strede, získal loptu pre Benzemu, ktorý okamžite hľadal kolmicou Ronalda, no toho dobre strážil Cabral a nepustil ho k nej.
     
    33
    Hráči Realu Madrid si menia posty "ako chcú." Teraz sme mohli na ľavom krídle zahliadnuť Danila, ktorý prihral na Isca, lenže jeho center po teči našiel len Álvaréza.
     
    32
    Benzema aj s problémami, ktoré mu spôsoboval Roncaglia prihral do krídla na Ronalda, lenže jeho prienik do šestnástky zastavil Cabral.
     
    31
    Mateo Kovačič po prihrávke Danila spadol v blízkosti šestnástky, faul sa nepíska, aj keď by si ho chorvátsky reprezentant minimálne prial.
     
    30
    Ronaldo si dlho hľadal pozíciu na strelu. Nakoniec uvážil, že bude lepšie loptu odovzdať, ale Real pokračuje stále len v obliehaní pokutového územia.
     
    29
    Ronaldovu prihrávku na hrot ofenzívy našiel pred Benzemom Jonny, ale Celta pri lopte dlho nebola. V strede poľa o ňu nákopom na Aspasa prišla.
     
    28
    Nacho Fernández vyvinul úžasnú rýchlosť a aj keď mal na Aspasa, ktorý sa dostával do úniku po dobrej kolmici stratu, nakoniec bol pri lopte o niekoľko dĺžok.
    27. Ronaldo (REA)
     
    27
    Hostia ostali v ofenzíve vďaka rohu. Po ňom sa snažil strelou zakončiť Danilo, lenže prienik na os pokutového územia zakončenie nepriniesol.
     
    26
    Casemiro sa v tejto chvíľu ocitol na hranici šestnástky. Síce sa nepresadil, ale udržal loptu a po centri sprava zahodil nemožné Ronaldo, jeho trápenie ako keby pokračovalo. Na hranici malého vápna ho našiel skvelý center Isca, ale Portugalčan po hlavička najskôr aj s prispením Álvaréza opečiatkoval brvno a následnú dorážku spred prázdnej brány poslal úplne mimo cieľ.
     
    25
    Do tej mohol ísť aj Bongonda, lenže s ťažkou loptou si nedokázal poradiť, takže mu bola odobraná. Následne sa na zemi po faule ocitol Danilo.
     
    24
    Sergio Ramos skvele čítal hru, čím zastavil prihrávku Jonnyho na hrot ofenzívy. Nebyť dobrého zákroku kapitána Realu, Aspas by mal veľkú šancu.
     
    Real Madrid nehrá typickým rozostavením 4-3-3 ako zvykne, hlavne keď útočí. Vtedy sa Sergio Ramos posúva do úlohy pravého obrancu, Danilo hrá ešte vyššie a z Nacha sa stáva ľavý obranca. Na stredovom kruhu zostáva Casemiro podporovaný Kroosom aj Kovačičom. Pri bránený to však vyzerá ako v zápise o stretnutí.
     
    23
    Hosťom to smerom dopredu stále ide veľmi ťažko, aj keď držanie lopty je na ich strane. Majú ju až 74% času, zatiaľ čo Celta len 26%.
     
    22
    Sergio Ramos v problémoch, ale nakoniec stihol rozohrať na Danila. Ten hľadal vpredu Asensia, ktorý si vypýtal faul. Hostia rýchlo rozohrali a z polovice ihriska sa snažia dostať ďalej.
     
    21
    Rozohrávka na krátko priniesla Bongondov center po zemi, priamo na nohu Kroosa. Kontra Realu nevyšla, dobre postavený Cabral pas odvrátil a následne Danilo preniesol hru veľmi nepresne.
     
    20
    Nacho Fernández zastavil akciu súpera len za cenu rohového kopu. Na tie je to vyrovnané, po dva.
     
    19
    Kiko Casilla vo veľmi zložitej situácii, keďže odrazená lopta takmer pustila do nájazdu Aspasa. Skákajúci nezmysel nakoniec španielsky brankár rukou tesne pri čiare pokutového územia odohral.
     
    18
    Nemecký reprezentant však poslal nízky center a Wass loptu odstránil. Následný pas späť síce našiel hlavu Ronalda, ten mieril z hranice päťky nad.
     
    17
    Po rýchlej kombinácii Realu, ktorá sa takmer skončila neúspechom, si nakoniec Danilo dobre zakryl loptu a získal priamy kop. Centrovať sa chystá Kroos.
     
    16
    Danilo veľmi pekne zastavil kolmicu od Jonnyho pre Bongondu na krídlo, lenže nákop hľadajúci Benzemu nevyšiel.
     
    15
    Real Madrid sa nevie dostať zo stredu poľa, pretože domáci celok má veľmi dobre rozostavených hráčov. Navyše prišla strata lopty, ale iba chvíľková.
     
    14
    Benzema dnes už niekoľkýkrát na pravom krídle. K centru sa dostal, Ronalda a ani ďalších spoluhráčov už pre vysoký oblúčik nenašiel.
     
    13
    Prechod Asensia po ľavom krídle narazil na pozorný defenzívny val súpera, Real Madrid napriek tomu ostal pri lopte. V strede poľa sa síce pošmykol Ramos, lenže na hru to nakoniec nemalo vplyv.
     
    12
    Po faule Kovačiča na Radoju prišiel nákop do pokutového územia Realu, no hráči v belasom nezakončili a tak všetko vyriešil Danilo.
     
    11
    Danilo síce získal loptu v strede poľa, lenže po narážačke s Benzemom prihral na Isca priam hrozne. Následný pokus o akciu domácich zatrhol Nacho.
     
    10
    Isca zatiaľ v strede poľa vidno, je aktívny, pýta si lopty, čo potvrdil aj teraz, lenže okolo Bongondu ďaleko neprešiel a dokonca to bude iba aut pre Celtu Vigo.
     
    9
    Prvý zaujímavejšia akcia domácich prišla ešte pred desiatou minútou. Aspas na hranici ofsajdu sklepol loptu pre Guidettiho, lenže pokus toho Švéda išiel vysoko nad.
     
    8
    Benzema si zbehol vedľa šestnástky, kde si vymenil loptu s Iscom a následne nebezpečne po zemi centroval na malé vápno, lenže tam boli iba hráči Celty a odkopli.
     
    7
    Ronaldo nedokázal udržať loptu na hracej ploche po kontakte s Bongondom a nevypýtal si ani faul. Celta však loptu dlho nedržala, hostia ju získali späť.
     
    6
    Benzemovu prihrávku popred šestnástku súpera Ronalda prepustil za seba, takže lopta našla úplne voľného Isca. Jeho pokus pred Álvarezom raz skočil, lenže gólman problémy so zákrokom nemal.
     
    5
    Po nepodarenom pase od zástavky prišiel ešte jeden a to rovno na malé vápno, lenže dobre postavený Sergio Ramos pred Guidettim zasiahol.
     
    4
    Danilo z krídla vnikol do šestnástky Realu Madrid. Danilo jeho pokus o center zastavil zrazení na rohový kop, prvý pre Celtu.
     
    3
    Samotný roh nebezpečenstvo nepriniesol a neujala sa ani následná snaha Kroosa s Iscom na krídle. Po súboji s Radojom to bude odkop od brány.
     
    2
    Po akcii hostí zľava prišiel center, ktorý dokázali domáci zraziť aspoň na rohový kop. Teraz sa mu budú musieť brániť.
     
    1
    Zápas nám začal, tak sa poďme spoločne pozrieť na to, či sa Realu Madrid podarí zmazať nepriaznivý stav z prvého duelu, alebo Celta postúpi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: Sergio Álvaréz – Hugo Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny – Marcelo Díaz, Radoja – Wass, Iago Aspas, Bongonda – Guidetti
    Náhradníci: Villar – Fontás, Sisto, Jozabed, Sergio Gómez, Rossi, Pape Cheikh

    Real Madrid CF: Casilla – Danilo, Sergio Ramos (C), Casemiro, Nacho Fernández – Kroos, Kovačič, Isco – Asensio, Benzema, Cristiano Ronaldo
    Náhradníci: Keylor Navas – Achraf Hakimi, Fábio Coentrao, Enzo Fernández, Lucas Vazquéz, Mariano, Morata

    Rozhodca: Sánchez Martínez.
    Takto to vyzeralo necelú hodinu pred zápasom vo Vigu.
    Zostava Celty Vigo.
    Zostava Realu Madrid.
     
    Prvý zápas

    Real Madrid CF – Celta Vigo 1:2 (0:0)

    Góly:
    69. Marcelo – 64. Aspas, 70. Castro

    ŽK: 6. Ramos – 41. Díaz, 45. Hernández

    Celta Vigo

    V domácom tíme môže panovať dobrá nálada, aj keď Real Sociedad cez víkend výhrou 1:0 zrušil sériu Celty šiestich víťazných duelov zavŕšenej výhrou na Bernábeu. Do odvety to je teda veľmi sľubný výsledok, ale ešte ani zďaleka nemá klub postup istý.

    Cesta Celty v Copa del Rey začala proti tímu UCAM Murcia, ktorý vyradila dvomi výhrami 1:0 a následne padla aj trápiaca sa Valencia. Aj tu prišli dve víťazstvá, 4:1 a 2:1.

    V prestupovom okne prišiel na hosťovanie z Fulhamu Jozabed Sánchez, do Genku odišiel José Naranjo.

    Real Madrid CF

    Zverenci Zinedina Zidana majú čo naprávať. Po prehre so Sevillou, ktorá ukončila 40-zápasovú šnúru neporaziteľnosti, prekvapivo neuspeli ani doma so Celtou Vigou a podľahli jej. Naposledy aspoň v lige porazili Málagu tesne 2:1. V odvete to budú mať ešte o ťažšie, keďže na programe dňa sú v klube hlavne zranenia.

    Obrana sa rozpadla takmer úplne, keďže mimo už dlhšie sú Pepe a Coentrao, ale v posledných dňoch sa k nim pridal aj Danilo a citeľnou stratou bude hlavne dvojica Marcelo s Carvajalom. Zidane má teda k dispozícii len trojicu Sergio Ramos, Varane a Nacho Fernández. Pravého beka v poslednom stretnutí hral Lucas Vazquéz.

    Na dva týždne vypadol taktiež veľmi dôležitý záložník Luka Modrič. Keď sa už zdalo, že je toho až-až, prišli nepriaznivé správy o Cristianovi Ronaldovi. Jeho štart je otázny, dokonca nútene vynechal tréning. Na tri týždne vypadol aj James Rodríguez. Bude zaujímavé sledovať, s akou zostavou Zidane vyrukuje.

    Keďže máme a január a s ním aj prestupové okno, tak sa pozrime aj na situáciu na prestupovom trhu. Tu je zatiaľ oficiálny len jeden presun. "Zázračný mladík", ktorý zatiaľ v Reale nepresvedčil, Martin Ødegaard, bude osemnásť mesiacov hosťovať v holandskom SC Heerenveen. Navyše, Pepeho dokázal udržať pred ponukami z Čína, no avizovaný príchod mladíka Alexandreho Isaka sa neuskutočnil, Švéd dal prednosť Borussii Dortmund.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:15.

    Matej Kubove

    Góly: 44. Danilo (vla.), 85. Wass – 62. Ronaldo, 90. Vazquéz

    Karty:   35. Mallo (CVG), 54. Wass (CVG), 72. Jonny (CVG) – 75. Danilo (REA)


    Celta Vigo: Sergio Álvaréz – Hugo Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny – Marcelo Díaz, Radoja – Wass, Iago Aspas, Bongonda – Guidetti
    Náhradníci: Villar – Fontás, Sisto, Jozabed, Sergio Gómez, Rossi, Pape Cheikh

    Real Madrid: Casilla – Danilo, Sergio Ramos (C), Casemiro, Nacho Fernández – Kroos, Kovačič, Isco – Asensio, Benzema, Cristiano Ronaldo
    Náhradníci: Keylor Navas – Achraf Hakimi, Fábio Coentrao, Enzo Fernández, Lucas Vazquéz, Mariano, Morata

    Rozhodca: Sánchez Martínez
    18.01.2017
    Real Madrid - Vigo 1:2

    Góly: 69. Marcelo – 64. Aspas, 70. Castro

    Karty:   6. Ramos (REA) – 41. Díaz (CVG), 45. Hernández (CVG)