Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novgorod 3:2 (po pr.) | Čerepovec – Novokuzneck 3:0 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk sk 3:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 15.01.2017, 12:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:52 Sergej ŠMELJOV - 3:2
     
    46:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    SERGEJ ŠMELJOV z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se od domácího obránce Arťoma Borodkina nešťastně odrazil k levé tyči a Pavel Francouz byl bezmocný. Hráči moskevského týmu dokázali skórovat v závěru přesilové hry a jsou zpět v zápase – 3:2! Asistence: Maxim Potapov a Vjačeslav Leščenko.
    31:57 Arťom PEŇKOVSKIJ - 3:1
     
    31:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ARŤOM PEŇKOVSKIJ si sjel z pravého křídla do středu útočného pásma a z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování krásnou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Nikity Bespalova pod horní tyč. Brankář Spartaku sice ihned reklamoval nedovolené bránění brankáře, jenže pokud mu někdo zabránil v zákroku, tak to byl jeho vlastní spoluhráč Alexej Bondarev. Trvalo to sice hodně dlouho, ale po pečlivém přezkoumání videa byl gól uznán – 3:1!
    26:54 Nikolaj BĚLOV - 2:1
     
    26:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ BĚLOV na vrcholu levého kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, která nad pravým ramenem Nikity Bespalova zamířila do levého horního rohu brány. Traktor bleskově zareagoval na gól Spartaku a podruhé v zápase vede, tentokrát 2:1! Asistence: Alexandr Šinin.
    25:04 Lukáš RADIL - 1:1
     
    25:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ RADIL na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po vyhraném buly Tima Stapletova napřáhl k rychlé střele zápěstím, která nad lapačkou Pavla Francouze vymetla bližší horní roh brány. Také na opačné straně se prosadil v dresu Spartaku Moskva český útočník a v Traktor Areně je skóre nerozhodné 1:1! Asistence: Tim Stapleton a Ryan Stoa.
    17:42 Jiří NOVOTNÝ - 1:0
     
    17:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Arťom Borodkin z vrcholu mezikruží napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou sice brankář Nikita Bespalov hrudí vyrazil, jenže pouze před sebe, čehož v blízkosti levé tyče využil JIŘÍ NOVOTNÝ a bekhendem puk z otočky poslal těsně nad ledem do odkryté brány. Český útočník vstřelil svůj první gól v letošní sezóně KHL a Traktor Čeljabinsk zaslouženě vede 1:0! Asistence: Arťom Borodkin a Maxim Jakuceňa.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 18. Novotný (Borodkin, Jakuceňa), 27. Belov, 32. Penkovskij – 26. Radil (Stapleton, Stoa), 47. Šmeľov (M. Potapov, Leščenko)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko) – (C), Belov, Borodkin, Kolcov, A. Petrov (A), Petrikov, Mamajev, Klimontov – Jakuceňa, Szczechura, – Pestunov (A), Roy, – J. Petrov, , Penkovskij – Gubarev, Novotný, Šolochov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy (A), Provolnev, Sergijenko, Bondarev (A), Kirillov, Dyblenko – Radil, Stapleton, Stoa – Mirnov, Vasiliev, Glazačev – Bobrov, Leščenko, Šmeľov – M. Potapov (C), V. Berdnikov, Lee – Tolpeko.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Daniel Konc. Čároví: Pjotr Aljošin, Jurij Ivanov

    Diváci: 7500