Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | LA Kings – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 15.01.2017, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Ryan KESLER - 0:3
     
    59:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Dvacet sekund před koncem zápasu přichází definitivní potvrzení hostujícího vítězství! RYAN KESLER se u opuštěné branky natáhl a zastavil Hanzalovu přihrávku, aby vzápětí bez problémů zakončil do nikým nehlídané klece. Bez asistence.
     
    57:40
    Louis Domingue opouští branku a prchá na střídačku. Coyotes to ještě zkusí v šesti!
     
    57:14
    Kojoti se usadili v útočném pásmu. Po kolotoči přihrávek se z levého kruhu odvážil vypálit Ekman-Larsson, jenž z vnější části trefil pravou tyčku.
     
    51:06
    Jooris se parádně dostal přes tři protihráče a připravil zajímavou možnost pro Laurenta Dauphina, který ze dvou metrů nenasměroval kotouč nikam jinam, než do výstroje Berniera.
     
    49:31
    Tobias Rieder při postupu Ekmana-Larssona nešikovně zavadil o protihráče a vysloužil si 2 minuty za nedovolené bránění. Pro Arizonu je to velká kombinace při snaze o zdramatizování zápasu.
     
    41:32
    Hampus Lindholm za Bernierovou brankou fauloval Martina Hanzala. Inkasuje dvě minuty za držení a máme tu domácí přesilovou hru.
    40:35 Nick RITCHIE - 0:2
     
    40:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hrůzostrašný začátek třetí třetiny pro Arizonu, jejíž plány na vyrovnání momentálně berou za své. Ondřej Kaše ze středního pásma nahodil do zadního mantinelu, od něhož se puk odrazil před brankoviště. Domingue na něj hokejkou o milimetry nedosáhl a rozjetý NICK RITCHIE mu ho pohotově poslal mezi betony, ačkoliv mu zakončení příliš nesedlo. Velká smůla pro gólmana Yotes! Asistence: Ondřej Kaše.
     
    35:59
    Brendan Perlini šikovně zpracoval spoluhráčovo vyhození, ve středním pásmu se odpoutal od obou obránců, jenomže v úniku kotouč za beton Berniera nezasunul.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., hákování).
     
    20:48
    Sami Vatanen tentokrát sám střílel, Domingue po zákroku nevěděl, že má puk před sebou a pak při něm stáli všichni svatí při dorážce Keslera, který ze dvou metrů trestuhodně netrefil prázdnou branku!
     
    19:36
    Kačeři se při předchozí šanci k dorážce nedostali jen kvůli faulu v podání Lukea Schenna. Ten inkasuje menší trest za nedovolené bránění a na přelomu třetin bude z trestné lavice sledovat první powerplay Anaheimu.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Shea Theodore – 2 min., hrubost). Domácí si po dobré pasáži zahrají první přesilovou hru.
     
    09:42
    Coyotes zatím pálí zejména od modré čáry. Další dva pokusy z delší vzdálenosti zaznamenal, Stone, který napoprvé Gibsona nepřekonal a o pár chvil později trefil pravou tyč!
    05:41 Hampus LINDHOLM - 0:1
     
    05:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí udeřilo na opačném konci hřiště! Autorem vedoucího gólu Anaheimu je HAMPUS LINDHOLM, který prudce vypálil z pravého kruhu a propálil Dominguea, jenž si na puk sice sáhl, ovšem výstrojí jej pouze tečoval pár centimetrů pod horní tyč. Sudí tuto branku nejprve neviděli, avšak po kontrole u videa jim nezbývalo nic jiného, než svůj výrok o tyčce změnit a vrátit čas zpět. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 6. H. Lindholm (Getzlaf, Perry), 41. N. Ritchie (O. Kaše), 60. Kesler


    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Schenn, Ekman-Larsson, Stone, Goligoski, C. Murphy, Chychrun – Duclair, Hanzal, Rieder – Vrbata, Holland, J. McGinn – Doan, Dvorak, Perlini – Jooris, Dauphin, Crouse.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Vatanen, Fowler, Manson, H. Lindholm, Bieksa, Theodore – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Cogliano – O. Kaše, Vermette, N. Ritchie – Noesen, L. Shaw, Cramarossa.

    Rozhodca: Watson, Schlenker – Driscoll, Gibbs