Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | LA Kings – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
5:4 (0:1, 2:2, 3:1)
New York Rangers
cz Nedeľa 15.01.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:53 Derek STEPAN - 5:4
     
    54:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN před bránou skvěle tečoval nahození Matse Zuccarella a puk nad pravým betonem Careyho Price zapadl k levé tyči. O hru vysokou holí se nejednalo, což potvrdilo video, a Rangers se dostali na dostřel jedné branky! Asistence: Mats Zuccarello a Nick Holden.
    51:55 Paul BYRON - 5:3
     
    51:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    PAUL BYRON se dostal před bránou po obrovském závaru k dorážce a doslova přeloboval bezmocného brankáře Henrika Lundqvista. Canadiens během dvou minut a dvou sekund vstřelili tři góly a míří za vítězstvím! Neskutečné utkání vrcholí! Asistence: Phillip Danault a Alexej Jemelin.
    51:29 Max PACIORETTY - 4:3
     
    51:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY unikl po nepřesné přihrávce New Yorku Rangers dvojici jeho hráčů a samostatný únik zakončil střelou zápěstím, která po ledě zamířila k levé tyči. Canadiens skórují znovu a otáčí zápas během pár sekund na svou stranu! Asistence: Zach Redmond.
    50:53 Alexej JEMELIN - 3:3
     
    50:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEXEJ JEMELIN na levém křídle po vyhraném vhazování v podání Phillipa Danaulta napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Henrika Lundqvista zamířila do bližšího horního rohu brány. V Bell Centre je vyrovnáno 4:4! Asistence: Paul Byron, Phillip Danault.
    31:07 J. T. Miller - 2:3
     
    31:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    J. T. MILLER si najel před bránu na krásnou přihrávku Kevina Hayse z levého křídla a po zpracování puku zamířil z blízkosti do levého horního rohu brány. Rangers skórovali v oslabení a znovu vedou! Asistence: Kevin Hayes.
    27:58 Brian FLYNN - 2:2
     
    27:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRIAN FLYNN se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže z blízkosti ležícího brankáře Anttiho Raantu třikrát v řadě nedokázal překonat, jeho čtvrtá dorážka už se ale ujala, když puk pod jeho levým betonem protlačil do brány – 2:2! Asistence: Phillip Danault a Jeff Petry.
    26:20 Rick NASH - 1:2
     
    26:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kevin Hayes se po krásném sjetí před bránu z pravého křídla u levé tyče neprosadil, RICK NASH už ale ano, když puk bekhendem poslal do prázdné brány. Gól Rangers byl sice zkoumám kvůli nedovolenému bránění brankáře, ale platil! Asistence: Kevin Hayes a Pavel Bučněvič.
    23:08 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    23:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Mark Barberio od modré čáry nahodil puk na bránu, před níž ho skvěle tečoval ve vzduchu zády k bráně ALEX GALCHENYUK a kotouč vedle lapačky Henrika Lundqvista zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. New York Rangers pyká za nevyužitou pětiminutovou přesilovou hru a stav utkání v Bell Centre je 1:1! Asistence: Mark Barberio a Max Pacioretty.
    12:24 Brandon PIRRI - 0:1
     
    12:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Derek Stepan vyhrál vhazování a Ryan McDonagh roztáhl hru od modré čáry doprava, kde BRANDON PIRRI na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Rangers po pouhých čtyřech sekundách využili přesilovou hru a vedou 1:0! Asistence: Ryan McDonagh a Derek Stepan.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 24. Galchenyuk (Barberio, Pacioretty), 28. Flynn (Danault, Petry), 51. Jemelin (Byron, Danault), 52. Pacioretty (Redmond), 52. Byron (Danault, Jemelin) – 13. Pirri (McDonagh, Stepan), 27. Rick Nash (K. Hayes, Bučněvič), 32. J. T. Miller (K. Hayes), 55. Stepan (Zuccarello, Holden)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber (A), Beaulieu, Petry, Barberio, Redmond – Pacioretty (C), Galchenyuk, Radulov – Lehkonen, Plekanec (A), Andrighetto – Byron, Danault, A. Shaw – Flynn, T. Mitchell, McCarron.
    New York Rangers: Raanta (21. Lundqvist) – McDonagh (C), Skjei, Holden, Girardi (A), Clendening, Klein – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Lindberg, Rick Nash – Bučněvič, Pirri, Fast.

    Rozhodca: Dan O'Halloran, Chris Rooney. Čároví: Michel Cormier, Matt MacPherson

    Diváci: 21288