NJ Devils – Florida 0:3 (kon.) | Montreal – Washington 1:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:0 (kon.)
LA Kings – Dallas 4:6 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Florida Panthers
cz Utorok 10.01.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Vincent TROCHECK - 0:3
     
    59:44
    Florida právě vstřelila branku!
    A ještě jeden přesný zásah ze strany Panterů! Palmieri z mezikruží minul branku jen o pár centimetrů, kotouč se přitom odrazil od zadního mantinelu k Yandleovi. Ten se porozhlédl a přihrál vpřed na VINCENTA TROCHECKA, jenž popojel pár metrů a ze středního pásma zamířil přesně. Asistence: Keith Yandle.
    59:01 Jussi JOKINEN - 0:2
     
    59:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Oba týmy v aktuální sezóně velmi často končí své zápasy v prodloužení, nicméně dnes se tak konat nebude. Autorem druhého hostujícího gólu je JUSSI JOKINEN, který zastavil přihrávku na Wooda a z řervené čáry uklidil kotouč do opuštěné klece New Jersey. Bez asistence.
    16:55 Reilly SMITH - 0:1
     
    16:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Následná bleskurychlá akce však dostává Pantery do vedení! Keith Yandle ve středním pásmu přenechal rozehrávku na Trocheckovi, jehož prudký pas Jokinen dojel až na levé straně útočné třetiny a přes projíždějícího Helgesona bleskurychle posunul puk před REILLYHO SMITHE. Ten napoprvé trefil Schneidera do lapačky, avšak z bezprostřední dorážky se už mýlit nemohl. Asistence: Jussi Jokinen, Vincent Trocheck.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 17. R. Smith (J. Jokinen, Trocheck), 60. J. Jokinen, 60. Trocheck (Yandle)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Quincey, Severson, Lovejoy, Merrill, Santini, Helgeson – Palmieri, Henrique (A), Cammalleri (A) – Parenteau, Zajac (A), Hall – Smith-Pelly, Zacha, Wood – Lappin, Kalinin, B. Bennett.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Matheson, Kindl, Pysyk – Jágr, Trocheck, McCann – R. Smith, J. Jokinen (A), Marchessault – Sceviour, Sgarbossa, MacKenzie (C) – S. Thornton, Malgin, P. Thompson.

    Rozhodca: Leggo, Hebert – Cherrey, Alphonso

    Diváci: 12 834