Vladivostok – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Riga 0:6 (kon.) | Novosibirsk – Helsinki 3:0 (kon.)
Omsk – Dinamo Minsk 0:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Togliatti – Petrohrad 2:3 (po pr.)
Záhreb – Ufa 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk sk 2:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Piatok 23.12.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:41 Danis Zaripov - 2:4
     
    44:41
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Chyba domácich, už druhá v zápase, ktorá znamenala gól, nahodený puk Pogge zrazil pred seba, nerozumel si s Ďalogom, nuž a prišiel tretí, aby zvíťazil, DANIS ZARIPOV puk poslal do siete domácich. Asistencia: Ján Kovář.
    35:06 Tomáš Filippi - 2:3
     
    35:06
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Kundrátek stratil na modrej puk, ten poskakoval za kruhmi, do bezpečia ho nedokázal upratať ani Surový, zmocnil sa ho TOMÁŠ FILIPPI, ktorý pomedzi betóny Poggea po ľade zakončil.
    22:07 Žiga Jeglič - 2:2
     
    22:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ivan Švarný vystrelil spoza kruhov, puk pred bránkoviskom do siete hostí usmernil cloniaci ŽIGA JEGLIČ. Hostia si vyžiadali videorozhodcu a dlho sme situáciu posudzovali, hlavný napokon ukázal na stredový kruh. Asistencie: Ivan Švarný
    15:46 Jeff Taffe - 1:2
     
    15:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    JEFF TAFFE rozburácal vypredanú arénu, keď nakorčuľoval za nahodeným pukom, skončil na kolenách, no zakončil a puk poslal pod brvno bránky hostí. Asistencie: Jonathan Cheechoo a Michal Hlinka.
    15:16 Alexander Siomin - 0:2
     
    15:16
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Lušňák to myslel dobre, keď sa chcel uvoľniť sťahovačkou na medzikružie, hostia mu puk vypichli a do brejku sa dostal ALEXANDER SIOMIN, ktorý po kľučke puk poslal pod brvno bránky Poggea. Asistencia: Chris Lee.
    08:58 Alexander Siomin - 0:1
     
    08:58
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Z ľavého kruhu si medzi kruhy s pukom na hokejke nakorčuľoval ALEXANDER SIOMIN, vystrelil švihom a puk umiestnil do siete domácich. Asistencia: Oskar Osala.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 16. Taffe (Cheechoo, M. Hlinka), 23. Jeglič (Švarný) – 9. A. Sjomin (Osala), 16. A. Sjomin (Lee), 36. Filippi, 45. Zaripov (Jan Kovář)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Sersen (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Starosta, Ďaloga, Rosandič, Pätoprstý – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Nedorost, Chipchura, Jeglič – Musatov, Surový, Petráš – Vopelka, Lušňák, Šťastný
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, J. Biriukov, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, S. Tereščenko, Železkov, Budkin – Moziakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Osala, Santala, A. Siomin – Kosov, Filippi, Timkin – Platonov, Dm. Kazionov, De. Kazionov

    Rozhodca: Jeřábek (CZE), Ovčinnikov – Lazarev, Otmachov

    Diváci: 10.055