Vladivostok – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Riga 0:6 (kon.) | Novosibirsk – Helsinki 3:0 (kon.)
Omsk – Dinamo Minsk 0:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Togliatti – Petrohrad 2:3 (po pr.)
Záhreb – Ufa 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk sk 2:4 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
0:6 (0:1, 0:5, 0:0)
HC Dinamo Riga
cz Piatok 23.12.2016, 13:00 • Metallurgs Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    37:51 Edgars KULDA - 0:6
     
    37:51
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšský stroj se prostě ne a ne zastavit. A uštědřuje svému soupeři jednu těžkou ránu za druhou. Tentokráte se prosadil EDGARS KULDA, který se v mezikruží ocitl trestuhodně nehlídaný, a puk usměrnil nechytatelně do šibenice. Bez asistence.
    34:25 Mikelis REDLIHS - 0:5
     
    34:25
    Riga právě vstřelila branku!
    MIKELIS REDLIHS přidává již svou druhou branku tohoto utkání. Podjapolskij neudržel střelu od modré čáry, hostující forvard byl trestuhodně nehlídaný, a tak po jednoduché kličce zakončil pod beton ležícího muže ve výstroji. Asistence: Ralfs Freibergs.
    32:45 Miks INDRAŠIS - 0:4
     
    32:45
    Riga právě vstřelila branku!
    Ani střídání brankářů nepomohlo Metallurgu k ubránění oslabení. MIKS INDRAŠIS nového muže na hrací ploše Podjapolského překvapil střelou z úhlu, která nakonec skončila přesně pod jeho břevnem. Asistence: Lauris Darzinš.
    30:37 Gints MEIJA - 0:3
     
    30:37
    Riga právě vstřelila branku!
    Početní výhodu Dinamo bleskově využilo. A možná přidalo rozhodující zásah tohoto utkání. GINTS MEIJA si na levé straně počkal se zakončením, v klidu si zamířil, a puk poslal do horní části branky nad pozdě reagujícího Karejeva. Skvěle před hostujícím brankářem clonil jinak Skvorcovs. Asistence: Krišjanis Redlihs.
    24:37 Krišjanis REDLIHS - 0:2
     
    24:37
    Riga právě vstřelila branku!
    Těsné poté, co Metallurg přežil vyloučení, inkasoval nakonec druhou branku tohoto střetnutí. KRIŠJANIS REDLIHS napřáhl od modré čáry, a svou pumelicí propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pjotr Sčastlivyj.
    05:27 Mikelis REDLIHS - 0:1
     
    05:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je dobrý vstup Dinama do tohoto utkání. Pěknou individuální akci předvedl na levé straně Lipsbergs, který se kličkou zbavil svého protihráče, pak předal touš na MIKELISE REDLIHSE, který pumelicí prostřelil marně se natahujícího Karejeva. Asistence: Roberts Lipsbergs.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 6. Rēdlihs (Lipsbergs), 25. Rēdlihs (Sšastlivyj), 31. Meija (Rēdlihs), 33. Indrašis (Dārziņš), 35. Rēdlihs (Freibergs), 38. E. Kulda


    Metallurg Novokuzneck: Karejev (31. Poďjapolskij) – Ľamkin, Skutar, Kuklev, Fatkullin, Vasilčenko, Arbuzov, Michajlov, Kalašnikov – Solovjov, A. Michejev, Komaristý – Semionov, Taratuchin, R. Berdnikov – Zemčenko, Ionin, Razumov – Akišin, Poliščuk, Lebedev.
    HC Dinamo Riga: Kalniņš (Sedláček) – Balinškis, Cibuļskis, Freibergs, Rēdlihs, Jerofejevs, Rēdlihs – Indrašis, Bičevskis, Dārziņš – Meija, Sšastlivyj, Skvorcovs – Rēdlihs, Pavlovs, Lipsbergs – E. Kulda, Golovkovs, Jeļisejevs – Toluzakov.

    Rozhodca: Gamalej, Lavrentjev – Misjur, Něstěrov

    Diváci: 2019