Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Martin 7:2 (kon.)
B. Bystrica – Žilina 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Poprad
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
HK Nitra
Utorok 06.12.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Na konci zápasu už bývajú niektorí hráči frustrovaní. Jedným z nich je aj Lukáš Paukovček, ktorý dostáva 10 minút za nešportové správanie.
    58:37 KROTÁK - 4:2
     
    58:37
    Poprad dal gól!
    Kamzíci asi pravdepodobne definitívne pečatia svoje víťazstvo v to´mto stretnutí! Puk si pri mantineli v strednom pásme spracoval ARNE KROTÁK, vošiel do pásma a presnou strelou trafil do prázdnej bránky!
    Asistencie: Emil Bagin, Petr Chaloupka.
     
    57:12
    Valent zostáva na striedačke. Nitra začne po vhadzovaní pred Šúrekom svoju powerplay!
     
    57:12
    V tejto chvíli sa síce domáci opäť oslobodili, ale v tomto prípade len za cenu zakázaného uvoľnenia. Medzitým si tréner Kmeč berie oddychový čas!
     
    52:11
    Peter Lichanec zachytil nepodarenú rozohrávku hostí, dostal sa s pukom medzi kruhy a vystrelil švihom. Valent ho krásne vychytal lapačkou!
     
    49:21
    Poprad navyše získava ďalšiu presilovú hru. Judd Blackwater je potrestaný na dve minúty za seknutie.
    49:21 LAPŠANSKÝ - 3:2
     
    49:21
    Poprad dal gól!
    Podtatrancom pomohla aj ďalšia presilovka. Vďaka nej sa dostávajú do vedenia! ADAM LAPŠANSKÝ si na pravom kruhu spracoval puk, vzal to na seba, dostal sa medzi kruhy a jeho strela Valentovi pomaličky prepadla do bránky!
    Bez asistencie.
     
    48:53
    V momente, keď na ľadovú plochu už naskočil aj vylúčený Rais a hrali hostia v pätici, tak prichádza ďalší trest pre hostí. Za podrazenie dostáva dve minúty Lukáš Paukovček.
     
    46:52
    Nitra má ďalšieho vylúčeného hráča. Matúš Rais dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    46:38
    Domáci získavajú presilovú hru. Za napadnutie si dve minúty odsedí Timotej Šille.
     
    45:52
    Bagin krížom prihral Krotákovi na ľavý kruh. Popradský kapitán sa ocitol sám pred Valentom a namieril do hornej žrde!
     
    43:19
    Poprad bude hrať v oslabení. Dve minúty za držanie dostáva Lubor Pokovič.
     
    39:44
    Popradčania sa dostávajú do ťažkostí. Michal Murček si odsedí dve minúty za sekanie.
     
    35:41
    Kroták z pravého kruhu našiel pred bránkou ideálne postaveného Mlynaroviča. Ten sa rýchlo zorientoval a strieľal bekhendom. Mieril tentokrát ďaleko vedľa.
     
    33:52
    Nitra bude hrať v oslabení. Matúš Rais dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    30:06 ŠTEFANKA - 2:2
     
    30:06
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovú hru a vyrovnáva stav stretnutia! Mezeiovu strelu od modrej čiary tečoval spred bránkoviska JURAJ ŠTEFANKA a Šúreka teda poriadne zmiatol.
    Asistencia: Branislav Mezei, Michal Krištof.
     
    29:23
    V ďalšej krátkej strkanici sme videli Aleša Ježeka a Filipa Bajteka. Vyprovokoval ju domáci hráč , dostáva 2+2, Bajtek iba 2 minúty.
     
    28:45
    Vylučuje sa spravodlivo na oboch stranách. Petr Chaloupka sa s Mattom Copem trochu do seba pustili a dostávajú dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    26:19
    Nitra vytvorila ďalšiu útočnú akciu, v ktorej bol na modrej čiare pripravený na strelu Branislav Mezei. Jeho delovku do lapačky krásnym semaforom zachytil popradský gólman!
     
    23:25
    Nitra bude prvýkrát v zápase hrať presilovku. Petr Chaloupka dostáva menší trest za podrazenie.
    19:02 MLYNAROVIČ - 2:1
     
    19:02
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! Hvila prihral na modrú čiaru Suchému, ktorý príklepom vypálil na bránu. Jeho delovku spred bránky tečoval SAMUEL MLYNAROVIČ!
    Asistencie: Radoslav Suchý, Lukáš Hvila.
     
    17:22
    Poprad získava presilovku. Za podrazenie odchádza na dve minúty Radoslav Macík.
    15:01 LICHANEC - 1:1
    15:01 LICHANEC - 1:1
     
    15:01
    Poprad dal gól!
    Gól Popradu je hlavnými rozhodcami uznaný! Šťastným strelcom sa stáva PETER LICHANEC, ktorý teda vyrovnal skóre zápasu na 1:1!
    Asistencia: Dmitrij Abramov.
     
    15:01
    Popradčania strelili gól. Rozhodcovia si ho však idú overiť pravedepodobne kvôli posunutej bránke! Medzitým diváci ako bolo pred zápasom vopred povedané, po góle Popradu sa začnú na ľadovú plochu hádzať plyšáky, ktoré po následnom vyzbieraní pôjdu na charitatívne účely. My si medzitým počkáme na telefonát s videorozhodcom.
     
    12:25
    Poprad získava presilovú hru. Gólman Michal Valent úmyselne posunul bránu a jeho tím sa bude musieť kvôli tomuto činu brániť. Hráčska lavica Nitry dostáva ďalšie dve minúty za úmyselné zdržiavanie hry. Poprad teda bude mať k dispozícii predĺženú presilovku.
    10:58 PIAČKA - 0:1
     
    10:58
    Nitra dala gól!
    Hokejisti spod Zobora idú do vedenia v stretnutí! EDMUND PIAČKA si prevzal puk v rohu klziska, tak ako mu ho Chalupa prenechal. Dostal sa s ním na ľavý kruh a poslal ho na bránku. Šúrek veľa toho nevidel a strela mu zrazu skončila pri ľavej ruke!
    Asistencia: Samuel Chalupa.
     
    06:12
    Obrovská šanca pre Nitru! Judd Blackwater spracoval prihrávku domáceho hráča medzi kruhmi a pálil okamžite. Šúrek bol rýchly, stihol sa nastaviť a aj strelu vyraziť!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 16. Lichanec (Abramov), 20. Mlynarovič (Suchý, Hvila), 50. Lapšanský, 59. Kroták (Bagin, Chaloupka) – 11. Piačka (Chalupa), 31. Štefanka (Mezei, Krištof)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Kurali, Ježek, Pokovič, Bagin – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Murček, Mlynarovič, Hvila – Kroták, Troliga, Matúš Paločko – Abramov, Lichanec, Štrauch
    HK Nitra: Valent (Foltán) – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei (C), Pupák, P. König, Bene – Macík, Paukovček, Blackwater – Štefanka (A), Krištof, Cope – H. Ručkay, Bajtek, D. König – Chalupa, Šille, Piačka

    Rozhodca: Jura, Lauff – Korba, Bogdaň

    Diváci: 1 105