Novokuzneck – Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan sk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Togliatti 5:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Helsinki – Red Star Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Sobota 12.11.2016, 12:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Fantasticky to teraz spravil Marek Ďaloga. Pustil sa proti dvom obrancom súpera a vykoledoval si faul. Dve minúty za podrazenie dostáva Grigorij Želdakov.
     
    56:23
    Bohužiaľ, tlak bratislavského Slovana bude otupený. Na trestnú lavicu totiž putuje český obranca Filip Novák, ktorý sa previnil sekaním.
     
    44:48
    Pavel Valentenko sa previnil úplne zbytočným faulom po odpískaní. Za napadnutie dostáva dvojminútový trest, a tak sa domáci musia brániť.
     
    33:29
    Tak presilová hra sa konať nebude. Za rovnaký priestupok totiž dostáva trest 2+2 minúty aj Igor Musatov, ktorý si nedal pozor na svoju hokejku.
     
    33:29
    Patrik Lušňák bol nepríjemne zasiahnutý a tentokrát vybojoval pre svoj tím presilovú hru. Keďže je v jeho tvári aj krv, Grigorij Želdakov si na trestnej lavici odsedí štyri minúty.
     
    27:01
    Belasí budú hrať ďalšiu presilovku. Arťom Buľanskij totiž nešťastne zasiahol hokejkou do tváre Mareka Ďalogu, a tak dostáva menší trest.
     
    23:03
    Bratislavský Slovan si zahrá druhú presilovú hru v zápase. Patrik Lušnák bol podrazený, a tak na trestnú lavicu putuje Alexander Ugolnikov.
     
    17:03
    Presilovú hru si zahrajú aj hokejisti Slovana Bratislava. Dve minúty za nedovolené bránenie totiž dostáva hráč prvej útočnej formácie Roman Ľudučin.
     
    06:00
    Opäť sa bude vylučovať, tentokrát si presilovú hru zahrajú domáci hokejisti. Za držanie hokejky putuje na trestnú lavicu český obranca Filip Novák.
     
    00:27
    V úvode zápasu uvidíme tresty na oboch stranách. Za hrubosť dostávajú vzájomné tresty domáci Denis Chlystov a hosťujúci Radek Smoleňák.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 40. K. Majorov (Kulik, Ankudinov), 48. Ľudučin (N. Chlystov) – 44. Nedorost (Rosandić)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov – Valentenko, Želdakov, N. Chlystov, Kulik, Ugolnikov, Ibrahimov, Selezňov, Orlov – Ľudučin, D. Chlystov, Lapenkov – Koroljov, Panov (C), Medvedev – Sokolov, Kurianov, Akmaldinov – Ankudinov, K. Majorov, Buľanskij.
    HC Slovan Bratislava: Brust – Ďaloga, F. Novák, Švarný, Plastino, Rosandić, Starosta, Bačik – Cheechoo, Taffe, Smoleňák (C) – Šťastný, Jeglič, Nedorost – Kopecký, Musatov, Valský – Vopelka, Lušňák, M. Hlinka.