Tisková konference Českého svazu házené (kon.) | TK lyžařky a snowboardistky Ester Ledecké (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference lyžařky a snowboardistky Ester Ledecké

cz Štvrtok 03.11.2016, 11:30Tlačové konferencie
     
    Tímto také končí oficiální část tiskové konference, díky za pozornost. (11:57:51)
     
    U kombinéz je vidět také podpis STR, jímž se Ester značkovala u obrázků vytvořených ve svém útlém věku.
     
    Návrhář kombinéz: Když jsem poprvé dostal zadání, rozhodl jsem se, že s Ester udělám hrdinku, která je napůl robot. U ní to jednoznačně platí. Jela olympiádu s vyhřezlou ploténkou a vydrží prakticky vše.
     
    Ledecká o kombinézách: Mám z toho velkou radost. Je to hodně upgradované, jsem rád, že si všichni udělali čas a tohle vyrobili či navrhli. Těším se, až v tom pojedu domů. Vypadá to velmi luxusně.
     
    Ledecká o výsledku, který by ji přesvědčil k častějšímu lyžování: Řešit se to bude závod od závodu, ale v této sezoně to nejspíš nenastane.
     
    Ledecká o Tomáši Bankovi: Tomáš je moje sebevědomí. Má hodně vysoké cíle. Dokonce říkal, že v Lake Louise budu do desítky. Jemu ale připadá, že je to možné. Bank: Ano, je to možné (smích). Ledecká: Můj úkol je sjet z kopce jak nejrychleji to půjde a věřím, že to bude trenérovi stačit.
     
    Co se týče výbavy, dominantní u Ledecké zůstává společnost Atomic, hůlky pak jsou od Leki, k cestám po evropských závodech světového poháru pak bude mít k dispozici vůz Audi.
     
    Bank: Chceme to vše zkoordinovat tak, aby to bylo co nejlepší. Mám nějaké tajné cíle nebo naděje, které bych hodnotil tak, aby se po Lake Louise přehodnotil program Ester a pokračovala už pouze na lyžích.
     
    Mistrovství světa na lyžích se příští rok pořádá v únoru ve Svatém Mořici, v březnu pak v Sierra Nevadě na snowboardu.
     
    Ledecká: Jsem strašně ráda za tým, který aktuálně mám v tom složení, v jakém je. Jsem také ráda, že jsem se dostala pod křídla Atomicu. Musím poděkovat i mamince, která je hlavní trenérkou a manažerem celého našeho snowboardového týmu. Jsem ráda, že se s Duklou a Sport Investem povedlo zařídit to, že několikátou sezonu nemám absolutní problém s penězi. Pro mě je strašně důležité se nominovat v sezoně na oboje mistrovství světa. Je to jeden z mých snů. Jinak pojedu některé SP na snowboardu, jiné na lyžích.
     
    Kromě toho se Ledecká připravovala také na snowboardovou sezonu, stále tak pokračuje její obojživelnost ve světových pohárech.
     
    Tomáš Bank: Pozitivní pro nás byly tréninky s rakouským nároďakem. Měla tam nejrychlejší časy společně s Rakušankou Hitterovou.
     
    Ledecká: Byla jsem ráda za trénink s juniory Zabystřanem a Forejtkem, věřím, že to zúročím i v celé sezoně.
     
    Ledecká se mimo jiné připravovala také v Chile, kde držela krok i s nejrychlejšími rakouskými závodnicema.
     
    Ledecká Jsem ráda, že jsem absolvovala během přípravy také kickbox, což považuji za velmi příjemné zpestření.
     
    Na tiskové konferenci je přítomna Ester Ledecká a také trenér Tomáš Bank.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Radek Barkman