Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – NJ Devils 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
6:4 (0:2, 2:1, 4:1)
Detroit Red Wings
cz Piatok 14.10.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Valtteri FILPPULA - 6:4
     
    58:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. Bývalý hráč Detroitu VALTTERI FILPPULA dává gól do prázdné branky vlastně přímo z brankoviště. A teď už je nejspíš definitivně rozhodnuto. Bez asistence.
    57:55 Danny DEKEYSER - 5:4
     
    57:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    NEUVĚŘITELNÁ BRANKA! DANNY DEKEYSER nahazoval o mantinel kotouč do útočného pásma, puk se ale odrazil přímo na branku a o beton Bishopa pak i do sítě! A drama je tu! Asistence: Mike Green a Darren Helm.
    56:50 Alex KILLORN - 5:3
     
    56:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dva prohřešky hráčské lavice a dva tresty za příliš mnoho hráčů na ledě nejspíš stály Detroit zápas! Jonathan Drouin poslal rychlý pas před branku, kam si najel ALEX KILLORN a lehce nastavenou holí dává pátý gól Tampy v utkání!
    48:34 Tyler JOHNSON - 4:3
     
    48:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak se omlouvám, vařící dvě minuty to nebyly, jen rychlých pět vteřin! Po buly se puk dostal na modrou čáru a TYLER JOHNSON prostřelil Petra Mrázka a domácí míří za vítězstvím zásluhou zatím drtivé třetí třetiny! Asistence: Steven Stamkos a Ondřej Palát.
     
    43:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se až moc nechali unést ofenzivními choutkami, i obránci odstoupili z modré a po ztrátě puku se do brejku dostali Paquette s Boylem, načež BRIAN BOYLE trefuje od břevno naprosto přesně a je vyrovnáno! Asistence: Cédric Paquette.
    33:05 Cédric PAQUETTE - 2:3
     
    33:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    I Petr Mrázek si ale dokáže vybrat slabou chvilku, a ta přišla i nyní! CÉDRIC PAQUETTE zkoušel nahodil od levého mantinelu, ale puk mu sjel z čepele. Tak to zkusil znovu z velmi ostrého úhlu a nějakým zázrakem našel skulinku v Mrázkově výstroji. Znovu jen o gól! Bez asistence.
    28:18 Frans NIELSEN - 1:3
     
    28:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    To je blesková odpověď na gól Blesků z Tampy! Domácí pustili Detroit do útoku a Bishop měl problémy už s Greenovou jedovatou bombou, kterou následně dorazil a dotlačil do branky dánský útočník FRANS NIELSEN! Asistence: Mike Green a Dylan Larkin.
    27:23 Jonathan DROUIN - 1:2
     
    27:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    A teď již je odčarováno kouzlo Mrázkovy nuly! Z ostrého úhlu propasíroval kotouč skrze Petra Mrázka JONATHAN DROUIN, který tak využívá přesilovou hru! Asistence: Alex Killorn a Victor Hedman.
    08:26 Thomas VANEK - 0:2
    08:26 Thomas VANEK - 0:2
     
    08:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Další velká chyba domácích v defenzívě! Nikita Nestěrov neustál napadání od Gustava Nyquista, který sebral kotouč, bekhendem pod sebe jej nahrál THOMASI VANEKOVI, a jestli jsem před utkáním upozorňoval, že se rakouskému útočníkovi proti Tampě daří, tak to nekompromisním zakončením o tyč Bishopovy branky potvrdil! Detroit rázem vede 2:0 hned poté, co ustál velmi horké chvíle ve vlastním oslabení! Asistence: Gustav Nyquist.
    03:12 Thomas VANEK - 0:1
     
    03:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tohle si Ben Bishop za rámeček nedá! Po nahození od modré nijak hru neuklidnil, naopak ke kotouči se dostal Henrik Zetterberg, zpoza brankové čáry zkusil překvapit vyjetého Bishopa! Puk nakonec domácí brankář do výstroje neschoval, čehož si všiml THOMAS VANEK, který na brankovišti přetlačil Andreje Šustra a doklepl puk do sítě! Asistence: Henrik Zetterberg a Frans Nielsen.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 28. Drouin (Killorn, Hedman), 34. Paquette, 44. Boyle (Paquette), 49. T. Johnson (Stamkos, Palát), 57. Killorn (Drouin, Hedman), 59. Filppula – 4. Vanek (Zetterberg, Nielsen), 9. Vanek (Nyquist), 29. Nielsen (Green, D. Larkin), 58. DeKeyser (Green, Helm)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Coburn, Nestěrov – Palát, Stamkos (C), Drouin – Killorn, T. Johnson, Kučerov – Naměstnikov, Filppula, Point – Boyle, Paquette, J.T. Brown.
    Detroit Red Wings: Mrázek – DeKeyser, Marčenko, Br. Smith, Green, Ouellet, Ericsson – Zetterberg (C), Nielsen, Tatar – Abdelkader, D. Larkin, Sheahan – Nyquist, Helm, Vanek – Ott, Glendening, D. Miller.

    Rozhodca: Dave Jackson, Kelly Sutherland – Brad Kovachik, Tim Nowak

    Diváci: 19092