Vítkovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 3:2 (po s.n.) | Chomutov – Sparta Praha 4:3 (po pr.)
Plzeň – Olomouc 5:6 (po pr.) | Liberec – Třinec 0:3 (kon.)
po s.n.
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
Mountfield HK
cz Piatok 23.09.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga (ČR) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Robin HANZL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC VERVA Litvínov.
    ROBIN HANZL už se na podruhé dokázal prosadit! Litvínovský útočník hradeckého gólmana pořádně vykoupal, počkal si na jeho pohyb, naznačil zakončení na levou stranu, kam se také Pavelka přesunul. Litvínovský šikula ale podržel puk na hokejce a zakončil do pravé volné části branky!
    57:43 František LUKEŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání! Jiří Gula nahrál puk pár čísel před modrou čáru FRANTIŠKU LUKEŠOVI, který udělal lehkou otočku a svou přesnou a tvrdou střelou rozvnil síť v hradecké brance. Asistence: Gula, Hübl
     
    48:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jen co Hradci skončila přesilová hra se hosté přece jen prosazjují! Šimánek našel u tyče dobře postaveného RICHARDA JARŮŠKA, jenž se s ničím nepáral a tvrdě vystřelil. Zaneprázdněný Janus už se ke své pravé tyči jen těžko přesouval a vstřelené brance zabránit nedokázal. Asistence: Potulny, Dietz.
    48:50 Richard JARŮŠEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
    13:16 Jiří GULA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu vyrovnávací gól! Pavelka se teď přesvědčil, že JIŘÍ GULA pálí opravdu ostrými! Po Hanzlově přihrávce litvínovský bek vůbec na nic nečekal, na modré čáře se mohutně napřáhl a svou dělovkou prostřelil Pavelku, který měl zakrytý výhled a jen bezmocně pozoroval kotouč za svými zády. Asistence: Hanzl
    09:37 Roman KUKUMBERG - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tahle branka musí domácí hráče hodně mrzet! Litvínov celou dobu tlačil na pilu, pak ale zaspal v obraně a to přišlo domácí velmi draho. Kukumberg s Červeným se prodrali do útočné třetiny a nikým netísnění si s Janusem pohráli jako kočka s myší. Červený našel na levé straně volného ROMAN KUKUMBERGA, který z blízkosti prostřelil Januse. Hradec se tak ujímá vedení v zápase. Asistence: Červený, Köhler.

    Sabina Šťástková

    Góly a asistencie: 14. Gula (R. Hanzl), 58. Lukeš (Gula, V. Hübl), rozh. náj. R. Hanzl – 10. Kukumberg (Červený, Köhler), 49. Jarůšek (Potulny, Dietz)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Viktor Hübl (LIT)
    0:0   Jaroslav Bednář (HKM)
    2. séria:
    0:0   František Lukeš (LIT)
    0:0   Andris Džerinš (HKM)
    3. séria:
    0:0   Robin Hanzl (LIT)
    0:0   Richard Jarůšek (HKM)
    4. séria:
    0:0   Roman Kukumberg (HKM)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Halász) – Kubát, Gula, Z. Sklenička, F. Pavlík, Sörvik, T. Pavelka, K. Černý – Lukeš, V. Hübl, Nejezchleb – J. Černý, R. Hanzl, Martynek – Trávníček (C), Reichel, M. Hořava – Jurčík.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Rybár) – Gregorc, Štajnoch, Dietz, Čáp, Vydarený, Pláněk, Barák – Dej, Džerinš, Bednář (C) – Šimánek, Potulny, Jarůšek – Červený, Kukumberg, Köhler – Pavlík, T. Knotek, Bulík.

    Rozhodca: Hejduk, Souček – Lhotský, Svoboda