Třinec – K. Vary 7:0 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Sparta Praha 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 0:1 (1:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 8:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (po pr.)
koniec
Mountfield HK
8:2 (4:1, 2:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 18.09.2016, 17:10 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    Aktivní Radovan Pavlík se dostal do útočné třetiny a zkusil i vystřelit. Poté si dojel puk u hrazení a zezadu jej nepříjemně zboural Jan Ščotka. Ten už sedí na trestné lavici za krosček.
     
    51:54
    Ale mohou si opět zlepšit náladu! Rudolf Červený opět podrazil protihráče a dnes už podruhé za tento prohřešek sedí na trestné lavici. Dají Pardubice ještě branku?
     
    46:52
    Tak teď se z tresty roztrhl pytel. Na trestnou lavici zamířil David Tomášek za nedovolené bránění.
     
    46:43
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Nahodil – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Branislav Rapáč – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Rudolf Červený – 2 min., podražení + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radovan Pavlík – 2 min., hrubost).
     
    41:05
    Andris Džerinš unikal hostujícím zadákům, ale při sprintu máchl hokejkou a trefil jednoho z obránců do obličeje. Pardubice mají přesilovou hru.
     
    36:13
    To se teď možná změní! První šanci zahrát si v početní výhodě dnes dostávají Pardubice. K trestoměřičům zamířil Martin Pláněk za držení hole.
     
    32:30
    No... Zřejmě jsem Maxwella přechválil. Ten nejdříve při rozehrávce podklouzl a pak, když se snažil situaci napravit, trefil rovnou ochrannou síť, takže si vysloužil dvě minuty za zdržování hry.
     
    27:33
    Jerome Leduc podrazil Radovana Pavlíka, který mířil do úniku a putuje na trestnou lavici. Rozhodčí pouze zavrtěl hlavou, že zkřižovat ruce nad hlavou nehodlá.
     
    24:31
    A další přesilovka pro Mountfield! Alexandre Mallet je za katrem opět za nedovolené bránění. Další šance pro domácí.
     
    23:03
    Další parádní akce domácích, kteří se utkáním vyloženě baví! Radovan Pavlík našel na druhé straně Tomáše Knotka, kterého vychytal Maxwell. Poté byl dorážející Pavlík sražen Jeromem Leducem, který jde na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    19:37
    Michal Bárta neunesl situaci a před následným buly krosčekoval soupeře. Led se rozdělil na pár dvojiček, ale k žádné větší šarvátce nedošlo. Rozhodčí Bártu posílají na dvě minuty na trestnou lavici.

    Lukáš Foff

    Góly a asistencie: 7. Čáp (Bednář, Džerinš), 8. Potulny (Pláněk, Vydarený), 9. Kukumberg (Köhler), 20. Jarůšek, 22. Džerinš (Gregorc), 25. Gregorc (Bednář), 51. Dietz (Bednář, Štajnoch), 55. Bednář (Džerinš, Gregorc) – 3. T. Kaut (Ščotka, Rapáč), 42. Bárta (Hodgman)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Štajnoch, Gregorc, Čáp, Dietz, Pláněk, Vydarený, Plášil – Bednář (C), Džerinš, Dej – Jarůšek, Potulny, Šimánek – Köhler, Kukumberg, Červený – Bulík, T. Knotek, Pavlík.
    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Leduc, Havlík, Bokroš, Ovčačík, Rýgl – P. Sýkora, Nahodil, Rolinek (C) – Bárta, Hodgman, Hubáček – Zadina, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet.

    Rozhodca: Lacina, Hodek – Frodl, Zavřel