Barys – Petrohrad 3:5 (kon.) | Jekaterinburg – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (1:0 po s.n.)
Jaroslavľ – Novgorod 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Piatok 16.09.2016, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Tlak hostů vrcholí a bude se vylučovat, navíc je to pro domácí hodně hloupé – za zdržování hry vyhozením puku mimo hru je vyloučen Pašnin.
     
    43:13
    Ale síly se srovnají – Alexej Pepeljajev se provinil při vlastní přesilovce sekáním a také míří na trestnou lavici.
     
    40:59
    Je tu další vyloučení – domácí Brandon Kozun je vyloučen za úder do oblasti hlavy a krku na pět minut plus do konce zápasu! Tohoto borce tak dnes už na ledě neuvidíme.
     
    35:59
    Je tu další vyloučení Dmitrij Sjomim svého soupeře nevybíravě podrazil a sudí si toho nemohli nevšimnout, přichází tedy očekávatelný trest.
     
    25:45
    A výhodu početní převahy bude mít i Torpedo, za domácí se totiž provinil Kartajev hrou vysokou holí.
     
    22:12
    Je tu první vyloučení pro hosty – Fredrik Pettersson si půjde na dvě minuty posedět na trestnou lavici za to, že podrazil svého soka.
     
    05:35
    A i díky tomu bude následovat první vyloučení v zápase – na dvě minuty si půjde odpočinout Pavel Kraskovskij za hákování.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 38. Talbot (Kozun, Kronwall) – 50. Lofquist (Ashton, Norman), 61. Pettersson (Rasskazov, Galuzin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Gavrikov, Koledov, Kronwall (C), Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Hersley – Loktionov, Averin, Čistov – Kontiola, Kozun, Talbot – Kartajev, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Fatějev, Kraskovskij – Polunin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, Lofquist, A. Potapov (C), Jegoršev, Šulenin, M. Osipov, Kolganov, Pepeljajev – Galuzin, Ashton, Žerděv – Daugavinš, Mozer, D. Sjomin – Norman, Rasskazov, Pettersson – Gračjov, Urakov, V. Kuljomin.