Jekaterinburg – Barys 3:2 (2:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 1:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 4:2 (kon.)
Nižnekamsk – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Admiral Vladivostok
cz Streda 14.09.2016, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:45
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dmitrij Sajustov – 2 min., podražení).
    50:33 Sergej BARBAŠEV - 4:2
     
    50:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    SERGEJ BARBAŠEV dokázal před brankou tečovat střelu Alexandra Gorškova od modré čáry. Gól v přesilové hře a je sníženo. Asistence: Alexandr Gorškov a Oskars Bartulis.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Igor Grigorenko – 2 min., podražení). Absolutně zbytečné vyloučení domácího hráče komplikuje Ufě závěr zápasu.
     
    46:39
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (James Wright – 2 min., hákování).
    46:11 Dmitrij LUGIN - 4:1
     
    46:11
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí to s nulou mít dnes nebudou. Rozhoduje o tom využitá přesilovka Vladivostoku. Vladimir Tkačjov našel lépe postaveného DMITRIJE LUGINA, který tvrdou střelou pod horní tyčku prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladimir Tkačjov, Robert Sabolič.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Loginov – 2 min., držení protihráče). Naprosto zbytečné vyloučení domácího hráče dává možnost přesilové hry Vladivostoku.
    38:23 Enver LISIN - 4:0
     
    38:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Krásnou ránou a technicky velmi dobře zvládnutou se prosazuje ENVER LISIN. Přesilovka rychle využitá. Asistence: Maxim Gončarov
     
    38:08
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Andrej Koněv – 2 min., hrubost).
    32:56 Jevgenij BODROV - 3:0
     
    32:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o tři branky. Gól z ničeho nic. Po střele Envera Lisina od modré čáry se před brankou nejlépe zorientoval JEVGENIJ BODROV, který poslal kotouč do sítě. Zajímavá kombinace domácích, na jejímž konci je střela, která se od horní tyčky odrazila za brankovou čáru. Asistence: Enver Lisin, Alexandr Loginov.
     
    26:30
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladimir Tkačjov – 2 min., vysoká hůl).
    25:57 Linus OMARK - 2:0
     
    25:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    LINUS OMARK měl dostatek prostoru a času pro zakončení. V předbrankovém prostoru ho nikdo neatakoval, a tak stihl v pohodě zamířit. Brankář Nikita Serebrjakov neměl nárok. Důležitou práci odvedl přihrávající Denis Kuljaš. Asistence: Denis Kuljaš
     
    24:50
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jonathon Blum – 2 min., podražení).
    15:38 Andreas ENGQVIST - 1:0
     
    15:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení, na tohle už byl Nikita Serebrjakov krátký. Krásná individuální akce ANDREASE ENGQVISTA. Před brankou fornendovým blafákem oklamal brankáře Vladivostoku a elegantně poslal kotouč do branky. Asistence: Konstantin Kornějev.
     
    10:58
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dmitrij Lugin – 2 min., podražení).
     
    03:41
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Maxim Gončarov – 2 min., nedovolené bránění). Naprosto zbytečný zákrok ve středním pásmu znamená oslabení pro domácí.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 16. Engqvist (Kornějev), 26. Omark (Kuljaš), 33. J. Bodrov (Lisin, Loginov), 39. Lisin (Gončarov) (t.s.) – 47. Lugin (Tkačjov, Sabolič) (t.s.), 51. Barbašev (Gorškov, Bartulis)


    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Kornějev, Kuljaš, D. Bodrov, Gončarov, Loginov, Garejev, D. Vorobjov, Arzamascev – Hartikainen, Engqvist, Omark – I. Makarov, Lisin, J. Bodrov – Něstěrov, A. Lazarev, Chripunov – I. Grigorenko, Kaprizov, M. Vorobjov.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Bartulis, Blum, Koněv, Mnacjan, Gavrilenko, Volčenkov – Sigarjov, Sabolič, Tkačjov – Sajustov, Lugin, Wright – Gorškov, Barbašev, Mamin – Krasnoslobodcev, J. Jakovlev, Kazakov – Makarenko.

    Rozhodca: Akuzovskij, Naumov – Rming, Šikanov