Tím Severnej Ameriky – Tím Európy sk 7:4 (kon.)
koniec
Tím Severnej Ameriky
7:4 (5:1, 0:2, 2:1)
Tím Európy
Pondelok 12.09.2016, 00:15Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Larkin (TNA) - 7:4
     
    59:46
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    DYLAN LARKIN je tretím dvojgólovým strelcom tohto stretnutia, čím do prázdnej brány uzavrel skóre zápasu.
     
    59:27
    Obrovský tlak Európy, v šanciach boli Gáborík, Kopitar, Hossa a asi každý, kto má biely dres a bol na hracej ploche. Gibson to zvládol skvelo.
     
    59:03
    Jaroslav Halák je na striedačke!
     
    56:30
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (Vanek – 2 min., podrazenie).
     
    54:10
    Nahodenie od modrej zrazil jeden z amerických obrancov pred Gáboríka a bránkovisko. Slovák sa strelou pokúsil o hattrick, jeho veľmi dobrú šancu Gibson chytil.
    51:29 Gaudreau (TNA) - 6:4
     
    51:29
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Keď sa zdalo, že Európa sa nadýchne k tlaku a pokúsi sa vyrovnať, prišla chyba v defenzíve, kedy si JOHNNY GAUDREAU spravil pozíciu a spred Haláka poslal puk chytro do siete.
     
    49:17
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
    48:47 Nielsen (EUR) - 5:4
     
    48:47
    Tím Európy práve strelil gól!
    Skvelá akcia Európy a je to len o gól! Zuccarello prenechal puk na Josiho, ten skvele našiel pred Gibsonom FRANSA NIELSENA no a strela severana zblízka skončil v sieti.
     
    45:24
    Dobrá akcia Európy gólom nekončí, pretože po prihrávke pred bránu sa neujala Vanekova strela, ktorá skončila na betóne Gibsona. Seidenberg následne už bránu trafiť nedokázal.
     
    39:50
    Vylúčenie v tíme Tím Severnej Ameriky (Ekblad – 2 min., nedovolené bránenie).
    39:04 Gáborík (EUR) - 5:3
     
    39:04
    Tím Európy práve strelil gól!
    Avšak, z protiútoku padá gól a zas ho strelil Slovák MARIÁN GÁBORÍK, ktorý sa dobre postavil pred bránu, kde dostal prihrávku od Nielsena. Strelou do prázdnej sa nemýlil.
     
    34:38
    Niederreiter po presilovke súpera chcel odpovedať gólom, avšak Švajčiar vo veľkej šanci pred Gibsonom neuspel.
     
    31:59
    Vylúčenie v tíme Tím Severnej Ameriky (Gáborík – 2 min., sekanie).
     
    31:13
    Najskôr Sekerova strela od modrej neprešla, ale následne si Európa pripravila po skvelej akcii dobrú šancu, avšak Bellemare pred bránou puk minul.
     
    28:24
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (Hossa – 2 min., podrazenie).
     
    28:09
    Vanek zablokoval prihrávku súpera pred bránou tak, že sa puk odrazil k Hanseovi presne pred Gibsona. Ten však veľkú možnosť ustál.
    24:50 Gáborík (EUR) - 5:2
    24:50 Jaroslav Halák (EUR) - 5:2
     
    24:50
    Tím Európy práve strelil gól!
    Vôbec prvý slovenský hráč dáva gól v príprave na Svetový pohár. Prihrávka pred bránu Gibsona síce adresáta nenašla, ale gólman domácich sa zrazil so spoluhráčov a puk sa dostal až na MARIÁNA GÁBORÍKA, ktorý trafil ponad Američana.
     
    23:56
    Hossa ale pri vyvážaní stratil puk a dopredu sa rýchlo vydal MacKinnon. Jeho zakončenie z veľmi dobrej pozície mohlo pokojne skončiť v bráne, ale Halák potvrdzuje, že chytá dobre.
    15:54 Gaudreau (TNA) - 5:1
     
    15:54
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Veľmi nešťastný gól, ktorý inkasuje slovenský brankár Jaroslav Halák. Po zablokovanej strele sa puk odrazil na plexisklo za bránou, ale odrazil sa tak nešťastne, že od chrbta Haláka skončil v bráne. Autorom je JOHNNY GAUDREAU.
     
    12:32
    Gáborík posunul puk Draisaitlovi do takmer samostatného nájazdu, bol ešte stíhaný jedným obrancom, takže jeho zakončenie jednou rukou skončila na Gibsonovi. Následne z dorážky nedal gól ani Gáborík.
    10:22 Rielly (TNA) - 4:1
     
    10:22
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Po rýchlom prechode Severnej Ameriky do útočnej tretiny vypálil od modrej MORGAN RIELLY a po teči Streita ostal Greiss úplne bez šance. Z ôsmich striel dostal štyri góly a miesto prepúšťa Jarovi Halákovi.
    08:55 Bellemare (EUR) - 3:1
     
    08:55
    Tím Európy práve strelil gól!
    Skutočne sa je na čo pozerať a konečne sa o to postarali aj hráči z Európy. Posledná formácia tohto po svojej kombinácií dokázala znížiť. Francúz PIERRE-EDOUARD BELLEMARE sa presadzuje spred bránkoviska po prihrávke spoza brány.
    07:19 Ekblad (TNA) - 3:0
     
    07:19
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Chára veľmi zle vyhodil puk zo svojej tretiny, teda vlastne nevyhodil, mladíci ho zachytili a po prihrávke pred bránkovisko sa AARON EKBLAD nemýlil. Greissa svojim druhým gólom v stretnutí prekonal.
    06:27 Larkin (TNA) - 2:0
     
    06:27
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Mladí Američania sa dostali z ničoho nič už na polovici ihriska do situácie troch na jedného a zaujímavé je, že ani jeden z tejto trojice sa nepresadil. Podarilo sa to až DYLANOVI LARKINOVI, ktorý si nakorčuľoval z druhej vlny.
    05:20 Ekblad (TNA) - 1:0
     
    05:20
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Rielly naviezol puk pred bránkovisko súpera, kde síce obrancovia Európy puk vypichli, ale len na hokejku AARONA EKBLADA, ktorý tvrdou ranou nahor otvoril skóre.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 6. Ekblad (Matthews, Saad), 7. Larkin (Trocheck, Murray), 8. Ekblad (MacKinnon), 11. Rielly (Drouin), 16. Gaudreau (Scheifele), 52. Gaudreau (Parayko, MacKinnon), 60. Larkin (Eichel, Parayko) – 9. Bellemare (Vanek), 25. Gáborík (Josi, Bellemare), 40. Gáborík (Nielsen, Zuccarello), 49. Nielsen (Josi, Zuccarello)


    Tím Severnej Ameriky: Gibson (Hellebuyck) – Ekblad, Rielly, Parayko, Gostisbehere, Jones, Murray – McDavid, Eichel, Gaudreau – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Drouin – Larkin, Matthews, Saad – Scheifele, Trocheck, Couturier
    Tím Európy: Greiss (Halák) – Seidenberg, Josi, Sekera, Chára, Sbisa, Streit – Zuccarello, Kopitar, Tatar – Nielsen, Boedker, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Hansen, Bellemare, Vanek