Tím Severnej Ameriky – Tím Európy sk 7:4 (kon.)
koniec
Tím Severnej Ameriky
7:4 (5:1, 0:2, 2:1)
Tím Európy
Pondelok 12.09.2016, 00:15Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Svetový pohár v Toronte sa nezadržateľne blíži a tak všetkých osem tímov formou prípravných zápasov ladí svoju formu na nadchádzajúcu hokejovú udalosť roku. Pri výberoch Severnej Ameriky a Európy to navyše platí dvojnásobne, nakoľko tieto dva celky sú novovzniknuté a tak sa musia zohrávať úplne od začiatku, čo je oproti ostatným šiestim (Kanada, USA, Rusko, Švédsko, Fínsko, Česko) účastníkom menšia nevýhoda.

    Tím Severnej Ameriky

    Asi najväčší otáznik zo všetkách ôsmich tímov. Celá súpiska je zložená z mladíkov hrajúcich NHL a pochádzajúcich z USA alebo Kanady. Ich kapitánom je zázračný mladík Connor McDavid, ktorý by nebyť zranenie v jeho premiérovej sezóne najlepšej ligy sveta mohol z osobného hľadiska súperiť s najlepšími. Asistentov mu budú robiť Sean Couturier a Aaron Ekblad.

    Súpiska:

    Brankári: Matt Murray, John Gibson, Connor Hellebuyck

    Obrancovia: Aaron Ekblad, Shayne Gostisbehere, Seth Jones, Ryan Murray, Colton Parayko, Morgan Rielly, Jacob Trouba

    Útočníci: Sean Couturier, Jonathan Drouin, Jack Eichel, Johnny Gaudreau, Dylan Larkin, Nathan MacKinnon, Auston Matthews, Connor McDavid, J.T. Miller, Ryan Nugent-Hopkins, Brandon Saad, Mark Scheifele, Vincent Trocheck

    Tím Európy

    Európskymi hviezdami nabitý výber by mohol zamiešať karty, ale taktiež sa rôznia názory, čo sa dá od tohto zloženia očakávať. Tím bez svojej hymny ukrýva aj šiestich slovenských hráčov, ktorí by mohli utvoriť jednu formáciu. Ide totiž o brankára Jaroslava Haláka, obrancov Andreja Sekeru so Zdenom Chárom a útočníkov Mariána Gáboríka, Mariána Hossu a Tomáša Tatara.

    Kapitánske céčko dostal jediný Slovinec Anže Kopitar, asistovať mu budú dvaja skúsení obrancovia. Popri našom Zdenovi Chárovi aj Švajčiar Mark Streit.

    Súpiska:

    Brankári:
    Thomas Greiss, Philipp Grubauer, Jaroslav Halák

    Obrancovia: Zdeno Chára, Christian Ehrhoff, Roman Josi, Luca Sbisa, Dennis Seidenberg, Andrej Sekera, Mark Streit

    Útočníci: Pierre-Édouard Bellemare, Mikkel Bødker, Leon Draisaitl, Marián Gáborík, Jannik Hansen, Marián Hossa, Anže Kopitar, Nino Niederreiter, Frans Nielsen, Tobias Rieder, Tomáš Tatar, Thomas Vanek, Mats Zuccarello
     
    Tieto dva tímy už jedno vzájomné prípravné stretnutie za sebou majú. V piatok išlo v quebeckom Centre Vidéotron o jednoznačnú výhru Severnej Ameriky pomerom 4:0. Uvidíme, ako to bude teraz.

    Tím Severnej Ameriky 4-0 Tím Európy (0:0, 3:0, 1:0)

    Góly a asistencie:
    24. MacKinnon (Ekblad, Gaudreau), 27. Nugent-Hopkins, 29. Gaudreau (Saad), 52. MacKinnon (t.s.)

    Tím Severnej Ameriky: Murray (Gibson) – Rielly, Ekblad, R. Murray, Jones, Gostisbehere, Trouba – Drouin, McDavid, Scheifele – Gaudreau, Eichel, Saad – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Matthews – Miller, Couturier, Trocheck

    Tím Európy: Halák (Greiss) – Chára, Josi, Sekera, Seidenberg, Sbisa, Streit – Bødker, Kopitar, Zuccarello – Tatar, Nielsen, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Vanek, Bellemare, Hansen
     
    Úvodné zostavy:

    Tím Severnej Ameriky: Gibson (Hellebuyck) – Ekblad, Rielly, Parayko, Gostisbehere, Jones, Murray – McDavid, Eichel, Gaudreau – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Drouin – Larkin, Matthews, Saad – Scheifele, Trocheck, Couturier

    Tím Európy: Grubauer (Greiss) – Seidenberg, Josi, Sekera, Chára, Sbisa, Streit – Zuccarello, Kopitar, Tatar – Nielsen, Boedker, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Hansen, Bellemare, Vanek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Európa sa nasťahovala do tretiny súpera a snažila sa niečo vymyslieť, ale po strele od modrej sa puk odráža preč.
     
    00:40
    Hossa sa už po založení ďalšej akcie snaží vpredu udržať puk, čo sa mu darí a tak svoj tím usadil v útočnej tretine.
     
    01:23
    Aktívny úvod tímu Európy však nemusel nič znamenať, pretože šanca prišla na druhej strane. Greiss musel zasahovať po strele zblízka. Nemec všetko zvládol.
     
    02:07
    Po neúspešnej Gáboríkovej akcii sa do kontry vydal Matthews, lenže jeho strela spoza obrancu bola zblokovaná a končí vedľa brány.
     
    02:40
    Nepresná prihrávka tímu Európy zo svojho pásma dopredu útočníkov nenašla, takže sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    02:55
    Hansen síce prenikol do pásma, avšak prihrávkou spoluhráčov nenašiel, takže vpred prešiel na druhej strane Trocheck. Zaujímavý pokus končí mimo Greissovej brány.
     
    03:35
    Atakovaný Sbisa stratil puk pri rozohrávke a tak sa takmer do zakončenia dostal MacKinnon. Mladý útočník Colorada však bol zablokovaný.
     
    04:10
    Hossova aktivita nenalákala dopredu viacerých spoluhráčov a tak slovenský "jastrab" logicky o puk prichádza. Mladíci zo Severnej Ameriky sa však tiež k ničomu nedostali.
     
    04:52
    Josi si nakorčuľoval až pred bránkovisko a snažil sa prudko nahodiť puk do neho. Gibson ho vytesnil k mantinelu a obrancovia Severnej Ameriky ho dostali preč.
     
    05:20
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Rielly naviezol puk pred bránkovisko súpera, kde síce obrancovia Európy puk vypichli, ale len na hokejku AARONA EKBLADA, ktorý tvrdou ranou nahor otvoril skóre.
    05:20 Ekblad (TNA) - 1:0
     
    06:27
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Mladí Američania sa dostali z ničoho nič už na polovici ihriska do situácie troch na jedného a zaujímavé je, že ani jeden z tejto trojice sa nepresadil. Podarilo sa to až DYLANOVI LARKINOVI, ktorý si nakorčuľoval z druhej vlny.
    06:27 Larkin (TNA) - 2:0
     
    06:58
    Severná Amerika si ide svoje tempo a po horšom štarte nedaruje Európanom absolútne nič. Aj teraz prišiel backhand, ktorý skončil len tesne vedľa.
     
    07:19
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Chára veľmi zle vyhodil puk zo svojej tretiny, teda vlastne nevyhodil, mladíci ho zachytili a po prihrávke pred bránkovisko sa AARON EKBLAD nemýlil. Greissa svojim druhým gólom v stretnutí prekonal.
    07:19 Ekblad (TNA) - 3:0
     
    07:19
    Oddychový čas hostí.
     
    07:57
    Je až neskutočné, ako poľahky sa mladí hráči z USA a Kanady dostávajú do šancí. Greiss sa môže aj roztrhať, jeho obrancovia ako keby vôbec nespolupracovali.
     
    08:55
    Tím Európy práve strelil gól!
    Skutočne sa je na čo pozerať a konečne sa o to postarali aj hráči z Európy. Posledná formácia tohto po svojej kombinácií dokázala znížiť. Francúz PIERRE-EDOUARD BELLEMARE sa presadzuje spred bránkoviska po prihrávke spoza brány.
    08:55 Bellemare (EUR) - 3:1
     
    09:42
    Európania síce dobre vo svojej tretine odobrali puk, ale Sekera ho o mantinel nahodil len späť na hokejky mladíkov, ktorí začínajú ďalšiu akciu.
     
    10:22
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Po rýchlom prechode Severnej Ameriky do útočnej tretiny vypálil od modrej MORGAN RIELLY a po teči Streita ostal Greiss úplne bez šance. Z ôsmich striel dostal štyri góly a miesto prepúšťa Jarovi Halákovi.
    10:22 Rielly (TNA) - 4:1
     
    10:22
    Jaroslav Halák len prišiel na ľad a už dostal ovácie od publika. Diváci si určite pamätajú na jeho úspešné pôsobenie v miestnom Canadiens. Zároveň nastáva zaujímavá situácia, že počas stretnutia ostáva hra prerušená a Haláka spoluhráči rozchytávajú. Uvidíme, či bude slovenský brankár stopkou pre gólové nájazdy mladých hviezd z NHL.
     
    10:39
    Slovenský brankár musel byť veľmi rýchlo v permanencii, pretože Drouin doviezol puk na kruhy, spravil si príležitosť a vypálil. Bratislavčan odolal.
     
    10:55
    Teraz mal Halák o niečo ľahšiu prácu, pretože nahodenie Jonesa nemalo prudké parametre. Ďalšie buly pred Slovákom.
     
    11:40
    McDavid prudko od mantinelu vystrelil, ale Halák chytil a veľmi rýchlo rozohral na Hossu, ktorý založil akciu, ale po Josiho strele sa končí.
     
    12:32
    Gáborík posunul puk Draisaitlovi do takmer samostatného nájazdu, bol ešte stíhaný jedným obrancom, takže jeho zakončenie jednou rukou skončila na Gibsonovi. Následne z dorážky nedal gól ani Gáborík.
     
    13:04
    Kopitar získal puk v tretine súpera, rýchlo si ho naviezol do streleckej pozície, no k strele sa kvôli bloku nedostal.
     
    14:11
    Severná Amerika bola veľmi dlho v útočnom pásme, ale jej hráči sa držali zväčša pri mantineloch, až puk z tretiny vyhodil Chára.
     
    15:03
    Teraz si tímy ako keby situáciu vymenili, ani Európania sa nedokázali dostať do žiadnej väčšej šance po tom, ako Josi obkrúžil tretinu.
     
    15:54
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Veľmi nešťastný gól, ktorý inkasuje slovenský brankár Jaroslav Halák. Po zablokovanej strele sa puk odrazil na plexisklo za bránou, ale odrazil sa tak nešťastne, že od chrbta Haláka skončil v bráne. Autorom je JOHNNY GAUDREAU.
    15:54 Gaudreau (TNA) - 5:1
     
    16:26
    Zuccarellova strela na vzdialenejšiu žrď bránu minula, dopredu tak po odraze idú zas mladíci z Ameriky.
     
    17:03
    Číhajúci Hansen pred bránou Gibsona svoju šancu nedostal, pretože mladý brankár strelu nevyrazil, ale chytil do chráničov na pevno.
     
    17:44
    Hráčom Európy sa podarilo získať puk v obrannej tretine, ale Zdeno Chára je tiež nejako mimo formy. Opäť len našiel protihráčov.
     
    18:16
    McDavid sa už hotoval do zakončenia, ale v poslednej chvíli k nemu priletela jedna z hokejok hráčov Európy a puk mu vypichla.
     
    18:38
    Gaudreau sa síce z uhlu, ale v dobrej pozícií rútil na Hálaka, ten jeho zakončenie k žrdi vyrazil do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Na to, čo sme videli v prvej tretine nie je veľa slov a ťažko použiť tie najvhodnejšie. Mladíci zo Severnej Ameriky doslova rozobrali protivníka a robili s ním čo chceli. Greiss inkasoval štyrikrát z ôsmich striel a tak prepustil miesto Halákovi. Odvtedy sa ako keby výkony v defenzíve Európy o niečo zlepšili, ale stále to nie je nič moc. Výsledok 5:1 po prvom dejstve je prinajmenšom zaujímavý.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:34
    Aj druhú tretinu začala aktívnejšie Európa a strela Kopitara mohla zahroziť, avšak jeho pokus brankár Gibson betónmi vyráža do bezpečia.
     
    21:34
    McDavid prihral k mantinelu na Eichela, ktorý nahadzoval pred bránu, čomu Halák odolal a rovnako tak si poradil aj s tvrdou ranou spomedzi kruhov.
     
    22:20
    Matthews dostal puk do závaru pred bránu súpera, ale zas to bl Halák, ktorý vyšiel ako víťaz v súboji s útočníkmi zo Severnej Ameriky.
     
    23:13
    Bodker udržal puk v útočnej tretine a chcel vyzvať na strelu Zdena Cháru, avšak prihrávka na slovenského obra sa od jeho korčúľ odráža mimo dobrej pozície.
     
    23:43
    Domáci tím sa dostal do pozície dvoch na jedného, ale zrazená prihrávka nenašla McDavida, takže zakončenie neprišlo.
     
    23:56
    Hossa ale pri vyvážaní stratil puk a dopredu sa rýchlo vydal MacKinnon. Jeho zakončenie z veľmi dobrej pozície mohlo pokojne skončiť v bráne, ale Halák potvrdzuje, že chytá dobre.
     
    24:41
    Gáborík získal puk v útočnej tretine a posunul ho na Bellemareho. Ten rýchlo vystrelil a krížnou strelou tesne minul.
     
    24:50
    Tím Európy práve strelil gól!
    Vôbec prvý slovenský hráč dáva gól v príprave na Svetový pohár. Prihrávka pred bránu Gibsona síce adresáta nenašla, ale gólman domácich sa zrazil so spoluhráčov a puk sa dostal až na MARIÁNA GÁBORÍKA, ktorý trafil ponad Američana.
    24:50 Jaroslav Halák (EUR) - 5:2
    24:50 Gáborík (EUR) - 5:2
     
    25:30
    Bellemare získal puk a cez Vaneka sa takmer zrodila šanca Európy, lenže Rakúšanova prihrávka pred Gibsona už Hansena nenašla.
     
    26:26
    Európania teraz tak trochu vyrovnali hru a opäť sa tlačili pred Gibsona. Po snahe Hossu prišiel puk pred bránkovisko, kde sa však Kopitar nepresadil.
     
    27:28
    Ryan Murray nepríjemne nahodil puk od modrej, no bránu netrafil. Následne prišla ešte dorážka, ktorá končí v chráničoch Jara Haláka.
     
    27:55
    Európania sa zas usadili v tretine protivníka a po dlhých prenechávačkách puku si do streleckej parkety nakorčuľoval Sbisa, ale našiel len Gibsona.
     
    28:09
    Vanek zablokoval prihrávku súpera pred bránou tak, že sa puk odrazil k Hanseovi presne pred Gibsona. Ten však veľkú možnosť ustál.
     
    28:24
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (Hossa – 2 min., podrazenie).
     
    29:07
    Až teraz Severná Amerika prvýkrát v presilovke dostala puk do tretiny súpera, lenže nahodenie pred bránu skončilo v lapačke Haláka.
     
    30:23
    Od toho momentu však mladí hokejisti z Ameriky roztočili kolotoč a celý čas sa niečo dialo. Nebolo z toho síce gólové šance, ale Európania nevedeli kam skôr skočiť, aby súperov ubránili.
     
    30:43
    Prudké nahodenie Jonesa od modrej smerom na Haláka tečované nebolo, slovenský gólman tak dokázal puk ukryť vo svojej lapačke.
     
    31:13
    Najskôr Sekerova strela od modrej neprešla, ale následne si Európa pripravila po skvelej akcii dobrú šancu, avšak Bellemare pred bránou puk minul.
     
    31:46
    Ekblad dostal dobrý puk k mantinelu, ale do dobrej pozície, avšak jeho pokus smerom do rohu brány priestor troch žrdí minul.
     
    31:59
    Vylúčenie v tíme Tím Severnej Ameriky (Gáborík – 2 min., sekanie).
     
    32:56
    Severná Amerika zas úvod presilovky nehrá dobre. Európa sa bráni statočne a zatiaľ drží súpera na odstup.
     
    33:59
    Mladí hráči zo Severnej Ameriky sa už dostali k zakončeniam, ale väčšina išla mimo, alebo prišlo k zlomeniu hokejky. To sa stalo až dvakrát.
     
    34:38
    Niederreiter po presilovke súpera chcel odpovedať gólom, avšak Švajčiar vo veľkej šanci pred Gibsonom neuspel.
     
    35:09
    Možnosť Kopitara mala zas nebezpečné parametre, no Slovincova strela tyčku, ktorú možno obtrela, nakoniec minula.
     
    36:00
    Tatar potiahol rýchlu kontru svojho tímu, prudko vypálil na Gibsona a aj keď gól nedal, spoluhráči takmer puk dorazili do brány, no gólman súpera sa roztiahol a s pomocou obrancov dostal puk preč.
     
    36:31
    Eichel doviezol puk do útočnej tretiny, narazil si s Gaudreauom a tvrdo vypálil, lenže jeho rana bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    37:17
    Po vození puku od Kopitara, Tatara aj Hossu v útočnej tretine dopredu prešiel súper a dokonca z toho bol brejk, avšak prihrávku pred prázdnu časť brány presná nebola.
     
    38:46
    Severná Amerika sa ešte snaží do druhej prestávky zvýšiť vedenie, pretože súper sa začína herne doťahovať.
     
    39:04
    Tím Európy práve strelil gól!
    Avšak, z protiútoku padá gól a zas ho strelil Slovák MARIÁN GÁBORÍK, ktorý sa dobre postavil pred bránu, kde dostal prihrávku od Nielsena. Strelou do prázdnej sa nemýlil.
    39:04 Gáborík (EUR) - 5:3
     
    39:50
    Vylúčenie v tíme Tím Severnej Ameriky (Ekblad – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:37
    Európa sa v presilovke usadila v pásme, ale ich kolotoč končí strelou Vaneka priamo do miest, kde bol pripravený Gibson.
     
    41:07
    Po nepresnej prihrávke pred bránu Gibsona sa mladíci oslobodzujú a posielajú puk cez všetky čiary až za Haláka.
     
    41:55
    Po nevyužitej presilovke Európy sa dopredu dostali hráči domáceho tímu, ale ich nájazd dvoch na dvoch končí nepresnou strelou, ktorá Haláka ohroziť nemohla.
     
    42:31
    Tatar svojou prihrávkou dopredu nenašiel Zuccarella, ktorý puk nestihol a keďže bol Murray rýchlejší, píska sa icing.
    42:31
     
    42:52
    McDavid z krídla dostal puk strelou spoza obrancu až k Halákovi, ale ten všetko dokázal dobrým zákrokom vyriešiť.
     
    43:29
    Seidenberg prudko vypálil a nebyť Gibsonovho zákroku na pevno, dorážajúci hráči sa mohli dostať do veľkej príležitosti, čo sa čo sa nestalo.
     
    45:24
    Dobrá akcia Európy gólom nekončí, pretože po prihrávke pred bránu sa neujala Vanekova strela, ktorá skončila na betóne Gibsona. Seidenberg následne už bránu trafiť nedokázal.
     
    46:20
    Gaudreau našiel McDavida, ktorý v situácií dvoch na jedného puk vracal, lenže Jaro Halák si skvele pokryl miesto, kde malo ísť zakončenie a zasiahol.
     
    47:20
    Parayko sa uvoľnil pred bránou súpera a po prihrávke na spoluhráča sa zas takmer menilo skóre, lenže prišla ešte jedna prihrávka a to asi zbytočná, nakoľko sa po nej nepodarilo zakončiť.
     
    47:59
    Po veľmi dobrom defenzívnom zákroku Seidenberga vyráža dopredu Gáborík, ktorý usadil svoj tím v pásme a ten sa bude snažiť niečo vymyslieť.
     
    48:47
    Tím Európy práve strelil gól!
    Skvelá akcia Európy a je to len o gól! Zuccarello prenechal puk na Josiho, ten skvele našiel pred Gibsonom FRANSA NIELSENA no a strela severana zblízka skončil v sieti.
    48:47 Nielsen (EUR) - 5:4
     
    49:17
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    49:22
    Eichel po buly vystrelil takmer od modrej, ale Halák všetko videl a bez problémov puk skryl vo svojej lapačke.
     
    49:48
    Seidenberg s Kopitarom sa vydali dopredu vo vlastnom oslabení, no po prihrávka Nemca sa teč Slovinca ocitol len na betóne Gibsona.
     
    51:04
    Kombinácia Severnej Ameriky dlho netrvala a po nepresnej prihrávke sa Európania vyhodením oslobodili.
     
    51:29
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Keď sa zdalo, že Európa sa nadýchne k tlaku a pokúsi sa vyrovnať, prišla chyba v defenzíve, kedy si JOHNNY GAUDREAU spravil pozíciu a spred Haláka poslal puk chytro do siete.
    51:29 Gaudreau (TNA) - 6:4
     
    52:59
    Rielly dostal dobrú prihrávku a dostal sa do streleckej pozície, avšak rana mladého obrancu krížom skončila na Halákovi, ktorý dokázal puk zastaviť.
     
    54:10
    Nahodenie od modrej zrazil jeden z amerických obrancov pred Gáboríka a bránkovisko. Slovák sa strelou pokúsil o hattrick, jeho veľmi dobrú šancu Gibson chytil.
     
    55:43
    Severná Amerika točí protivníka v jeho útočnom pásme, ale zväčša popri mantineli, odkiaľ góly nepadajú a to sa ani nedeje.
     
    56:09
    Matthews skvele nasadil cez niekoľkých hráčov súpera, dostal sa až k Halákovi, lenže toho prekonať nedokázal.
     
    56:30
    Vylúčenie v tíme Tím Európy (Vanek – 2 min., podrazenie).
     
    56:53
    Prudké nahodenie Halák vyrazil len vedľa brány, odkiaľ prišla dorážka, no Slovák sa rýchlo dokázal premiestniť a aj toto vyrazil.
     
    57:27
    Poriadna rana Ekblada z prvej bránu súpera minula, ale projektil inkasoval Drouin. Bude však v poriadku.
     
    58:36
    Vanek sa po naskočení z trestnej lavice zapojil do akcie, jeho strela po prihrávke Kopitara mieri vedľa.
     
    59:03
    Jaroslav Halák je na striedačke!
     
    59:27
    Obrovský tlak Európy, v šanciach boli Gáborík, Kopitar, Hossa a asi každý, kto má biely dres a bol na hracej ploche. Gibson to zvládol skvelo.
     
    59:46
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    DYLAN LARKIN je tretím dvojgólovým strelcom tohto stretnutia, čím do prázdnej brány uzavrel skóre zápasu.
    59:46 Larkin (TNA) - 7:4
     
    Koniec zápasu.
     
    Veľmi zaujímavý zápas je na konci. Po prvom dejstve mali mladíci zo Severnej Ameriky jasnú prevahu, ale Európa stratu stiahla na jeden gól. Už keď sa zdalo, že príde aj k vyrovnaniu, mladí hráči zas zabrali a uzavreli skóre na konečných 7:4. (02:41:12)

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 6. Ekblad (Matthews, Saad), 7. Larkin (Trocheck, Murray), 8. Ekblad (MacKinnon), 11. Rielly (Drouin), 16. Gaudreau (Scheifele), 52. Gaudreau (Parayko, MacKinnon), 60. Larkin (Eichel, Parayko) – 9. Bellemare (Vanek), 25. Gáborík (Josi, Bellemare), 40. Gáborík (Nielsen, Zuccarello), 49. Nielsen (Josi, Zuccarello)


    Tím Severnej Ameriky: Gibson (Hellebuyck) – Ekblad, Rielly, Parayko, Gostisbehere, Jones, Murray – McDavid, Eichel, Gaudreau – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Drouin – Larkin, Matthews, Saad – Scheifele, Trocheck, Couturier
    Tím Európy: Greiss (Halák) – Seidenberg, Josi, Sekera, Chára, Sbisa, Streit – Zuccarello, Kopitar, Tatar – Nielsen, Boedker, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Hansen, Bellemare, Vanek