Novokuzneck – Záhreb 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:1 (kon.) | Omsk – HC Slovan sk 3:4 (kon.)
Barys – Jekaterinburg 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 11.09.2016, 13:00 • Omsk Arena, Omsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Jeff Taffe - 3:4
     
    59:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan našiel rýchlu odpoveď na vyrovnávajúci gól domácich, Cheechoo zamestnal troch hráčov domácich, JEFF TAFFE si puk zobral na hokejku, nachystal na streľbu pred bránkoviskom a Furchovi ho poslal rovno pod brvno. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
    59:18 Alexander Perežogin - 3:3
     
    59:18
    Avangard Omsk dal gól!
    Furch odkorčuľoval na striedačku, puk domáci poslali pred bránkovisko hostí, nikto v bielom drese ho nedokázal upratať do bezpečia a tak ho ALEXANDER PEREŽOGIN špičkou hokejky poslal po ľade do rohu bránky. Asistencia: Jevgenij Medvedev.
    49:52 Anton Burdasov - 2:3
     
    49:52
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk dostal Slovan pod súvislý tlak a motal defenzíve belasých hlavy, z pravého kruhu vystrelil ANTON BURDASOV a okolo ramena Brusta puk poslal pod brvno jeho bránky.
    26:53 Lukáš Vopelka - 1:3
     
    26:53
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan odskakuje súperovi na dva góly, LUKÁŠ VOPELKA z pravého kruhu prestrelil Furcha v bránke domácich. Asistencia: Jeff Taffe.
    23:05 Anton Burdasov - 1:2
     
    23:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Kutejkin vystrelil od modrej z jej stredu a puk oprel o brvno bránky Brusta. Puk sa odrazil na pravý kruh, odkiaľ vystrelil ANTON BURDASOV a puk poslal k vzdialenejšej žrdi Brustovej bránky. Gól domácich potvrdil aj videorozhodca zápasu. Asistencia: Andrej Kutejkin.
    10:08 Václav Nedorost - 0:2
     
    10:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Studená sprcha v Arene Omsk, Avangard skončil svoju akciu nahodeným pukom, Slovan založil rýchlu akciu, VÁCLAV NEDOROST puk od mantinelu z pravej strany nahadzoval pred bránkovisko a od korčule Ahnelöva puk skončil v sieti domácich. Asistencie: Nick Plastino a Ivan Švarný.
    07:50 Patrik Luža - 0:1
     
    07:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan kombinoval s pukom v pásme hostí, z pravej strany za kruhy ho poslal Taffe a PATRIK LUŽA príklepom prestrelil Furcha v bránke domácich. Asistencia: Jeff Taffe.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 24. Burdasov (Kutejkin), 50. Burdasov, 60. Perežogin (Medvedev) – 8. Luža (Taffe), 11. Nedorost (Plastino, Švarný), 27. Vopelka (Taffe), 60. Taffe (Cheechoo)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Medvedev (C), Kutejkin, Gustafsson, Ahnelöv, Kulik, Vasilijev, Dervuk, Minejev – Burdasov, Roy, Perežogin – Paršin, Zubov, Pestuško – Fiščenko, Pjanov, Michejev – Lemťugov, Gluchov, Lauta
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Luža, Meszároš (C), Ďaloga, Pokorný, Rosandič, Bačík – Nedorost, Jeglič, Valský – Vopelka, Taffe, Cheechoo – Skalický, Viedenský, Lušňák – Chipchura, Zigo, Kubalík

    Rozhodca: Naumov, Sergejev – Raming, Šichanov

    Diváci: 9.870