Novokuzneck – Záhreb 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:1 (kon.) | Omsk – HC Slovan sk 3:4 (kon.)
Barys – Jekaterinburg 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 11.09.2016, 13:00 • Omsk Arena, Omsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    HC Slovan HC Slovan má za sebou v novej sezóne šesť zápasov, tri na ihriskách súperov, tri na domácom ľade. Bilancia: dve víťazstvá a štyri prehry, v nedeľu sa krátko po obede predstaví na ľade Avangardu Omsk.

    Klub Avangard vznikol v roku 1950. Hrával ruskú najvyššiu súťaž a v roku 2004 sa stal jej víťazom, aby v roku 2005 vyhral súťaž „Pohár európskych majstrov“. Od roku 2008 hráva klub nadnárodnú súťaž KHL. Mesto Omsk je druhým najväčším mestom na Sibíri s počtom viac ako 1.154.000 obyvateľov.

    Od vzniku KHL Omsk nehráva v súťaži žiadne druhé husle. V šiestich ročníkoch sa vždy prebojoval do play-off súťaže a v konečnom účtovaní sa umiestnil postupne na 8., 12., a 5. mieste. Vo štvrtom ročníku hráči Avangardu obsadili krásne druhé miesto, keď vo finále nestačili na hráčov Dinama Moskva. V piatej sezóne obsadil Avangard opäť krásne 5. miesto. Až šiesta sezóna zatvorila hráčom brány play-off a tak Avangard zaknihoval celkové 20. miesto. Siedma sezóna sa opäť niesla v duchu play-off, Omsk v prvom kole vystavil stopku Barysu Astana, no v konferenčnom semifinále nestačil na AK Bars, ktorému podľahol v sérii 1:4 na zápasy. A v tej uplynulej Omsk vyhral základnú časť Východnej konferencie zo ziskom 106 bodov a na rad prišlo play-off. Najskôr to bol hladký postup v sérii 4:0 na zápasy s Nižnekamskom, no v konferenčnom semifinále Avangardu vystavili stopku hráči z Ufy, ktorí sériu dotiahli do víťazného konca pomerom 4:3. Omsk tak v konečnom účtovaní obsadil opäť krásne 5. miesto.

    Kostru mužstva tvoria hráči z troch krajín. Dres obliekajú prevažne hráči z Ruskej federácie, doplnení dvomi hráčmi zo Švédska, jedného hráča z Kanady a jedného z Českej republiky – gólman Dominik Furch. Avangard hráva svoje domáce zápasy v hale s názvom Aréna-Omsk, ktorá má kapacitu 10.318 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Fjodor Leonidovič Kanarejkin.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Avangard zo 6 zápasov 15 bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a získal zatiaľ 6 bodov. V uplynulej sezóne sa súperi stretli dvakrát, v Bratislave v októbri zvíťazil Avangard po výsledku 3:0, v odvete v decembri na domácej pôde 5:3.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Omsk Arena uvidí v akcii slovenského zástupcu v KHL a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.

     
    Úvodné zostavy:

    Avangard Omsk:

    Furch (Šilin) – Medvedev (C), Kutejkin, Gustafsson, Ahnelöv, Kulik, Vasilijev, Dervuk, Minejev – Burdasov, Roy, Perežogin – Paršin, Zubov, Pestuško – Fiščenko, Pjanov, Michejev – Lemťugov, Gluchov, Lauta

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Luža, Meszároš (C), Ďaloga, Pokorný, Rosandič, Bačík – Nedorost, Jeglič, Valský – Vopelka, Taffe, Cheechoo – Skalický, Viedenský, Lušňák – Chipchura, Zigo, Kubalík

    Rozhodca:

    Naumov, Sergejev – Raming, Šichanov.
     
    Príjemné poludnie a dobrú chuť k obedu vám želám, v Omsk Arene prebieha úprava ľadu po skončenej rozcvičke a o štvrťhodinku už bude všetko prichystané k úvodnému buly dnešného duelu.
     
    Oba tímy už máme na hracej ploche, hostia v bielych dresoch, domáci v modrých farbách. Vypočujeme si hymny oboch krajín a začíname.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:29
    Slovan najskôr vybojoval puk v pásme domácich po chybnej rozohrávke Avangardu, vzápätí ho však stratil a do útoku pôjdu domáci.
     
    01:09
    Meszároš vybojoval puk za bránkou hostí a poslal ho do stredného pásma, Slovan sa akcii domácich ubránil.
     
    01:46
    Viedenský dostal puk pred bránku spoza klietky domácich, škoda, že nevystrelil, puk prihrával pred opustenú bránku, no spoluhráča v bielom drese nenašiel.
     
    02:22
    Brust má puk pod kontrolou, keď domáci preverili reklamnou strelou jeho pozornosť, Avangard má pásmo na vhadzovanie.
     
    02:37
    Burdasov dostal prihrávku za kruhy zadovkou a švihom vystrelil, Brust natiahol lapačku, puk však minul jeho bránku a skončil na ochrannom skle.
     
    03:02
    Zigo dostal dve minúty za seknutie a prvú presilovku v zápase si zahrá domáci klub.
     
    03:35
    Po vyhodenom puku z pásma hostí sa už domáci nasťahovali do pásma Slovana a točia to pred Brustom, Zubov vystrelil spoza ľavého kruhu, Brust však zasahovať nemusel.
     
    04:25
    Slovan zachytil puk v pásme a okolo mantinelu ho poslal až za bránku Furcha, získal tak cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    04:46
    Domáci poslali puk na bránku hostí, bol však zblokovaný na ochrannú sieť, Slovan sa tak opäť ubránil.
     
    05:02
    Hostia v plnom počte, Slovan svoje oslabenie prežil bez straty desiatky.
     
    05:05
    Kutejkin poslal puk na bránku hostí, keď Avangard dohrával presilovku v pásme hostí, Brust mal dobrý výhľad a puk zlikvidoval.
     
    05:29
    Domáci vyrobili vzruch na tribúnach, Lemťugov však neuspel, puk len preletel z pravej strany popred bránkovisko a otvorenú klietku hostí na druhú stranu klziska.
     
    06:35
    Paršin miešal puk, miešal, cez útočnú modrú však neprešiel, Slovan výborne bránil teraz svoje pásmo.
     
    07:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan kombinoval s pukom v pásme hostí, z pravej strany za kruhy ho poslal Taffe a PATRIK LUŽA príklepom prestrelil Furcha v bránke domácich. Asistencia: Jeff Taffe.
    07:50 Patrik Luža - 0:1
     
    08:20
    Michejev nahodil puk na bránku hostí z ľavej strany od mantinelu od modrej, Brust puk v pokľaku zlikvidoval a tak domáci budú mať pásmo na vhadzovanie, vhadzujeme po Barryho pravici.
     
    08:55
    Avangard s pukom v pásme hostí nič nevymyslel, Slovan mu puk zobral, založil akciu, ktorú však pokazil a vyrobil tak zakázané uvoľnenie.
     
    09:21
    Avangard vyrobil akciu, no strelu na bránku neposlal, puk odrazený z ľavej strany pred bránkovisko Brust umne schoval pod rukavicu a skrumáž nedovolil.
     
    10:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Studená sprcha v Arene Omsk, Avangard skončil svoju akciu nahodeným pukom, Slovan založil rýchlu akciu, VÁCLAV NEDOROST puk od mantinelu z pravej strany nahadzoval pred bránkovisko a od korčule Ahnelöva puk skončil v sieti domácich. Asistencie: Nick Plastino a Ivan Švarný.
    10:08 Václav Nedorost - 0:2
     
    11:23
    Tretia lajna hostí založila útok, Skalický puk poslal po prechode modrou na bránku domácich, Furch ho zneškodnil a Slovan k svojej pohode pridal vhadzovanie v pásme svojho hostiteľa.
     
    12:02
    Slovan hral s pukom v pásme domácich, strelu na bránku však teraz nevyslal, domáci puk poslali na svoju striedačku a po prerušení hry budeme vhadzovať pred Furchom.
     
    12:07
    Jeglič vyhral buly a puk na bránku domácich poslal Valský, Furch bol pozorný a puk poslal za svoju bránku, Slovan znepríjemňuje život domácim hokejistom.
     
    13:05
    Kutejkin poslal z pravej strany spoza kruhu príklepom puk na bránku hostí, Brust mal ideálny výhľad, puk schoval do lapačky a rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    14:45
    Zigo vystrelil z pravej strany pri bránkovisku, Furch puk poslal pred seba a v dorážke neuspel Kubalík, ktorý puk poslal tesne vedľa ľavej žrde Furchovej bránky.
     
    15:16
    Nedorost mal na palici tretí gól hostí, keď mu Jeglič puk naservíroval medzi kruhy, Václav zoči-voči Furchovi neuspel a puk Furch vyrazil cez pravý betón späť do hry.
     
    16:32
    Lušňák dostal puk na pravú stranu do pásma domácich, Patrik nakorčuľoval s pukom za kruhy a švihom vystrelil, Furch puk dokázal schovať do svojej lapačky.
    15:16 Nedorost zoči-voči Furchovi neuspel a predtým Kubalík svoj puk poslal tesne vedľa ľavej žrde bránky domácich
     
    16:46
    Zubov vo svojej individuálnej akcii neuspel, bol lakomý puk prihrať a tak to aj skončilo, keď puk poslal mimo priestor bránky hostí.
     
    17:04
    Paršin diskutuje s hlavným rozhodcom, keď sa rútil na bránku hostí a preskočil Brusta, aby skončil v jeho bránke, neviem, čo sa sťažoval hlavnému rozhodcovi.
     
    17:52
    Michejev poslal v pásme prudký puk svojmu kolegovi, to sa nedalo spracovať, Avangard drží puk v pásme hostí v snahe vytvoriť si palebnú pozíciu.
     
    18:30
    Avangard má puk na hokejkách vo svojom pásme, striedame počas hry, Slovan úspešne narúša jeho rozohrávku.
    17:04 Denis Paršin sa dožadoval vylúčenia Barryho Brusta, keď mu prepadol cez hokejku
     
    19:04
    Za podrazenie dostal dve minúty Pokorný a v závere prvej tretiny si presilovku zahrá opäť Avangard.
     
    19:25
    Slovan poslal druhý puk von z pásma, Avangard sa musí ponáhľať pre puk, ak chce ešte niečo v tejto tretine vymyslieť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina v Omsku je minulosťou a v nej sme videli dva góly a na radosť fans pod Tatrami oba v bránke domácich, keď sa do listiny strelcov zapísali Luža a Nedorost, ktorý mal na palici aj tretí gól belasých, no zoči-voči Furchovi neuspel. Slovan to má dobre rozohrané a s favoritom zápasu hral otvorenú a vyrovnanú partiu.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 13:53.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:32
    Nedorost dostal puk do pásma po ľavej strane a vystrelil od kruhu, Furch v pokľaku cez svoje betóny puk poslal späť do hry.
     
    21:04
    Hostia v plnom počte, Slovan prežil aj druhé svoje oslabenie bez ujmy.
     
    21:51
    Ďaloga stratil puk v strednom pásme, aby následne fauloval a za podrazenie odišiel na trestnú lavicu.
     
    22:05
    Avangard pokazil svoju útočnú akciu, vyrobil zakázané uvoľnenie a tak sa bude vhadzovať pred gólmanom domácich.
     
    22:29
    Avangard už zamkol hostí v pásme, strelu Medvedeva od modrej však Brust cez vyrážačku poslal späť do hry.
     
    23:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Kutejkin vystrelil od modrej z jej stredu a puk oprel o brvno bránky Brusta. Puk sa odrazil na pravý kruh, odkiaľ vystrelil ANTON BURDASOV a puk poslal k vzdialenejšej žrdi Brustovej bránky. Gól domácich potvrdil aj videorozhodca zápasu. Asistencia: Andrej Kutejkin.
    23:05 Anton Burdasov - 1:2
     
    23:35
    Lušňák dostal pekný puk na pravú stranu a vystrelil, Furch stihol na bránkovej čiare spraviť rozkľak a puk pri ľavej žrdi zastavil, vyrazil ho späť k Lušňákovi, ktorý z otočky minul svoj cieľ.
     
    25:25
    Slovan bol pod tlakom a puk poslal von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, Omsk po góle pekne ožil.
     
    26:23
    Omsk nahodil puk do pásma súpera, nemal ho pod kontrolou, Slovan sa ho snažil poslať mimo svoje pásmo, pri mantineli ho však zaľahol Valský, arbitri hru prerušili.
     
    26:53
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan odskakuje súperovi na dva góly, LUKÁŠ VOPELKA z pravého kruhu prestrelil Furcha v bránke domácich. Asistencia: Jeff Taffe.
    26:53 Lukáš Vopelka - 1:3
     
    28:25
    Slovan založil akciu po ľavej strane okolo mantinelu a vyslal strelu na bránku Furcha, puk bol zblokovaný a Omsk ho poslal mimo svoje obranné pásmo.
     
    29:08
    Zubov vystrelil spoza kruhov a puk defenzíva hostí zblokovala do rohu klziska, následne Slovan chyboval pri zakladaní útoku a vyrobil zakázané uvoľnenie.
     
    29:15
    Medvedev vystrelil od modrej, puk minul bránku Brusta, Slovan dostal puk pod kontrolu a vyrazil do akcie.
     
    29:59
    Meszároš posunul puk do pásma vľavo na palicu Vopelkovi, ktorý vystrelil z ľavého kruhu, defenzíva domácich puk zblokovala na ochrannú sieť.
     
    30:29
    Michejev sa dostal k zakončeniu, keď vystrelil spred bránkoviska po tom, čo sa mu tam puk dostal z ľavej strany po súboji Ďalogu s Lemťugovom, Brust puk vyrazil späť do hry a zmenu skóre nepripustil.
     
    31:47
    Lauta vystrelil z pravého kruhu, Brust mal odkrytý výhľad a puk vyrazil na druhú stranu klziska, Slovan dostal puk pod kontrolu a založil svoju útočnú akciu.
     
    32:55
    Brust vyrazil vyrážačkou puk do hry po strele Burdasova, ktorý vystrelil z pravého kruhu, Omsk sa snaží hrať, Slovan však dobre bráni a čo nevyrieši defenzíva belasých, to vyrieši skúsený Barry Brust.
     
    34:18
    Chipchura vybojoval puk na modrej, založil akciu, nakorčuľoval s pukom až za kruh a vystrelil, ani Kyle sa do listiny strelcov teraz nezapíše.
     
    34:38
    Medvedev poslal štipľavý puk z vrcholu ľavého kruhu svojim príklepom na bránku hostí, Brust ten puk dokázal zatočiť do svojej lapačky!
     
    35:57
    Gluchov vystrelil z pravého kruhu spoza obrancu, Brust poslal puk späť do hry na hokejky svojim spoluhráčom.
    34:38 Jevgenij Medvedev vs. Barry Brust
     
    36:09
    Vopelka preveril pozornosť Furcha, keď puk dostal pred bránkovisko z pravej strany, Furch puk smerujúci na jeho bránku pohotovo schoval do lapačky a pripísal si na konto pekný zákrok!
     
    36:49
    Medvedev vystrelil príklepom spoza kruhov, len to tak zazvonilo na Brustovom pravom betóne, keď Barry v rozkľaku puk poslal späť do hry a opäť podržal tím od Dunaja.
     
    37:49
    Lemťugov vozil puk na hokejke v pásme belasých ako malé dieťa v kočíku, prekombinovali domáci svoju akciu, aj keď ju napokon Lemťugov zakončil strelou od modrej z jej stredu, bolo ta však príliš čitateľné a na Brusta to platiť nemohlo.
     
    38:59
    Skalický pri signalizovanom vylúčení vystrelil od kruhov, Furch puk vyrazil späť do hry a arbitri hru prerušili.
     
    39:02
    Paršin za podrazenie Brusta dostal dve minúty a Slovan dostal prvú presilovku v zápase.
     
    39:38
    Slovan nevie zamknúť súpera v pásme, Omsk vyhadzuje z pásma puk za pukom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli opäť dva góly, no tentokrát po jednom na každej strane. Najskôr domáci znížili, keď využili presilovú hru gólom Burdasova. Netrvalo dlho a Slovan opäť odskočil svojmu hostiteľovi na rozdiel dvoch gólov, keď Vopelka umne puk umiestnil do siete domácich. Uvidíme, aký scenár nám prichystajú aktéri v tretej tretine duelu.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 14:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:43
    Omsk vyhodil druhý puk v tretej tretine z pásma, Slovan počas presilovky súpera v pásme nezamkol.
     
    41:02
    Domáci v plnom počte, Slovan počas svojej delenej presilovky ani raz neohrozil Furcha v bránke domácich.
     
    41:16
    Cheechoo poslal puk na bránku Furcha, ktorý ho schoval pod svoje rukavice, aby upokojil hru na hracej ploche.
     
    41:52
    Ďaloga vystrelil po prechode modrou spoza kruhov spoza obrancu, Furch cez pravý betón puk vyrazil späť do hry a do akcie pôjdu domáci.
     
    43:05
    Medvedev pokazil akciu domácich chybnou prihrávkou a tak sa bude musieť po puk vrátiť späť za svoju bránku.
     
    43:57
    Švarný poslal puk do pásma domácich a vyrobil zakázané uvoľnenie, predtým Brust likvidoval puk z hokejky Zubova, ktorý pálil od ľavého kruhu.
     
    45:41
    Slovan sa snažil držať puk v pásme domácich na svojich hokejkách čo najdlhšie, Omsk ho však od puku odstavil a pôjde do akcie.
     
    46:00
    Brust na konci akcie domácich, po reklamnej prestávke tak budeme vhadzovať v pásme belasých.
     
    46:35
    Trochu nepresností v tejto fáze hry a to na oboch stranách, Slovan to však rozhodne mrzieť nemusí.
     
    46:56
    Brust riskantne rozohral puk, belasí akciu pokazili a vyrobili zakázané uvoľnenie, hra sa tak sťahuje späť pred Brusta.
     
    47:02
    Paršin mohol vsietiť kontaktný gól, keď dostal puk na pravú stranu popred bránkovisko k bránkovisku, vystrelil z prvej, Brust puk poslal na ochrannú sieť.
    47:02 Denis Paršin sa o kontaktný gól nepostaral
     
    47:40
    Lušňák mal otvorený priestor na pravej strane a pekne švihom vystrelil z pravého kruhu, Furch išiel do pokľaku a puk schoval vo svojom náručí.
     
    48:25
    Gustafsson puk z bránkovej čiary z pravej strany na náhodu poslal pred bránku, ten len preletel bránkoviskom a skončil na opačnej strane klziska.
     
    48:51
    Pestuško poslal puk na bránku Slovana, Brust aj teraz dobre čítal hru a puk dokázal vyraziť späť do hry, Omsk dostal Slovan pod tlak.
     
    49:52
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk dostal Slovan pod súvislý tlak a motal defenzíve belasých hlavy, z pravého kruhu vystrelil ANTON BURDASOV a okolo ramena Brusta puk poslal pod brvno jeho bránky.
    49:52 Anton Burdasov - 2:3
     
    50:25
    Kulik nabil pred bránkovisko na palicu Michejevovi, ktorý puk usmernil na bránku hostí, Brust aj tento puk vyrazil späť do hry a tribúny ženú svojich vpred.
     
    51:18
    Burdasov vystrelil z vrcholu ľavého kruhu, Brustovi zazvonila konštrukcia bránky, puk skončil na ľavej strane, odtiaľ pálil Perežogin, s jeho pukom si Brust poradil a vyrazil ho späť do hry.
     
    52:28
    Cheechoo vystrelil z medzikružia po ľade, puk však minul bránku Furcha a Omsk pôjde do akcie.
     
    53:29
    Paršin doviezol puk do pásma, tam ho prenechal belasým, ktorí puk dostali do bezpečia mimo svoje obranné pásmo.
     
    53:49
    Omsk sa ponáhľal s pukom do pásma hostí, previnil sa proti pravidlám zakázaným uvoľnením.
     
    54:22
    Valský vystrelil z pravého kruhu, Furch bol v pokľaku, puk však minul jeho bránku, Omsk puk nemá pod kontrolou.
     
    54:39
    Puk v lapačke Furcha, Slovan ho tak drží čo najďalej od svojej bránky a čas plynie.
     
    55:09
    Lemťugov pálil z vrcholu pravého kruhu z jeho vnútornej strany, minul bránku Brusta, ktorý bol pripravený na zásah, ten puk bol však veľmi tesný.
     
    55:26
    Spoza pravého kruhu švihom vystrelil Burdasov, minul bránku Brusta, Omsk má puk pod kontrolou v pásme belasých.
     
    55:50
    Slovan opäť vyhodil puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa tak opäť vráti pred Brusta.
     
    56:20
    Pestuško z pravej strany spoza kruhu puk nahadzoval pred bránku, ten usmernil na Brusta Paršin, Barry v pokľaku puk dokázal schovať vo svojom výstroji.
     
    57:05
    Slovan dlho dlho drží puk na hokejkách v pásme domácich, Omsk ho nevie od puku odstaviť a čas do klaksónu sa blíži.
     
    57:54
    Perežogin hľadal z ľavej strany pred bránkou Burdasova, nenašiel ho, Slovan puk poslal mimo svoje pásmo.
     
    58:06
    Paršin puk usmernil na bránku hostí, Brust ho poslal do rohu klziska a drží nádej hostí na plný bodový zisk.
     
    59:02
    Lušnák dve minúty za seknutie, Zubov dve minúty za filmovanie.
     
    59:02
    Oddychový čas domácich, ktorí mobilizujú sily na záver tretej tretiny.
     
    59:18
    Avangard Omsk dal gól!
    Furch odkorčuľoval na striedačku, puk domáci poslali pred bránkovisko hostí, nikto v bielom drese ho nedokázal upratať do bezpečia a tak ho ALEXANDER PEREŽOGIN špičkou hokejky poslal po ľade do rohu bránky. Asistencia: Jevgenij Medvedev.
    59:18 Alexander Perežogin - 3:3
     
    59:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan našiel rýchlu odpoveď na vyrovnávajúci gól domácich, Cheechoo zamestnal troch hráčov domácich, JEFF TAFFE si puk zobral na hokejku, nachystal na streľbu pred bránkoviskom a Furchovi ho poslal rovno pod brvno. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
    59:35 Jeff Taffe - 3:4
     
    59:35
    Oddychový čas hostí, tréner Říha udeľuje posledné pokyny štvorici, ktorá bude teraz bojovať na ľade.
     
    59:54
    Pestuško vystrelil od pravého kruhu, Brust puk poslal na ochranné sklo, Slovan sa bráni akcii domácich, ktorí hrajú opäť power play bez brankára.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan vyhráva na ľade favorita zápasu a berie pod Tatry všetky tri body. Domáci v tretej tretine vsietili kontaktný gól, vyvinuli tlak v pásme hostí a v závere zápasu sa im podarilo pri power play vyrovnať. Po vhadzovaní však akciu založili belasí a Taffe sa postaral o prvé víťazstvo Slovana na ľade súpera v novej edícii KHL. O dva dni hráme v Novosibirsku a s radostným konštatovaním po dnešnom víťazstve sa s vami lúči Vladimír Korduliak. (15:21:38)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 24. Burdasov (Kutejkin), 50. Burdasov, 60. Perežogin (Medvedev) – 8. Luža (Taffe), 11. Nedorost (Plastino, Švarný), 27. Vopelka (Taffe), 60. Taffe (Cheechoo)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Medvedev (C), Kutejkin, Gustafsson, Ahnelöv, Kulik, Vasilijev, Dervuk, Minejev – Burdasov, Roy, Perežogin – Paršin, Zubov, Pestuško – Fiščenko, Pjanov, Michejev – Lemťugov, Gluchov, Lauta
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Luža, Meszároš (C), Ďaloga, Pokorný, Rosandič, Bačík – Nedorost, Jeglič, Valský – Vopelka, Taffe, Cheechoo – Skalický, Viedenský, Lušňák – Chipchura, Zigo, Kubalík

    Rozhodca: Naumov, Sergejev – Raming, Šichanov

    Diváci: 9.870