Sevilla – Espanyol 6:4 (kon.) | Gijón – Bilbao 2:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 0:3 (kon.)
Atlético Madrid – Alavés 1:1 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:3 (0:2)
Real Madrid
Nedeľa 21.08.2016, 20:15Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    90+4. Gareth Bale (REA) - 0:3
     
    90+4
    Real Madrid dal gól!

    V úplnom závere ušiel GARETH BALE po skvelej prihrávke za defenzívu všetkým, dostal sa aj za Rulliho a strelou do prázdnej brány dal bodku za strenutím.
     
    87
    Po faule v strede poľa vzplanuli vášne na oboch stranách. Zatiaľ čo Bale ležal na zemi Sergio Ramos aj Yuri Berchiche dostávajú za menšiu potyčku žlté karty.
     
    79
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Mikel González, prichádza Carlos Vela.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Álvaro Morata, prichádza James Rodríguez.
     
    73
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Isco.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Juanmi, prichádza Xabi Prieto.
    69.
     
    69
    K lopte sa postavil Sergio Ramos, ale napálil len do múru. Odrazená lopta pristála na nohe Kovačiča, ktorý z diaľky prudko vypálil a donútil Rulliho k zákroku.
    68. Joseba Zaldúa (RSC)
     
    68
    Gareth Bale faulovaný tesne pred šestnástkou súpera Zaldúom, Real Madrid tak bude mať k dispozícií veľmi zaujímavú pozíciu na strelu z priameho kopu.
     
    66
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Lucas Vázquez.
     
    56
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza David Concha, prichádza Willian José.
    55.
     
    55
    Morata opäť v podobnom nábehu. Tentoraz zamotal svojho strážcu, krížne vystrelil, ale Rulli nohou vyrazil. Len na kopačku Kroosa, ktorý z voleja trafil do brvna!
    54. Álvaro Morata (REA)
     
    54
    Álvaro Morata sa dostal po mierne otvorenom krídle až do šestnástky, kde sa dostal aj cez Mikela Gonzáleza. Po jeho sklze aj padá na trávnik, ale preto, že filmoval a nie, že bol faulovaný.
     
    47
    Druhé dejstvo začala ofenzívnou snahou domáceho tímu. Najskôr prihrávka pred malé vápno prešla popred dvoch hráčov, ktorý mohli zakončiť a následne sa neujala ani prienik Zurutuzu. Lopta ušla za čiaru.
    44.
     
    44
    Morata aj vymyslel, pretože center nasmeroval prudko do malého vápna, no Casemiro nedokázal zakončiť v obrovskej šanci presne, ale iba do rúk Rulliho.
    40. Marco Asensio (REA) - 0:2
     
    40
    Real Madrid dal gól!

    Mladý záložník MARCO ASENSIO nastúpil na svoj druhý súťažný zápas za Real Madrid a strieľa svoj druhý gól. Po krásnom vinkli proti Seville si teraz počínal skúsene, pretože oblúčikom spred Rulliho nedal brankárovi hostí šancu.
     
    39
    Morata sa ocitol prakticky sám na rohu malého vápna a tak poslal technickú strelu, ktorou chcel obstreliť Rulliho. Nakoneic trafil len do neho.
    30.
     
    30
    Asensio vybojoval loptu na krídle pre Real Madrid, no ten ju následne opäť stratil a Illaramendi sa dostal pred Casillu. Ešte prihrával na Juanmiho, ktorý by dával do prázdnej, ale útočník na loptu nedočiahol.
    20.
     
    20
    Toni Kroos dostal prihrávku od Moratu do druhej vlny a okamžite strieľal smerom na pravú tyč Rulliho brány. Neúspešný Olympionik však loptu vytlačil vedľa troch žrdí.
     
    14
    Kovačič poslal riskantnú prihrávku na Sergia Ramosa. Ten bol v roli posledného a navyše takmer pri útočníkovi súpera. Nakoniec si loptu ešte zle spracoval a tak sa Juanmi mohol rútiť na Casillu. Brankár Realu bol ohromne vysoko z brány a v poslednej chvíli odkopol na Marcela.
    2. Gareth Bale (REA) - 0:1
     
    2
    Real Madrid dal gól!

    A po ňom aj veľmi rýchly gól, pretože center sprava od Carvajala pristál ideálne na hlave GARETHA BALEA a ten presnou hlavičkou k žrdi nedal Rullimu šancu zasiahnuť.

    Matej Kubove

    Góly: 2. Bale, 40. Asensio, 90+4. Bale

    Karty:   68. Zaldúa (RSC), 87. Berchiche (RSC) – 54. Morata (REA), 87. Ramos (REA)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Mikel González (C) (79. Vela), I. Martínez, Berchiche – Illarramendi, Bergara – D. Concha (56. José), Zurutuza, Oyarzabal – Juanmi (72. Prieto).
    Náhradníci: Toño – Prieto, Vela, José, Pardo, A. Elustondo, Litri.

    Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Kovačić, Casemiro, Kroos (73. Isco) – Bale, Asensio (66. L. Vázquez) – Morata (77. James Rodríguez).
    Náhradníci: Yáñez – Nacho Fernández, James Rodríguez, L. Vázquez, Díaz, Isco, Danilo.