Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Trnava – Skalica 4:2 (kon.) | Litvínov – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Martin – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Poprad 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Zlín – Znojmo 6:2 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Chabarovsk 4:5 (po pr.)
Prostějov – Havířov 2:2 (Nedohr.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:3 (kon.) | HC Slovan – Záhreb 2:2 (kon.)
koniec po predl.
Banes Motor České Budějovice
4:5 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:1)
Amur Chabarovsk
cz Utorok 16.08.2016, 18:00 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur byl v prodloužení aktivnější a stává se vítězem zápasu. KIRILL KAPUSTIN využil nepozornosti domácích obránců, Bláhu si položil forhendovým blafákem, a poté ještě zvládl zvednout puk dostatečně vysoko na to, aby jej přehodil. Asistence: Oleg Li.
     
    57:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle si České Budějovice opravdu zasloužily! Nejprve totiž ve stoprocentní šanci po Strakově přihrávce neuspěl Nouza, kterému byla před odkrytou klecí v poslední chvíli nadzvednuta hokejka. Vzápětí tlak pokračoval a puk se dostal na modrou čáru. Tam chvíli JAKUB SUCHÁNEK nevěděl, co s ním, ale udělal tu nejlepší možnou věc – poslal jej na branku. Kotouč propadl výstrojí Pečurskému za záda. Asistence: Josef Straka.
     
    56:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Výborně! Motor zakombinoval při dvojnásobné přesilové hře a zaslouženě snižuje na rozdíl jediné branky. Vráblík z modré čáry přihrál dolů Strakovi, který okamžitě posílal puk do mezikruží, kde číhal připravený MARTIN HEŘMAN. Důrazný forvard Jihočechů ranou z první skóruje! Asistence: Josef Straka a Roman Vráblík.
     
    49:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Opět podobný scénář jako u první branky. Nejprve přišlo varování, a vzápětí na to už hosté udeřili. Po velmi pěkné akci se prosazuje obránce ARŤOM ZUB, který dostal nádherně puk pod sebe do mezikruží od Zohorny. Zub se v Budvar aréně trefil i loni, když byl autorem rozhodujícího gólu v poslední sekundě. Asistence: Tomáš Zohorna a Kristian Kuusela.
     
    46:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jako na zavolanou, Motor snižuje! Obránce Pýcha vystřelil od modré čáry zápěstím spíše takovou lehčí střelu na lapačku Pečurského, jenž však nesevřel puk rukavici, ale pouze ho vyrazil. To se ukázalo jako velká chyba, protože Jihočechů bylo v tu chvíli u brány hodně a MILOSLAV ČERMÁK dnes již podruhé skóruje! Asistence: Pavel Pýcha.
     
    28:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu a snižují na rozdíl dvou branek! Obránce Žovinec po vyhrané buly vypálil od modré čáry a Pečurskij zvládl puk jen vyrazit vedle sebe. Vzápětí se k němu dostala posila Motoru MILOSLAV ČERMÁK, který prokázal střelecký instinkt, když zachoval klid a z výhodné pozice trefil odkrytou branku. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    26:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle si Motor nezasloužil. Jeden z prvních pokusů Chabarovsku v druhé periodě končí za zády bezmocného Bláhy. Ten totiž na nahození MAXIMA KONDRATĚVA vůbec neviděl přes klubko hráčů před brankou. Žabka z hole ruského obránce zaplula do horní poloviny branky. Bez asistence.
     
    10:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A bohužel pro Motor je tomu opravdu tak. Zkušený bývalý reprezentant Ruska Aťušov vybruslil s pukem do středního pásma, kde jej předal KRISTIANU KUUSELOVI. Ten během krátké chvíle nabral velkou rychlost, přebruslil obránce Suchánka a zakončil svou akci šikovným bekhendovým blafákem. Amur vede 2:0! Asistence: Vitalij Aťušov a Teemu Ramstedt.
     
    08:10
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Motor se nepoučil a inkasuje. Bratrská spolupráce skončila první brankou zápasu. Vjačeslav Ušenin vyhrál buly a jeho bratr VLADISLAV UŠENIN vzápětí rychlou střelou z kruhů nad lapačku Bláhy rozvlnit síťku. Asistence: Vjačeslav Ušenin.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 29. Čermák (Žovinec), 47. Čemák (Pýcha), 57. Heřman (Straka, Vráblík), 58. Suchánek (Straka) – 9. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 11. Kuusela (Aťušov, Ramstedt), 27. Kondratěv, 50. Zub (Zohorna, Kuusela), 63. Kapustin (Li)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Fillman, Žovinec, Suchánek (A), Vráblík, Zíb, Pýcha, Mazanec – Čermák, Pajič, Chovan – Nouza (A), Straka, Heřman – Žálčík, Rob, Květoň (C) – Guman, Škoda, Kuchejda – Babka
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Metsola) – Kamalov, Kolář, Zub, Aťušov (C), Grišin, Kondratěv, Kosmačjov, Ljutov – Ugarov, Taratuchin (A), Pěrvušin – Zohorna, Ramstedt, Kuusela (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Li – Rajsov, Byvalcev, Kapustin – Železňov, Maslov

    Rozhodca: Souček – Flegl, Zíka

    Diváci: 3 400