Žilina B – Šamorín 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Trnava B 1:1 (kon.) | Pohronie – Svätý Jur 1:2 (kon.)
Sereď – B. Bystrica 5:0 (kon.)
koniec
ŠKF Sereď
5:0 (1:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 14.08.2016, 17:00 • ŠPORTOVÝ FUTBALOVÝ ŠTADIÓN SEREĎ • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Napokon sme mali možnosť sledovať zaujímavý druhý polčas, v ktorom strelili domáci 4 góly a hostia za stavu 5:0 zahodili pokutový kop! Zápas sa tak napokon končí jasným víťazstvom domáceho tímu.

    Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok víkendu a úspešný zajtrajší štart do pracovného týždňa. (18:50:35)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Prvý polčas sa bude hrať ešte o jednu minútu navyše!
     
    89
    Aj v závere zápasu pripadá na konto hostí ďalšia žltá karta. Vidí ju Ungar.
     
    88
    Ani tento útok domácich futbalistov sa neskončil ničím zaujímavým a od svojej brány loptu do hry uvedie brankár Maťašovský.
     
    87
    Sereď bola teraz dlhšie pri lopte a dostali sa aj do nebezpečného útoku, ten sa však podarilo hosťom postrážiť.
     
    85
    Do rýchleho protiútoku sa dostali domáci futbalisti, bude z toho napokon len odkop od brány hostí. O ten sa postará brankár Maťašovský, pre ktorého to je smolný zápas.
     
    84
    Tak v závere tohto zápasu sú častejšie pri lopte hostia, avšak už im to nič platné nie je, keďže domáci celok vyhráva 5:0 a do konca zápasu ostáva už málo času.
     
    83
    Napokon sa hosťom podarilo dostať sa na útočnú polovičku, všetko však zakončili len nepresnou strelou mimo brány domácich.
     
    82
    Lopta je teraz v držaní futbalistov Banskej Bystrice, domáci celok sa stiahol na svoju polovičku. Uvidíme, či sa v závere zápasu ešte niečoho zaujímavého dočkáme.
     
    80
    Domácim sa podarilo po rýchlej útočnej akcii vybojovať nebezpečný priamy kop, napokon však ďalší gól v sieti hostí nepriniesol.
     
    79
    V 79. minúte zápasu prichádza už piata žltá karta v tábore hostí.
     
    78
    Tak ani hosťom sa napokon nepodarilo premeniť ich pokutový kop! Domáci celok tak stále živí nádej, že vyhrá tento zápas bez inkasovaného gólu.
     
    77
    Bola nariadená penalta pre hostí!
     
    76
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Cvik, prichádza Ungar.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Cherednychenko, prichádza Petreje.
     
    76
    Hostia to však predsa len za takéhoto stavu a aj v oslabení skúšajú smerom dopredu. Domáci celok sa tak musí teraz stiahnuť na svoju polovičku.
     
    75
    Sereď dala gól!

    Netrvalo však dlho a domáci celok po ďalšej útočnej akcii pridáva svoj piaty gól v tomto zápase a dostáva sa tak do vedenia 5:0! Postaral sa o to ĽUBOSLAV LAURA!
     
    74
    Tento útok domáceho mužstva napokon končí len nepresnou strelou a tak to bude odkop od brány hostí.
     
    73
    Lopta je momentálne častejšie na kopačkách domácich futbalistoch, čo je aj logické. Nikam sa však neponáhľajú a zakladajú postupné útočné akcie.
     
    72
    Sereď dala gól!

    Oslabená Banská Bystrica inkasuje aj po štvrtý raz! Domáci celok sa dostáva zásluhou DENISA VENTÚRU už do vedenia 4:0 a o jeho víťazstve v tomto zápase už nemôže byť pochýb.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Jackuliak, prichádza Medgyes.
     
    71
    V držaní lopty je teraz domáci celok, zdržuje sa však na svojej polovičke. Vyzerá to tak, že o osude zápasu je už zrejme rozhodnuté.
     
    70
    Červená karta na strane hostí! Tak hostia to budú mať do konca druhého polčasu veľmi náročné. Po druhej žltej karte tak v tomto zápase končí Memić.
     
    69
    Aj tejto situácii sa Banská Bystrica ubránila a tak už získala loptu na svoje kopačky. Domáci sa tak sťahujú naspäť.
     
    68
    Hostia sa síce ubránili, avšak domáci celok získava rohový kop. Banská Bystrica tak ešte bude musieť ostať na svojej obrannej polovičke.
     
    67
    Sereď sa dostala do rýchleho protiútoku a vybojovala si nebezpečný priamy kop. Hostia sa tak budú musieť brániť.
     
    66
    Banská Bystrica sa dostala do rýchleho protiútoku, avšak bude z toho napokon tiež len odkop od brány. Domáci brankár Šálka už rozohral loptu na svojich spoluhráčov.
     
    65
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Hamzagić, prichádza Neušel.
     
    65
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Urgela, prichádza Fuják.
     
    65
    Domáci dobre zahrali tento rohový kop, zakončilo to však napokon len nepresnou strelou mimo brány hostí. Loptu do hry tak uvedie brankár Maťašovský.
     
    64
    Hostia sa teraz dokázali ubrániť menšiemu tlaku domáceho mužstva, Sereď však získava rohový kop.
     
    63
    Sereď sa však nesústreďuje len na bránenie výsledku, ale tiež po zisku lopty zakladá postupné útočné akcie. Momentálne sa drží na svojej útočnej polovičke.
     
    61
    Hostia sa teraz snažia postupne prenikať do útoku, domáci celok im však veľa priestoru neposkytuje. Banská Bystrica sa však aj tak nevzdáva a stále to smerom dopredu skúša.
     
    60
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Steinhübel, prichádza Pellet.
     
    60
    Lopta je teraz v držaní hostí, nedarí sa im však v prechode do útoku. Domáci celok sa nemá zase kam ponáhľať, vyhráva už rozdielom triedy.
     
    59
    Túto útočnú akciu však hostia zakončili len nepresnou strelou mimo brány domácich, loptu do hry tak uvedie brankár Šálka.
     
    58
    Banská Bystrica však predsa len ešte asi svoje zbrane neskladá, po zisku loptu rýchlo prechádzajú do útočných akcií a tak sa domáci musia mať na pozore.
     
    57
    Sereď dala gól!

    No a zrejme je už definitívne rozhodnuté! V 57. minúte sa domácim po ich rýchlej útočnej akcii podarilo streliť tretí gól zápasu a vyhrávajú tak 3:0! Postaral sa o to svojim druhým gólom v tomto zápase kapitán domácich ADAM MORONG!
     
    56
    Častejšie však teraz začínajú byť pri lopte domáci futbalisti, ktorý sa nesústreďujú len na bránenie, ale neboja sa aj zaútočiť. Hostia sa tak musia momentálne brániť.
     
    55
    V hre už môžme pokračovať ďalej, útočné akcie sa začínajú striedať na oboch stranách, hostia však stále prehrávajú o dva góly.
     
    54
    Hra sa teraz musela na chvíľu prerušiť kvôli ošetreniu. Futbalisti oboch tímov si tak mohli na chvíľu oddýchnuť a občerstviť sa.
     
    53
    Banská Bystrica sa dostáva ku lopte a snaží sa o prienik na útočnú polovičku. Domáci celok ich však ďaleko nepúšťa.
     
    52
    Hostia sa však ešte určite nevzdávajú, majú ešte pomerne dostatok času aby niečo s týmto zápasom spravili, budú to však mať veľmi náročné.
     
    51
    Sereď dala gól!

    Výborný vstup domácich futbalistov do druhého polčasu, v 51. minúte sa ujímajú vedenia 2:0 po rýchlej útočnej akcii! Postaral sa o to kapitán domácich ADAM MORONG!
     
    50
    Od úvodu druhého polčasu sa nám tak napokon striedajú útoky na oboch stranách, dopredu sa teraz tlačí domáci celok.
     
    49
    Podobne sa teraz na druhej strane prezentovali aj hostia a ich útok dopadol tiež len nepresnou strelou. Loptu do hry tak uvedie brankár domáceho celku Šálka.
     
    48
    Domácim sa napokon podarilo vyslať strelu na bránu hostí, bola však nepresná a tak to bude len odkop od brány Maťašovského.
     
    47
    V úvode druhého polčasu sa do útoku tlačili hostia, nepodarilo sa im však napokon nič zaujímavé vymyslieť a už sa dopredu dostávajú domáci futbalisti.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto zápasu, po ňom sú vo vedení domáci futbalisti 1:0! Domáci vstúpili do zápasu veľmi aktívne, v 8.minúte však zahodili pokutový kop a hra sa pomerne vyrovnala. Keď sa už zdalo, že prvý polčas skončí remízou tak sa podarilo domácim streliť gól a tak majú lepšiu pozíciu do druhého polčasu.

    Uvidíme, čo nám napokon prinesie druhý polčas, ten sa začne približne o 18:01!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nadstavený čas je napokon jedna minúta!
     
    44
    Prvý polčas je už takmer na svojom konci, ostáva už len posledná minúta a zrejme nejaký ten menší nastavený čas. Hostia určite na záver prvého polčasu nebudú spomínať v dobrom.
     
    43
    Domáci celok je aj naďalej veľmi aktívny, strelený gól tesne pred koncom prvého polčasu im určite dodal potrebnej sily.
     
    40
    Sereď dala gól!

    Domáci tím získal loptu a postupne prenikal dopredu. Hostia ich pred svojim pokutovým územím faulovali a domáci tak zahrávali nebezpečný priamy kop! Napokon z toho dokázali vyťažil prvý gól tohto zápasu vďaka MARTINOVI MEČIAROVI a dostávajú sa tak do vedenia 1:0!
     
    39
    Hostia sú teraz dlhšie v držaní lopty, nedarí sa im však preniknúť za útočnú polovičku. Pomaly sa už blíži aj záver prvého polčasu, skóre je stále 0:0!
     
    38
    Do útoku sa opäť tlačili domáci futbalisti, avšak ich útočnú snahu zastavil ofsajd. Loptu tak na svoje kopačky získavajú hostia z Banskej Bystrice.
     
    37
    V posledných chvíľach pribúda počet žltých kariet. Toto je už tretia na konte súpera. Vidí ju brankár Maťašovský.
     
    36
    Domáci sa postupne dostávali na útočnú polovičku, napokon všetko zakončili len nepresnou strelou mimo brány hostí. Maťašovský tak loptu rozohrá od svojej brány.
     
    35
    V 35. minúte zápasu prichádza druhá žltá karta v tábore hostí. Vidí ju Memić.
     
    34
    Sereď menší tlak hostí dokázala ustrážiť, získala loptu na svoje kopačky a už sa futbalisti domáceho celku presúvajú na útočnú polovičku.
     
    33
    Banská Bystrica má dlhšie loptu na svojich kopačkách, domáci celok však výborne bráni svoje územia a tak hostí do ničoho nepúšťa.
     
    32
    Loptu teraz na svojich kopačkách mali dlhšie domáci futbalisti, nepodarilo sa im však dostať sa na útočnú polovičku. Hostia už prebrali loptu na svoje kopačky a skúšajú sa dostať dopredu.
     
    30
    Do útoku sa teraz prepracovali domáci, všetko sa však skončilo len strelou mimo bránu hostí. Maťašovský tak zasahovať nemusel.
     
    29
    V držaní lopty sú teraz hostia, nedarí sa im však preniknúť za útočnú polovičku. Zápas je však už za polovicou prvého polčasu, najväčšiu príležitosť na otvorenie skóre mali domáci, pokutový kop však nepremenili.
     
    28
    V 28. minúte zápasu prichádza prvá žltá karta aj na strane hostí. Vidí ju Jarabica.
     
    27
    Aj rohový kop sa domácim futbalistom podarilo ubrániť, avšak pri lopte hostia stále ostávajú. Domáci sa tak ešte budú musieť brániť na svojej polovičke.
     
    26
    Netrvalo však dlho a hostia opäť získali loptu, nebezpečnú akciu Banskej Bystrice si domáci celok postrážil, loptu však posiela len na rohový kop pre hostí.
     
    25
    Po faule mali hostia k dispozícii priamy kop, loptu sa im následne podarilo presunúť na svoju útočnú polovičku, nepodarilo sa im však napokon dostať sa do zakončenia na bránu domácich.
     
    24
    V 24. minúte zápasu je tu prvá žltá karta pre domáceho futbalistu Steinhübela.
     
    23
    Napokon sa však hosťom nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a už sú pri lopte domáci futbalisti. Hostia sa tak musia teraz stiahnuť späť na svoju polovičku.
     
    22
    Banská Bystrica rýchlo zastavila rodiacu sa útočnú akciu domácich, prebrala loptu a momentálne sa pokúša preniknúť s ňou pred pokutové územie domácich futbalistov.
     
    21
    Lopta teraz lieta z jednej strany na druhú, oba tímy často kazia svoje prihrávky. Pomaly sa dostaneme ku polovičke prvého polčasu.
     
    20
    Zmeniť sa to teraz snažili domáci futbalisti, okupovali pokutové územie hostí, avšak napokon loptu od svojej brány bude vykopávať brankár Maťašovský.
     
    19
    Ani hosťom sa však nepodarilo v útoku nič prevratného vymyslieť a tak ide lopta na kopačky domácich futbalistov. Hra nám začína v posledných chvíľach trochu upadať.
     
    18
    Na druhej strane sme mali teraz možnosť sledovať nebezpečný útok domácich futbalistov, avšak v rozhodujúcej chvíli sa dopustili útočného faulu a tak loptu získavajú hostia.
     
    17
    Svoj prvý rohový kop v zápase si už vyskúšali aj hostia, ani táto situácia však napokon zmenu skóre nepriniesla.
     
    16
    V 16. minúte zápasu zahrával domáci celok svoj prvý rohový kop v tomto zápase, avšak hostia si túto situáciu postrážili a tak je stav stále nerozhodný 0:0!
     
    15
    Útoky sa nám začínajú striedať na oboch stranách. Domácich určite mrzí, že nevyťažili z ich úvodnej aktivity gól, aj keď na to mali veľkú príležitosť v podobe pokutového kopu, ktorý však nepremenili.
     
    14
    Sereď sa napokon dostala aj ku zakončeniu na bránu hostí, avšak Maťašovský zasahovať nemusel a po nepresnej strele domáceho futbalistu tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    13
    Priamy kop Banskej Bystrice však žiadnu zaujímavú situáciu napokon nepriniesol, dopredu to tak po kratšej odmlke môžu opäť skúsiť domáci futbalisti.
     
    12
    Avšak, hostia sú aj naďalej smerom dopredu veľmi aktívny a domáci zastavili rodiacu sa útočnú akciu svojho dnešného súpera len za cenu faulu.
     
    11
    Napokon to však pre domácich neznamenalo žiadne veľké nebezpečenstvo, hostia svoju útočnú aktivitu zakončili len nepresnou strelou mimo domácu bránu. Brankár Šálka tak zasahovať nemusel.
     
    10
    Maťašovský navyše poriadne nakopol svoje mužstvo a hostia sa konečne v tomto zápase dostávajú aj do útočných akcií. Domáci sa tak budú musieť prvý krát v zápase brániť na svojej polovičke.
     
    9
    Domáci tím však penaltu nepremenil! Brankár Maťašovský tak hneď v úvode tohto zápasu výrazne podržal svoje mužstvo!
     
    8
    Bola nariadená penalta pre domáci tím ŠKF Sereď! Domáci celok mal loptu na svojich kopačkách, postupne prenikal do pokutového územia a vybojoval na svoju stranu pokutový kop!
     
    7
    Domáci celok sa opäť prezentuje útočnou akciou a čoraz bližšie sa dostáva na dostrel brány hostí.
     
    6
    Aktivita domácich futbalistov však pretrváva aj naďalej, hostia sa tak od úvodu zápasu v podstate len bránia na svojej polovičke. Ďalej ako za polovičku ihriska sa Banská Bystrica ešte nedostala.
     
    5
    Sereď opäť dlho operovala pred bránou hostí, avšak všetko napokon zakončili domáci futbalisti len strelou mimo bránu hostí. Brankár Maťašovský tak vôbec zasahovať nemusel.
     
    4
    Hostia však pri prechode do útoku faulovali v strede poľa a tak si loptu dlho neužili. Dopredu to tak už ihneď skúšajú domáci futbalisti.
     
    3
    V úvodných minútach sme mali možnosť sledovať veľký nápor domácich futbalistov, nepodarilo sa im však napokon z toho vyťažiť gól. Loptu si už na svoje kopačky prebrali hostia.
     
    2
    Aj naďalej je lopta na kopačkách domáceho celku, sledovali sme aj rodiacu sa nebezpečnú akciu domácich, hostia z Banskej Bystrice však všetko pokryli.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, pri lopte je momentálne domáci celok, ktorý sa postupne presúva na dostrel brány hostí.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠKF Sereď: Šálka – Mečiar, Steinhübel, Laura, Cherednychenko, Loduha, Kmeť, Morong (K), Ventúra, Jackuliak, Djiby Ba

    Náhradníci: Szkuban – Pellet, Bosý, Medgyes, Petreje, Jankto

    FK Dukla Banská Bystrica: Maťašovský – Memić, Cvik, Barišič, Čtvrtníček, Urgela, Džoni, Jarabica, Savić (K), Hamzagić

    Náhradníci: Ďurčo – Neušel, Valent, Ungar, Fuják

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Tomáš Mókoš, Ján Pozor – Andrej Chromý
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na futbalové stretnutie medzi mužstvom ŠKF Sereď, ktoré na svojom štadióne privíta mužstvo FK Dukla Banská Bystrica. Úvodný výkop zápasu je naplánovaný na 17:00!

    Týmto víkendom pokračuje aj druhá najvyššia futbalová súťaž na Slovensku, nesie po novom názov 2. liga! V skupine Západ, v ktorej pôsobia aktéri toho stretnutia nás čaká tretie kolo.

    ŠKF Sereď má po dvoch kolách na svojom konte 4 body! Nový súťažný ročník otvorila Sereď remízou 1:1 s Novým Mestom a získala tak prvý bod do tabuľky. V druhom kole, ktoré Sereď tiež odohrala doma sa zrodila výhra 3:1 nad Spartak Trnava B a tak patrí domácemu mužstvu predbežne 5. miesto v tabuľke.

    FK Dukla Banská Bystrica má po dvoch kolách na svojom konte len 1 bod! V prvom kole Dukla prehrala na pôde Nitry vysoko 4:1 a tak žiadne body z tohto zápasu nezískala. V druhom kole dokázala Dukla na domácej pôde uhrať remízu 1:1 s MŠK Žilina B a tak získala prvý bod v novom ročníku. Predbežne hosťom patrí v tabuľke 9.miesto.

    Za mierneho favorita tohto stretnutia môžme označiť domáci celok, avšak určite to nebude mať ľahké! Uvidíme, ako napokon toto stretnutie dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Mečiar, 51. Morong, 57. Morong, 72. Ventúra, 75. Laura

    Karty:   24. Steinhübel (SER) – 28. Jarabica (BBY), 35. Memić (BBY), 37. Maťašovský (BBY), 79. Savić (BBY), 89. doplníme neskôr (BBY)   70. Memić (BBY)

    Nepremenená penalta: 9. Mečiar (SER), brankár Maťašovský zneškodnil – 78. Čtvrtníček (BBY), brankár Šálka zneškodnil


    ŠKF Sereď: Šálka – Mečiar, Steinhübel, Laura, Cherednychenko, Loduha, Kmeť, Morong (K), Ventúra, Jackuliak, Djiby Ba
    Náhradníci: Szkuban – Pellet, Bosý, Medgyes, Petreje, Jankto

    MFK Dukla Banská Bystrica: Maťašovský – Memić, Cvik, Barišič, Čtvrtníček, Urgela, Džoni, Jarabica, Savić (K), Hamzagić
    Náhradníci: Ďurčo – Neušel, Valent, Ungar, Fuják

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Tomáš Mókoš, Ján Pozor – Andrej Chromý