Zlaté Moravce – Senica 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 2:3 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.)
Žilina – Myjava 1:0 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Trnava – Prešov 2:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
1:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 13.08.2016, 19:00 • ZELPO Aréna, Podbrezová • Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    ŽP Šport Podbrezová

    Hostia budú od začiatku ročníka nadväzujú na úspešnú jarnú časť minulej sezóny, kedy patrili k najlepším tímom v lige a tým si zaistili záchranu a nakoniec aj pekné ôsme miesto.

    Počas leta sa toho v kádri veľa nezmenilo. Prišli len traja hráči, ale za to veľmi kvalitní. Najväčšou posilou je jednoznačne bývalý slovenský reprezentant Michal Breznaník. Už 30-ročný rodák z Revúcej bol súčasťou tímu z Horehronia od roku 2002 do 2006 a potom zamieril do veľkého futbalu. Cez Slovan Bratislava sa vydal na zahraničné angažmány. Nasledovalo pôsobenie v Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha, odkiaľ hosťoval v Liberci i Dukle Praha. V národnom tíme odohral desať stretnutí. Momentálne je ale zranený.

    Druhou posilou je útočník s holandským pasom Endy Opoku Bernadina. Ten v minulej sezóne pôsobil v Dukle Banská Bystrica a u "Železiarov" na na skúške uspel.

    Do tretice tu máme záložníka Kamila Kuzmu, ktorý prišiel z druholigového tímu FC VSS Košice. Jeho príchod bol oficiálne oznámený len deň pred týmto stretnutím.

    Z tímu sa naopak porúčajú piati futbalisti. Ide o Milovana Kapora (ViOn Zlaté Moravce), Nikolu Andriča (Mladosť Podgorica), Romana Sablera (Dunajská Streda, UH) a dvojica Blažej Vaščák s Václavom Ježdíkom si hľadajú kluby.

    Káder na ročník 2016/17:

    Brankári:
    Martin Kuciak, Patrik Lukáč, Branislav Pavol

    Obrancovia: Jaroslav Kostelný, Ján Krivák, Lukáš Migaľa, Matúš Turňa, Lazar Djordjevič, Daniel Magda, Ľuboš Kupčík

    Záložníci: Patrik Vajda, Matej Kochan, Dejan Peševski, Miroslav Viazanko, Pablo Podio, Adam Lipčák, Juraj Pančík, René Duda, Peter Szczepaniak, Michal Breznaník, Kamil Kuzma

    Útočníci: Pavol Šafranko, Andrej Rendla, Endy Opoku Bernadina

    Prípravné zápasy pred začiatkom sezóny 2016/17:

    21.06.2016 vs. MFK Skalica 0:1
    25.06.2016 vs. Honvéd Budapešť 1:1 (Peševski)
    29.06.2016 vs. Slovan Liberec 2:2 (Bernadina, Peševski)
    02.07.2016 vs. Jablonec 0:2
    05.07.2016 vs. Mladá Boleslav 0:2

    Fortuna liga 2016/17

    Podbrezová začala súťažný ročník na domácom trávniku so Spartakom Trnava a po prvom polčase, kedy bola lepším tímom, ešte do vedenia nešla, ale to krátko po zmene strán zariadil Miroslav Viazanko. Už o chvíľu na to však parádnou strelou vyrovnal També a tak sa na Horehroní body delili. Horšou správou ale je, že Andrej Rendla si zranil koleno a večný maród bude musieť opäť pauzovať. Očakáva sa polročná absencia, zlé jazyky dokonca predpovedajú koniec kariéry. To mu dúfajme nehrozí, pretože bývalá veľká nádej slovenského futbalu, ktorej pokazili kariéru zranenia má v našej lige stále čo ponúknuť.

    V druhom kole to bola hra takmer len na jednu bránu, ale diváci v Zelpo Aréne gól nevideli, pretože domácim ho nebolo ani z obrovských šancí streliť súdené. Kamil Kuzma nastreliť jednou hlavičkou obe tyče, Viazanko bol sám pred brankárom Hruškom, no trafil len do neho... Tri body mali ostať doma, takto Myjava získala jeden a ani poriadne nevie, ako k nemu prišla.

    Naposledy na Horehroní padol aj slávny Slovan Bratislava, čo znamenalo vyhodenie trénera Nikodimosa Papavasileioua. Ten doplatil hlavne na slabé výkony a vypadnutie z Európskej ligy. Domácemu trénerovi Marekovi Fabuľovi perfektne vyšli striedania, pretože prvý žolík Pavol Šafranko po akcii Pabla Podia otváral skóre a druhý Michal Breznaník, ktorý zažil veľký návrat, uzatváral na konečných 2:0. Na druhý gól navyše prihral posledný striedajúci Matej Kochan.

    Skvelá séria pokračuje aj naďalej, pretože v Trenčíne tri body vystrelil jediným presným zásahom stretnutia Miroslav Viazanko. Skvelý tímový výkon Podbrezovej na čele s hrdinom Martinom Kuciakom v bráne znamenal tri body a tak sú "Železiari" stále bez prehry.

    V Slovnaft Cupe prišlo víťazstvo 5:0 nad Svidníkom, ktoré gólmi zariadili Kochan (2), Bernadina (2) a Breznaník.
     
    MFK Zemplín Michalovce

    Východoslovenský celok by taktiež mohol byť jedným z príjemných prekvapení tejto sezóny. Taktiež zvíťazil nad úradujúcim majstrom. V prvom kole porazil AS Trenčín 2:1.

    Následne však prišla remíza v derby s Prešovom (0:0) a v treťom kole prehra 0:2 v Senici, pre ktorú to bolo prvé víťazstvo po takmer trištvrte roku.

    Bod získali Michalovčania aj vo štvrtom kole, kedy si Zlaté Moravce cez pol republiky odniesli bod.

    Do Podbrezovej ale prídu chlapci zo Zemplína víťazne naladení, nakoľko v Slovnaft Cupu porazili 2:0 Vrbové.
     
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Vajda, Podio – Viazanko, Kuzma, Peševski – Bernadina.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Calero, Morlacchi, Sipľak, Šimčák – Sedlák (C) – Kunca, Danko, Žofčák, E. Mensah – Škutka.
    Náhradníci: Kira – Grič, Turik, Bednár, Kushta, Qose, Koscelník.

    Rozhodca: Kráľovič – Vorel, Štrbo – Kačenga.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop obstarali hráči hosťujúceho. Následne prišiel nákop na krídlo pre Mensaha, ktorý sa snažil dostať do šestnástky, lenže presný a čistý sklz znamená, že to nebude ani roh. Lopta patrí domácim.
     
    2
    Podio nakopol na Peševskeho, ktorý posunul loptu aj v páde do behu Djordevičovi. Ten skončil na trojici obrancov pred šestnástkou. Uvidíme však prvý rohový kop stretnutia.
     
    3
    Podiov dobrý center síce našiel hlavu Vajdu, lenže ten nemohol zakončovať, nakoľko bol odpískaný ofenzívny faul Podbrezovej.
     
    4
    Bývalý útočník Podbrezovej Dávid Škutka nastupujúci za Michalovce sa taktiež previnil útočným faulom, takže jeho postup do šestnástky bol zastavený.
     
    5
    Dominik Kunca dostal kus miesta na krídle, odcentrovať už nedokázal, keďže jeho pas zrazil Kostelný na aut.
     
    5
    Peševski sa pokúsil v kontre nájsť na krídle dlhým pasom Peševskeho, ale ten nebol rýchlejší ako jeho súper.
     
    6
    Pablo Podio bol v súboji v strede poľa neskoro a tak poslal k zemi Kuncu. Tvrdý zákrok sa zatiaľ zaobíde len s pohovorom od hlavného rozhodcu.
     
    7
    Kunca bol opäť adresátom dlhej prihrávky dopredu, no Djordevič to spravil fantasticky. Najskôr si súpera čisto telom odtlačil a následne bol faulovaný.
     
    8
    Turňa sa snažil z prvej vysunúť na krídlo do úniku Viazanka. Tento úmysel nevyšiel, lopta sa dostala za autovú čiaru.
     
    10
    Škutka na hrote v náročnej pozícií o loptu prišiel. Podbrezová ju síce nedostala okamžite dopredu, ale upokojila hru a začína postupnou rozohrávkou.
     
    11
    Dávid Škutka bol na konci veľmi peknej kombinačnej akcie hostí. Po centri do šestnástky sa cez Kostelného dostal k hlavičke a trafil brvno!
     
    12
    Vajdovi sa zamotala lopta pod nohami, avšak cez Mensaha sa dostal skvelou kľučkou aj tak. Afričan ho však fauloval. Do šestnástky Maceja pravdepodobne priletí center.
     
    13
    Podio tak aj učinil. Hostia odvrátili a Kostelný nakopol späť. Všetko sa skončilo postavením Vajdu mimo hry.
     
    14
    Mensah poslal zaujímavý oblúčik za Kostelného na Škutku, ale skvele sa vrátil Djordevič a loptu zobral. Bude to ale len roh, keďže hostia ešte zabojovali.
     
    15
    Po rozohrávke rohu na krátko prichádza center do malého vápna, najlepšie postavený Vajda dostal loptu do relatívneho bezpečia.
     
    16
    Patrik Vajda opäť faulovaný, pretože jeho prienik pomedzi troch hráčov hostia inak zastaviť nedokázali. Podio bude opäť centrovať.
     
    17
    Argentínčanov center kapitán Jaro Kostelný zakončoval hlavou chrbtom k bráne. V dobrej situácií namieril do rukavíc Maceja. Možno mohol ešte púšťať na Vajdu, ktorý stál o niečo lepšie.
     
    18
    Dávid Škutka zas predskočil Kostelného a z hranice malého vápna poslal hlavičku po Kuncovom centri nad bránu.
     
    19
    Vysoký pressing domácich zožal úspech, nakoľko sa lopta získala, lenže následne neprišiel center ani strela, proste nič, takže Macej ostal bez roboty.
     
    21
    Dávid Škutka je zatiaľ aktívny a aj teraz sa dostal do šestnástky, kde si zasekol súpera. Pokúsil sa vystreliť, trafil len do brániacich hráčov Podbrezovej.
     
    22
    Kolmica na Mensaha za defenzívu neprešla, dobre postavený Krivák odkopol. Následná snaha Bernadinu získať loptu nevyšla, Michalovce sú pri nej ďalej.
     
    23
    Calero Peréz síce nasadil jasle Podiovi, avšak ten sa okamžite otočil a loptu získal pre seba. Navyše, Španiel Argentínčana fauloval.
     
    24
    Kuzma zahral nohou veľmi blízko hlavy Sedláka, takže Kráľovič správne píska faul domáceho záložníka v strede. Michalovce však nepresne rozohrali.
     
    25
    Po nepresnom centri do šestnástky Podbrezovej sa jej kontra neujala, pretože prišla nepresná prihrávka na krídlo pre Peševskeho.
     
    26
    Následne je ale na krídlo faulovaný Miro Viazanko a tak sa to všetko sťahuje pred Maceja, nakoľko je pri lopte už Podio.
     
    26
    Jeho dobrý center letel na päťku, kde vybehol Macej a pred hráčmi Podbrezovej razantne boxuje loptu čo naďalej od vlastnej svätyne.
     
    27
    Podio sa z prvej snažil vysunúť Peševskeho na otvorené krídlo, no jeden z hostí prihrávku zastavil rukou. Žltá karta z toho nebude. Michalovčania navyše protestujú, no nik nevie prečo práve oni.
     
    28
    Teraz sa už Peševski po tom krídle rozbehol, odcentroval iba na kopačky stopéra Vernona de Marca.
     
    29
    Matúš Turňa sa dostal až na krídlo k šestnástke súpera, no narazil na Šimčáka a ten mu loptu odkopol tak, že vhdazovať budú hostia.
     
    30
    Kunca sa dral do veľkej šance, pretože dlhý pas prepadol cez Kostelného, ktorý následne spadol. Záložník hostí mohol ísť sám na Kuciaka, čo mu nakoniec umožnené nebolo, pretože pádu domáceho obrancu pomohol práve on sám.
     
    31
    Turňov center na Bernadinu síce presný nebol, ale Podbrezová ostane po veľkej snahe Podia pri lopte na súperovej polovici.
     
    32
    Kamil Kuzma sa dostal do zakončenia spoza šestnástky po nepresnom odkope Mensaha, avšak tečovaná strela skončila vedľa. Bude to roh.
     
    33
    Podiov center Macej boxuje preč zo šestnástky, ale Podbrezová pri lopte ostala. Nie však na dlho, pretože Peševski zahral rukou.
     
    34
    Podio sa pekne dostal zo stredu až k šestnástke súpera, center už ale taký dobrý nebol, pretože Bernadinu pokryl Vernon De Marco.
     
    36
    Djordevič získal loptu od rozohrávajúcich obrancov hostí, prešiel až takmer za stopérov, no v poslednej chvíli čistý slz predviedol Sipľak.
     
    37
    Peševski sa po prihrávke Vajdu na krídle cez Šimčáka nedostal, Michalovce tak začínajú kombináciu do obrancov.
     
    38
    Škutka si perfektne prebral loptu v šestnástke, posunul ju Calerovi na center. Ten odvrátil Kostený len na nohu Žofčáka, avšak záložník hostí našiel Kuciaka.
     
    39
    Viazanko sa rozbehol za prihrávkou za defenzívu, ale Kuzmova kolmica bola na neho prikrátka, nakoľko loptu skôr získal Sipľak.
     
    39
    Viazanko tentoraz zakončil, ale svoj zaujímavý pokus z hranice šestnástky vystrelil tesne nad Macejovu svätyňu.
     
    40
    Vajda najprv sklzom odohral loptu, lenže zasiahol aj Mensaha, takže domáci športovo zakopli do autu.
     
    41
    Viazanko získal loptu, prihral ju do šestnástky na Bernadinu, ktorý sa dostal so šťastím cez Sipľaka, ale nezakončil, keďže hostia odkopli na roh.
     
    42
    Patrik Vajda si dobre nabehol na centrovanú loptu Pabla Podia, ale namieril nad bránu Maceja. Ohrozenie pre brankára Michaloviec z toho nebolo.
     
    43
    Po dlhom aute do šestnástky Podbrezovej hlavičkoval slabo na Kuciaka Peréz, ktorý následne chýbal vzadu, pretože práve Kuciak vyhodil loptu až na Peševskeho do krídla. Toho fauloval Kunca.
     
    44
    Center z priameho kopu sklepol Vajda na úplne voľnú dvojicu spoluhráčov, ktorý sa ale nedohodli a nožničky Djordeviča išla vedľa. Prípadný gól by ale aj tak neplatil, keďže tam bol ofsajd.
     
    45
    Michalovce sa držia na krídle vedľa šestnástky domácich, ale tí sa zatiaľ bránia dobre a do ničoho súpera nepúšťajú.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo veľa šancí neprinieslo. Najväčšiu mal Dávid Škutka, ktorý v úvode trafil brvno Kuciakovej brány. Dúfajme, že v druhom polčase sa hra zlepší.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Kamil Kuzma, prichádza Matej Kochan.
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Dejan Peševski, prichádza Pavol Šafranko.
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Martin Koscelník.
     
    48
    Dlhý aut do šestnástky hostí spadol nebezpečne pred Vajdu, ale ten sa k strele nedostal, pretože súper odkopol. Kontru Škutku zastavil Djordevič a útočník Zemplínu navyše fauloval.
     
    49
    Kochan myslel kolmicu na Viazanka veľmi dobre, lenže kopol to priamo na Maceja, kde krídelník nedokázal včas dobehnúť.
     
    50
    Škutka opäť fauluje, tentoraz Kostelného a to v šprintérskom súboji, kde hosťujúci futbalista ťahal za kratší koniec povrazu.
     
    51
    Po neúspešnom signáli Podbrezovej mohli ísť dopredu hostia, ale strata v strede poľa znamená, že Podio vypálil spoza šestnástky, len do brániaceho hráča.
     
    54
    Djoredevičov nízky center takmer našiel Bernadinu, ktorý však loptu podskočil a nezakončil. De Marco sa jej už nedotkol, takže to bude odkop od Macejov brány.
     
    56
    Po chybnej rozohrávke Podia mohol ísť dopredu Mensah, ale ten si zabudol loptu a preto sa domáci stihli vrátiť a odzbrojili ho.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Dávid Škutka (MFK Zemplín Michalovce).
     
    58
    Lazar Djordevič ostáva po nevyberavom a tvrdom sklze od útočníka Michaloviec Škutku ležať na zemi. Musí byť ošetrený. My zatiaľ dúfajme, že krajný bek bude v poriadku.
     
    59
    Podiov center sa snažil dostať do ohňa Vajda, ale pred Kostelným jeden z domácich hlavou odvrátil na aut. Aj po ňom nastala menšia skrumáž ukončená útočným faulom domáceho celku.
     
    60
    Bernadina vymyslel pred šestnástkou skvelú kolmicu pre Kochana do nej, lenže loptu v poslednej chvíli odkopol do bezpečia sklzom Sipľak.
     
    61
    Ďalší tvrdá stret a teraz si to odskákali obaja zúčastnení. Šafranko bol faulovaný Perézom, no obaja budú v poriadku. Hosťujúci hráč ešte dostal žltú kartu.
     
    62
    Veľmi dobrý Podiov center pristál medzi mnohými hráčmi na hlave Patrika Vajdu, ktorý poslal dobrú hlavičku tesne nad zemou, ale Macej sa blysol skvelým zákrokom pred bránkovou čiarou.
     
    63
    Hostia pridávajú často na zbytočnej agresivite. Vernon de Marco bol v súboji veľmi neskoro a rýchleho Djordeviča poslal tvrdo k zemi. Domáci obranca bude v poriadku.
     
    64
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Kristi Qose.
     
    64
    Tentoraz to Podio nekopol dobre, pretože jeho center nenašiel žiadneho spoluhráča ani protihráča v šestnástke.
     
    64
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Michal Breznaník.
     
    65
    Miroslav Viazanko zachytil nepresnú rozorávku súpera a aj keď tam mal Šafranka, rozhodol sa ísť sám. Jeho strela z vnútra šestnástky bola zrazená na roh.
     
    66
    Podiov cente smeroval na Vajdu, ktorého stiahol protihráč na zem, penalta sa nepíska. Breznaník následne neprepálil blok žltých dresov, ale získal priamy kop vhodný na center.
     
    67
    Aj teraz sa Podiov center dostal vďaka hosťom preč a neujala sa ani strela Viazanka z druhej vlny.
     
    68
    Ani Michal Breznaník neodklial Macejovu svätyňu, aj keď niekoľkí fanúšikovia už loptu videli v sieti. Tá v nej naozaj aj bola, ale tyč vedľa brány ju zrazila na tú zo zadnej strany.
     
    69
    Matúš Turňa získal loptu od Šimčáka vedľa šestnástky súpera, čo okamžite využil na center. Sipľak zráža na roh.
     
    70
    S tým domáci podľa predstáv nenaložili, lopta sa odráža až ku brankárovi Martinovi Kuciakovi.
     
    72
    Ofenzívna aktivita Podbrezovej mierne opadla, ale ani Michalovce sa nejak extra do šancí nehrnú. Je to ale preto, že domáci im to neumožňujú.
     
    73
    Dnešné stretnutie sleduje 1575 divákov.
     
    74
    Viazanko našiel v šestnástke voľného Kochana, ktorý chcel strieľať ľavačkou k vzdialenejšej žrdi, ale trafil len do obrancov súpera. Chvíľu na to zakončoval aj sám Viazanko, aj on zo šestnástky namieril do Maceja.
     
    75
    Breznaník potiahol akciu po ľavom krídle, poslal dobrý center hľadajúci Viazanka, avšak posledná inštancia pred ním Šimčák odvrátil na rohový kop.
     
    77
    Podbrezová dala gól!

    Podiov roh sa ešte neujal, pretože po signály pálil Breznaník len do obrancov súpera, ale ten istý hráč vrátil loptu centrom do ohňa a najlepšie vyskočil JÁN KRIVÁK, ktorý hlavou otvára na veľkú radosť domácich tribún skóre.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Michal Breznaník (ŽP Šport Podbrezová).
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Tomáš Sedlák, prichádza Kristian Kushta.
     
    81
    Podiov center na zadnú tyč poslal do ohňa Breznaník, lopta sa odrazila na bránu súpera, ale Macej bol pripravený a zasiahol.
     
    82
    Po peknej kombinácií Podbrezovej prišla ťažká prihrávka na Breznaníka, ktorý ju nespracoval, ale neujala sa ani kontra hostí, takže pri lopte opäť Podbrezová.
     
    83
    Podio nepresne prihral a Kushta mohol ísť do úniku na Kuciaka, ktorý včas prerušil ofsajd – odmávaný, odpískaný.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Milan Šimčák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    85
    Podio priamy kop rozohral signálom a prihral na hranicu šestnástky Turňovi. Jeho strelu vyrazil Macej na nohu Kochana, ktorý dorážal v skvelej pozícií, no trafil hlavu jedného z hostí na čiare.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Matej Kochan (ŽP Šport Podbrezová).
     
    87
    Dlhý aut Šimčáka nestihol domácich narobiť problémy, aj keď lopta v ich šestnástke nebezpečne poskakovala. Všetko ukončil útočný faul.
     
    89
    Kuciakov výkop na polovicu súpera odvrátil Peréz len do autu, Podbrezová sa bude snažiť zbierať čo najviac sekúnd.
     
    90
    Vajda rieši ďalšiu situáciu vo vlastnej šestnástke, pretože odvrátil dlhý aut a navyše pri tom bol faulovaný,
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90+2
    Asi posledný nákop Maceja pred Kuciaka sa neujal, lopta sa od Sipľaka dostáva za čiaru.
     
    90+2
    Tak nie, po Viazakovom faule prichádza ešte jeden, no ten bol horší, takže tri body ostávajú doma.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Podbrezová pokračuje v dobrých výsledkoch a ani na piaty pokus nie je porazené. Tri body si zapíše do tabuľky aj po výhre nad Michalovcami, ktorú zariadil hlavou stopér Janko Krivák. (20:49:02)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 77. Krivák (Breznaník)

    Karty:   79. Breznaník (POD), 86. Kochan (POD) – 57. Škutka (MIC), 61. Calero (MIC), 63. Morlacchi (MIC), 84. Šimčák (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Vajda, Podio – Viazanko, Kuzma (46. Kochan), Peševski (46. Šafranko) – Bernadina (64. Breznaník).
    Náhradníci: Pavol – Šafranko, Jur. Pančík, Kochan, Breznaník, Magda, Migaľa.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Calero, Morlacchi, Sipľak, Šimčák – Sedlák (C) (80. Kushta) – Kunca (46. Koscelník), Danko, Žofčák, E. Mensah (64. Qose) – Škutka.
    Náhradníci: Kira – Grič, Turik, Bednár, Kushta, Qose, Koscelník.

    Rozhodca: Kráľovič – Vorel, Štrbo – Kačenga

    Diváci: 1575