Hull City – Leicester 2:1 (kon.) | Burnley – Swansea 0:1 (kon.) | Crystal Palace – West Bromwich 0:1 (kon.)
Everton – Tottenham 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Watford 1:1 (kon.)
Manchester City – Sunderland 2:1 (kon.)
koniec
Burnley FC
0:1 (0:0)
Swansea City
Sobota 13.08.2016, 16:00 • Turf Moor • Anglická Premier League • 1. kolo
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na zápas medzi domácim celkom Burnley FC a hráčmi zo Swansea City.
    Úvodný výkop stretnutia je naplánovaný na 16:00!

    Fanúšikovia Anglickej Premier League sa konečne dočkali! Dnes štartuje nová sezóna najvyššej futbalovej súťaži v Anglicku.

    Tím Burnley FC ako víťaz futbalovej súťaže Championship postúpil do najvyššej Anglickej futbalovej súťaže. Od tohto tímu sa neočakávajú nejaké zázraky a v aktualnej sezóne budú skôr okupovať posledné priečky tabuľky, avšak to môže byť aj úplne inak a môžu zopakovať podobnú futbalovú rozprávku ako sa to podarilo hráčom Leicestru City.
    Klub Swansea City v minulom ročníku skončilo na konečnom 12. mieste so ziskom 47 bodov. Od tohto klubu sa očakáva podobný priebeh aj túto sezónu.

    Ako som už spomínal, týmto dňom začína 1. kolo Anglickej Premier League a tak len veľmi ťažko môžeme tipovať jasného favorita. Všetko sa ukáže v priebehu sezóny. Každopádne očakávame veľký bojovný výkon oboch celkov a určite sa máme na čo tešiť.

    Bookmakeri dnes dávajú vyššie šance domácemu celku, na ktorých je vypísaný kurz 2.40, na remízu to činí 3.30 a na prípadné víťazstvo hostí je vypísaný kurz 3.25.
    O priebehu zápasu vás bude informovať Róbert Gašpárek.
     
    Jonathan Moss bude dohliadať nad dnešným duelom.
     
    Úvodné zostavy:

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Arfield, Marney, D. Jones, Boyd – Gray, Vokes.
    Náhradníci: Robinson – Kightly, Jutkiewicz, Ulvestad, Gudmundsson, Tarkowski, Darikwa.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, Amat, F. Fernández, Kingsley – Cork, Britton (C), Fer – Routledge, F. Llorente, Barrow.
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Dyer, Montero, Rangel, G. Sigurdsson, Fulton.

    Rozhodca: Moss – McDonough, Halliday.
     
    Pohodlne sa usaďte! Zápas sa o 5 minút začne.
     
    Tréner domácich dnes vsadil na klasickú zostavu typu 4-4-2 a naopak tréner hostí sa dnes spolieha na útočnú zostavu 4-3-3. Nechajme sa prekvapiť, kto bude nakoniec tým šťastnejším.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Možnosť úvodného výkopu mali hostia. Po rozohrávke posunuli loptu až ku svojmu brankárovi, ktorý radšej volil dlhý odkop.
     
    2
    Hostia sa na malý moment osadili na polovici súpera. Loptu mal vo svojej moci Cork, ktorý vyskúšal poslať loptu do vápna súpera. Lopta sa, ale nedostala k tomu správnemu adresárovi.
     
    2
    Po faule domáceho hráča budú hostia zahrávať voľný kop.
     
    3
    Cork bol tým mužom, ktorý sa postavil k voľnému kopu. Volil nízky center do vápna súpera, ktorý tam síce prepadol, ale prvý bol pri lopte Lowton, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    4
    Lowton zahrával outové vhadzovanie, ktoré dobre nezahral a jeho tím, tak o loptu prišiel.
     
    5
    Faul aj na opačnej strane. Domáci mali možnosť voľného kopu z velkej vzdialenosti, čo vyriešili rýchou rozohrávkou. Môžu tak aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    6
    Prvé väčšie ohrozenie. Bol to domáci hráč Stephen Ward, ktorý preveril pozornosť Fabiańskeho strelou z voleja ku ľavej žrdi. Fabiański pozorný bol a loptu stihol zachytiť.
     
    7
    Stephen Ward sa nemotorne dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodca Jonathan Moss videl celú situáciu úplne jasne.
     
    8
    Hráči Swansea City sa snažili usadiť na polovici súpera, ale pozorná obrana domácich ich k tomu nepustila a o loptu ich pripravila.
     
    9
    Zaujímavá akcia sa rodila na strane hostí. Cork sa dokázal individuálne dostať s loptou až do vápna súpera, kde aj odcentroval. Jeho center dokázal zachytiť domáci obranca. Lopta sa následne dostala ku Barrowovi, ktorý takisto centroval a na jeho center si šikovne zbehol jeho spoluhráč, ktorý dokázal aj odhlavičkovať medzi tri žrde, ale len do miest, kde stál pripravený Heaton.
     
    10
    Domáci sa usadili v strede pola, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    11
    Cork sa snažil rýchlo poslať loptu dopredu na nabiehajúceho spoluhráča, ale jeho prihrávka bola pridlhá a skončila mimo hry.
     
    12
    Hlavný arbiter pískol do píšťalky a tým dáva jasne najavo, že sa domáci obranca dopustil nedovoleného zákroku. Hostia, tak majú možnosť priamo ohroziť Heatona.
     
    13
    Z voľného kopu bol nakoniec center do vápna, ktorý našiel iba hlavu Keanea, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    14
    Domácim sa zatiaľ len veľmi ťažko dostáva cez dobrú defenzívu hostí, čo dokázala aj posledná akcia.
     
    15
    Jones sa dostal s loptou do vápna hostí, kde sa snažil odcentrovať. Jeho pokus bol zblokovaný, nasleduje rohový kop.
     
    16
    Center po rohovom kope smeroval do stredu veľkého vápna, ke ho obranca hostí poslal preč z vápna.
     
    17
    Hostia sa usadili na súperovej polovici po rýchlom protiútoku. Po zblokovanom centri budú hostia zahrávať outové vhadzovanie pri rohovej zástavke.
     
    18
    Jones sa snažil rozbehnúť akciu a preto volil prihrávku do behu. Bohužial bola pridlhá a tak iba odovzdal loptu súperovi.
     
    19
    Gray sa snažil na hranici šestnástky súpera uvoľniť cez duo brániacich hráčov. Ak by sa mu to podarilo, tak by sa dostal do vyloženej šance. To sa ale nestalo a o loptu prišiel.
     
    20
    Hráči Swansea City sa nachádzajú na vlastnej polovici, kde premýšľajú nad založením ďalšej útočnej snahy.
     
    21
    Lopta sa momentálne nachádza na nohe Fabiańskeho, ktorý ju posiela nakrátko svojmu spoluhráčovi.
     
    22
    Amat sa snažil zrýchliť priebeh celej kombinácie, ale to sa mu príliš nepodarilo. Jeho prihrávka do behu bola veľmi nepresná a skončila až za čiarou. Nasleduje odkop od brány domácich.
     
    23
    Fatálna chyba domáceho obrancu mohla znamenať skórovanie. Llorente až veľmi pohodlne odobral loptu poslednému domácemu obrancovi a následne strielal. V tomto prípade mal domáci obranca šťastie, že ho podržal pozorný Heaton.
     
    24
    Loptu majú na svojich kopačkách hráči Burnley FC, ktorý sa v útoku zatiaľ veľmi trápia. Hostia im na svojej polovici nedávajú veľa priestoru.
     
    25
    Boyd si našiel voľné miesto, do ktorého si to aj nasmeroval. Keď už stál pri vápne súpera rozhodol sa odcentrovať. Žiaľ, jeho center nemal potrebnú výšku, aby prešiel k tým správnym hráčom.
     
    25
    Kingsley sa dopustil nedovoleného zákroku a tak majú domáci možnosť skórovať po voľnom kope zo strednej vzdialenosti.
     
    26
    Center po voľnom kope smeroval až na zadnú tyč, kde si zbiehal Vokes, ale Fabiański bol pri lopte prvý.
     
    27
    Ďalší nedovolený zákrok. Tentoraz sa previnil Amat. Voľný kop sa bude zahrávať z väčšej vzdialenosti.
     
    28
    Center po voľnom kope sknčil na hlave pozorného Fernándeza, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    29
    Kingsley posielal prihrávku nabiehajúcemu Llorente, ale ten bol príliš rýchly a je odpískaný ofsajd. Hráči hostí sa už presúvajú na vlastnú polovicu.
     
    30
    Gray sa takmer dostal do vyloženej šance, ale na poslednú chvílu mu loptu dokázal Kingsley vypichnúť. Bude z toho aspoň pre domácich rohový kop.
     
    30
    Tento rohový kop smeroval k bližšej žrdi, kde ju Fabiański posiela na ďalší rohový kop.
     
    31
    Ale ani tento rohový kop, ktorý tentoraz smeroval ku vzialenejšej žrdi nebol tým úspešným. Obrana hostí poslala loptu ďaleko preč.
     
    32
    Gray sa opäť vrhal dopredu. Skúsil šťastie strelou z väčšieho uhla a za behu, ale jeho strela skončila iba medzi divákmi. Nasleduje odkop od brány.
    32. Andre Gray (BLY)
     
    33
    Domáci troška ožili, čo dokazuje väčšia útočná snaha. Marney sa po pravej strane vrhal do útoku, kde ho ale zastavil pozorný Amat. Domáci napriek tomu zostanú po outovom vhadzovaní pri lopte.
     
    34
    Veľká príležitosť na strane hostí. Center do vápna našiel osamoteného Routledgeho, ktorý skúsil vystreliť z voleja. Jeho pokus len tesne minul ľavú žrď Heatonovej brány.
    34. Wayne Routledge (SWN)
     
    36
    Sledovali sme ďalší strelecký pokus. Tentoraz to skúšal z väčšej vzdialenosti Llorente, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    37
    Hostia sa s loptou usadili na polovici súpera, kde už dlhšie okupujú súperové vápno. Uvidíme, či z tohto tlaku bude niečo viac, ako strela mimo brány.
     
    38
    Hlavný arbiter si k sebe volá Barrowa, ktorému dohovárala za jeho posledný nedovolený zákrok. Rozhodca je zatiaľ veˇmi pokojný, čo dokazuje aj nula, čo sa týka rozdaných kariet v tomto zápase.
     
    39
    Barrow teraz predviedol pekný individuálny kúsok, ktorý bohužiaľ nedokázal doviesť až do konca. Pri domácom vápne o loptu prišiel. Bude z toho aspoň outové vhadzovanie v jeho prospech.
     
    40
    Lowton zablokoval pokus Llorenteho a bude z toho ďalší rohový kop.
     
    41
    Rohový kop neznamenal väčšie nebezpečie, skôr naopak. Domaci po rohovom kope rozbehli rýchly protiútok. Bol to Andre Gray, ktorý sa s loptou dostal do vápna súpera, kde sa mu podaril oaj vystreliť. Jeho strelecký pokus Fabiański dokázal zachytiť.
    41. Andre Gray (BLY)
     
    42
    Hra sa na malý okamih zastavila. David Jones dostal žltú kartu. Musí si dávať pozor, ak nechce byt vylúčený.
     
    43
    Lopta sa dostala až do vápna tímu Swansea City, kde ale dlho nezostala. Naughton ju okamžite poslal, čo najďalej.
     
    44
    Uvidíme ďalší rohový kop po zblokovanom pokuse Llorenteho.
     
    45
    Lopta po rohovom kope síce prepadla do vápna, ale ihned bola poslaná opäť na ďalší rohový kop.
     
    45
    Center po ďalšom rohovom kope opäť prepadol do šestnástky a domáci mali veľké problémy ju dostať preč. Nakoniec bola z toho tvrdá strela jedného z hráčov hostí, ktorú Heaton dokázal zlikvidovať.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v prvom polčase nastaviť jednu minútku navyše.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu, ktorý nebol príliš atraktívny pre oko diváka. Dúfajme, že sa to v druhom polčase zmení. Celému zápasu chýba úvodný gól. Domáci dnes vsadili na pevnú defenzívu s následnými protiútokmi a naopak hostia to skúšajú viac kombinačne, čo im doteraz prinieslo pár šancí na skórovanie. Nechajme sa prekvapiť, čo nám prinesie druhý polčas.
     
    Vítajte späť! Zápas onedlho bude pokračovať vo svojej druhej polovici.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Barrow sa dokázal pekne uvoľniť cez dvoch dotierajúcich obrancov a následne centroval loptu do vápna. Na jeho center si zbehol Heaton, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    48
    Hra sa presunula na polovicu hostí, kde Arfield zahrával outové vhadzovanie. Loptu hodil až do vápna súpera, pre ktorú si zbehol obranca hostí a loptu poslal preč z vápna.
     
    49
    Bol odpískaný ofsajd domáceho hráča. Pri lopte tak budú po rozohrávke hostia.
     
    50
    Rozbiehajúcu sa akciu hostí nepustil za seba pozorný Mee, ktorý loptu radšej poslal mimo hry. Hostia budú zahrávať outové vhadzovanie.
     
    50
    Veľmi nepresná prihrávka Brittona znamenala strátu lopty.
     
    51
    Po presnom centri sa k hlavičkovému pokusu dostal Marney, ktorého pokus skončil tesne nad brvnom Fabiańskeho brány.
     
    52
    Sledovali sme veľkú chybu Heatona, ktorý si zbiehal na centrovanú loptu, ktorú nedokázal zachytiť a tak bola brána na istý okamih prázdna. To, ale nedokázali hostia využiť k lakému skórovaniu.
    52. Modou Barrow (SWN)
     
    53
    Videli sme strieľaný center Naughtona, ktorý skončil tesne nad brnom Fabiańskeho brány.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Jordi Amat (Swansea City).
     
    54
    Jordi Amat sa dopustil nedovoleného zákroku za čo bol odmenený aj žltým napomenutím. Domáci budú zahrávať voľný kop zo zaujímavej pozicie.
     
    54
    Bolo z toho nakoniec priame ohrozenie, ale bolo ztečované. Lopta skončila mimo hry, ale budeme sledovať rohový kop domácich.
     
    55
    Center po rohovom kope smeroval k vzdialenejšej žrdi, pri ktorej stál pripravený Michael Keane. Veľká škoda, že nedokázal presne odhlavičkovať do odkrytého priestoru brány. Nasleduje odkop od brány hostí.
    55. Michael Keane (BLY)
     
    56
    Bol odpískaný ďalší ofsajd domáceho celku.
     
    57
    Fabiański vybehol asi 20 metrov od svojej brány, kde pripravil o loptu hneď dvoch svojich protihráčov. Zaujímavý moment.
     
    58
    Lopta sa nachádza na polovici domácich, kde si medzi sebou vymienajú krátke prihrávky a premýšľajú nad založením ďalšej útočnej snahy.
     
    59
    Výborný zákrok Fabiańskeho, ktorý končekami prstov zlikvidoval tvrdú strelu Vokesa, ktorá smerovala presne k pravej žrdi. Nasleduje rohový kop.
    59. Sam Vokes (BLY), Łukasz Fabiański (SWN)
     
    60
    Striedanie v tíme Swansea City: z ihriska odchádza Leon Britton, prichádza Gylfi Sigurdsson.
     
    61
    Na center po rohovom kope si najlepšie zbehol brankár Fabiański, ktorý loptu vyboxoval za hranicu šestnástky. Následná strela domáceho hráča smerovala mimo brány.
     
    62
    Domáci mali opäť dobrú príležitosť na skórovanie. Odrazená lopta sa odrazila presne na kopačku osamoteného Lowtona, ktorý bohužial svojim streleckým pokusom nenamieril presne medzi tri žrde.
     
    63
    Boyd sa dopustil nedovoleného zákroku a tak dáva svojmu súperovi dobrú príležitosť na skórovanie po voľnom kope, ktorý sa bude zahrávať z menšej vzdialenosti.
     
    64
    Bolo z toho priame ohrozenie Naughtona, ktorý to namieril medzi tri žrde. Heaton bol pozorný a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    64
    Na center po rohovom kope si šikovne zbehol Fernández, ktorého strelecký pokus mieril tesne nad brvno. To bola príležitosť!
    64. Federico Fernández (SWN)
     
    65
    Striedanie v tíme Swansea City: z ihriska odchádza Modou Barrow, prichádza Jefferson Montero.
     
    66
    Domáca obrana nepustila rozbiehajúci sa útok hostí za svoj chrbát. Svojho súpera o loptu pripravila a následne poslali loptu ku Heatonovi.
     
    67
    Budeme sledovať ďalší rohový kop, ktorý budú zahrávať domáci.
     
    67
    Na centrovanú loptu po rohovom kope si najlepšie zbehol obranca hostí, ktorý ju poslal preč z vápna.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Stephen Ward (Burnley FC) za podkopnutie protihráča.
     
    69
    Marney sa snažil celú útočnú akciu posunúť dopredu, ale to vďaka nepresnej prihrávke nedokázal a o loptu prišiel.
     
    70
    Loptu má vo svojej moci Heaton a okamžite ju posiela dopredu ku svojim spoluhráčom.
     
    71
    V druhom polčase jasne dominujú domáci hráči. Preukazujú väčší "chtíč" po troch bodoch. Chýba tomu už len úvodný gól, ktorý tento zápas veľmi potrebuje.
     
    72
    Hlavný arbiter si všimol, že Montero zahral rukou a ihneď to odpískal. Pri lopte, tak budú opäť domáci.
     
    73
    Rýchly útok hostí skončil presným centrom na nabiehajúceho Routledgeho, ale s jeho hlavičkovým pokusom nemal Heaton väčšie problémy a z prehľadom jeho pokus zachytil.
     
    74
    Hráči Swansea City sa dožadovali odpískanie po ruke jedného z domácich hráčov vo vápne Swansea. Rozhodca mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    75
    Gray sa vo vápne súpera dostal k lopte a ihneď ju tvrdou strelou poslal na bránu. Jeho strelecký pokus z väčšieho uhla skončil nad bránou Fabiańskeho.
     
    75
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Scott Arfield, prichádza Johann Gudmundsson.
     
    76
    Rozhodca odpískal nedovolený zákrok hráča hostí a domáci tak budú zahrávať voľný kop z velkej vzdialenosti.
     
    77
    Center po tomto voľnom kope nenašiel toho správneho adresára a skončil iba na hlave pozorného Naughton, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    78
    Šanca aj na druhej strane. Rýchly útok Swansea City skončil presným centrom, ktorý smeroval na nabiehajúceho Vokesa, síce jeho pokus smeroval medzi tri žrde, ale Heaton bol na jeho hlavičkový pokus pripravený a loptu pohodlne chytá.
     
    79
    Pri lopte sú hotia, ktorý rozbiehajú útočnú akciu. Po ľavej strane ihriska sa k vápnu dostal Kingsley, ktorého center skončil presne na hlave Llorenteho, ktorého pokus skončil tesne mimo brány. To bola dobrá príležitosť na skórovanie.
    79. Fernando Llorente (SWN)
     
    80
    Žltú kartu dostáva Matthew Lowton (Burnley FC).
     
    81
    Po nedovolenom zákroku Matthew Lowtona nasledoval voľný kop. Bolo z toho priame ohrozenie Heatona, ktorý dokázal loptu vyboxovať mimo vlastné vápno.
     
    82
    Stephen Kingsley napálil loptu zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus z priameho kopu preletel len tesne nad brvnom.
     
    82
    Swansea dala gól!
    Hostia rozbehli rýchly útok po ľavej strane ihriska, kde nasledoval presný center a následná hlavička medzi tri žrde. S tým si Heaton ešte dokázal poradiť a loptu vyrazil pred seba. Tam si, ale nabehol LEROY FER, ktorý už nemal problém doraziť loptu do odkrytej brány. 0:1! Bez asistencie.
    82. Leroy Fer (SWN) - 0:1
     
    84
    Andre Gray dostáva skvelú prihrávku od spoluhráča. Spracovanie ale nebolo práve ideálne a tak nasledoval obranný zákrok jedného z hráčov súpera.
     
    85
    Pri lopte sú momentálne domáci hráči, ktorý si vymieňajú krátke prihrávky na vlastnej polovici. V závere zápasu sa od nich očakáva veľký tlak. Uvidíme, či sa im nakoniec podarí vybojovať aspoň jeden bod.
     
    86
    Domáci hráči sa nachádzajú na polovici súpera. Snažili sa preniknúť s loptou do vápna súpera, to sa im ale nepodarilo a nakoniec bude z toho iba odkop od brány.
     
    87
    Striedanie v tíme Swansea City: z ihriska odchádza Wayne Routledge, prichádza Ángel Rangel.
     
    87
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza David Jones, prichádza Lukas Jutkiewicz.
     
    88
    Po zblokovanom pokuse budú domáci zahrávať rohový kop. Vo vápne hostí sa momentálne nachádza až sedem hráčov domácich.
     
    89
    Bohužiaľ, ani tento rohový kop neznamenal žiadne ohrozenie. Obrana hostí si s týmto rohovým kopom bez problémov poradila a loptu poslal do bezpečia.
     
    90
    Sledovali sme rozbiehajúcu sa akciu hostí, keď po ľavej strane ihriska sa dopredu dostal Kingsley, ale jeho center dokázal vo vápne zachytiť domáci hráč.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Federico Fernández (Swansea City).
     
    90
    Po faule Federica Fernándeza budú domáci zahrávať voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    90+1
    Marney sa postavil k priamemu kopu, ale jeho pokus skončil iba v dobre postavenom múre hostí. Lopta sa následne dostala späť k nemu a jeho druhý pokus takmer znamenal vyrovnanie. Fabiańsky predviedol výborný reflexívny zákrok a loptu dokázal vyraziť.
    90+1. Dean Marney (BLY), Łukasz Fabiański (SWN)
     
    90+2
    Nasledovalo ošetrovanie jedného z hosťujúcich hráčov. Vyzerá to tak, že v hre mže aj naďalej pokračovať.
     
    90+3
    Sledujeme obrovský tlak domáceho celku. Na polovici súpera sa nachádzajú všetci hráči až na Heatona.
     
    90+4
    Keane sa ocitá po súboji na zemi a hlavný arbiter odpískal voľný kop, ktorý sa bude odohrávať asi z dvadsiatich metrov. To je posledná šanca na ohrozenie a následné vyrovnanie.
     
    90+5
    Tento voľný kop bol veľmi zle zahraný. Lopta skončila iba v náručí Fabiańskeho.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držanie lopty: 46 % : 54 %.
    Strely na bránu: 2:9.
    Strely mimo: 4:6.
    Rohové kopy: 7:4.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 9:13.
     
    Sledovali sme vyrovnané stretnutie týchto dvoch celkov, z ktorého nakoniec vyšli hostia ako víťazi po góle Frederica Fera. Domáci svoj výkon v porovnaní s prvým polčasom dosť zlepšili, ale ani to nestačilo na jediný bod. Domáci hrali agresívnejšie a ukazovali veľkú dravosť po troch bodoch. Hrali viac kombinačne a nebáli sa presadzovať aj individuálne. Naopak hostia sa v druhom polčase viac stiahli do defenzívy a tvorili si šance hlavne po protiútokoch, čo im nakoniec prinieslo ovocie.
    Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:57:26)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 82. Fer

    Karty:   42. D. Jones (BLY), 68. S. Ward (BLY), 80. Lowton (BLY) – 53. Amat (SWN), 90. F. Fernández (SWN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:13.
    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Arfield (75. Gudmundsson), Marney, D. Jones (87. Jutkiewicz), Boyd – Gray, Vokes.
    Náhradníci: Robinson – Kightly, Jutkiewicz, Ulvestad, Gudmundsson, Tarkowski, Darikwa.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, Amat, F. Fernández, Kingsley – Cork, Britton (C) (60. G. Sigurdsson), Fer – Routledge (87. Rangel), F. Llorente, Barrow (65. Montero).
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Dyer, Montero, Rangel, G. Sigurdsson, Fulton.

    Rozhodca: Moss – McDonough, Halliday