Omsk – Ufa 4:3 (3:1 po s.n.) | Hradec Králové – Pardubice 6:2 (kon.)
koniec
Mountfield HK
6:2 (1:1, 1:1, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 07.08.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:41
    Jenže po šesti sekundách se pardubičtí fanoušci zase mohou uklidnit. Proč? Na druhou stranu trestné lavice usedá Rudolf Červený (HKM), jenž sekl protihráče. Čtyři na čtyři.
     
    46:35
    No a pro Mountfield z toho plyne další přesilovka. Dnes už počtvrté Martin Rýgl (PCE), potřetí na Jiřího Šimánka, dvě minuty za hákování.
     
    37:27
    Pardubická obrana hlásí poplach. Martin Rýgl (PCE) totiž potřetí v zápase putuje na trestnou – zatím pokaždé jeho faul Hradečtí potrestali! Dvě minuty za držení.
     
    31:19
    Pláněk (HKM) inkasuje menší trest za sekání, jde se hrát ve čtyřech.
     
    31:08
    Tentokrát byl faulovaným Bedřich Köhler, ale co je v tuto chvíli důležitější, faulujícím Petr Hubáček (PCE). Dvě minuty za držení, ukáže nám Mountfield další skvělou přesilovku?
     
    26:32
    Už druhý faul dnes vybojoval Jiří Šimánek. Martin Rýgl (PCE) na něj dotíral za hranou pravidel a po menším trestu za vysokou hůl jde Hradec na přesilovku.
     
    11:35
    Mountfield je kompletní, a hned si naopak zahraje přesilovku on. Dej a spol. se totiž vydali dopředu, kde Martin Rýgl (PCE) podržel Jiřího Šimánka a už sedí u trestoměřičů.
     
    09:18
    Pozor, Dynamo dostává 57 sekund přesilovky čtyři na tři! Rastislav Dej (HKM) pyká za vysokou hůl.
     
    08:15
    Rozhodčí signalizoval podle všeho hradecké vyloučení, ale nakonec míří na trestnou jeden hráč z každého týmu. Rudolf Červený (HKM) za nedovolené bránění, Nicholas Schaus (PCE) za nebezpečnou výstroj. Čtyři na čtyři.
     
    00:35
    Ze situace rezultuje první přesilovka domácích. Petr Čáslava (PCE) je vyloučen za krosček.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 13. Köhler (Červený), 28. Bednář (Gregorc, Džerinš), 54. Jarůšek (Šimánek), 57. Jarůšek (Štajnoch), 59. Červený (Bednář, Džerinš), 60. Šimánek (Barák, Jarůšek) – 8. Havlík (Rýgl, Rapáč), 22. Tomášek (Hubáček)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Dietz, Štajnoch, Gregorc, Barák, Bača, Plášil – Bednář "C", Džerinš, Červený – Jarůšek, Knotek, Šimánek – Köhler, Kukumberg, Dej – Pavlík, Nedvídek, Kopta – Beránek. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Nedbal, Rýgl, Zajíc, Havlík, Čáslava, Schaus, Ščotka, Horyna – Bárta, Tomášek, Panna, Rapáč, Hubáček, Sýkora, Kaut, Rolinek "C", Beran, Mallet, Pipek. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodca: Hejduk, Horák – Frodl, Špůr.

    Diváci: 4145