Slovensko – USA 1:8 (kon.) | Česko – Kanada 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Česko
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Kanada
cz Sobota 06.08.2016, 18:30 • Ice Bors aréna, Břeclav • Reprezentácia do 18 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to dlouho netrvalo, Češi se sjeli u kanadské trestné lavice a nechtějí vyloučeného McLeoda pustit zpátky! Po buly se dostal puk ke Svobodovi, jenž jej přistrčil Kautovi, který s MARTINEM NEČASEM ujel do přečíslení 2 na 1. Český kapitán dostal ideální přihrávku a po čtrnácti vteřinách prodloužení rozhodl o českém vítězství. Asistence: Martin Kaut.
     
    53:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel přichází vyrovnání. Češi se sjeli u své branky a pokusili se ubránit pravou tyč, od ní ale přišla Stromeova přihrávka do volného prostoru, odkud nikým nehlídaný SHANE BOWERS prostřelil Vomáčku. Asistence: Matthew Strome.
     
    34:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovský gejzír emocí, v národním dresu České republiky se gólově prosadil odchovanec břeclavského hokeje! Škvrně v útočném pásmu minul kotouč, ten si ale vzal DALIMIL MIKYSKA a z úhlu mezi betony prostřelil Scotta. Asistence: Marek Škvrně, Jaroslav Dvořák.
     
    29:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané už jednou zvedali ruce, Tippettova střela ale šla do tyče. To ovšem nevadilo, neboť následně se k zakončení dostal MICHAEL RASMUSSEN a dostal puk za Škarka. Bez asistence.
     
    16:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pouhých devět vteřin po Smartově vyloučení využívají přesilovku. Střeleckou smůlu protrhl MARTIN KAUT, jenž se prosadil díky svému důrazu na brankovišti. Asistence: David Kvasnička, Ondřej Machala.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 17. Kaut (Kvasnička, Machala), 35. Mikyska (Škvrně, Dvořák), 61. Nečas – 30. Rasmussen, 54. Bowers (Strome)


    Česko: Škarek (31. Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Král, Rutar, Bukač – M. Svoboda, Nečas (C), Kaut – Kern (A), Hladoník, Zadina – Machala, Kondelík, Safin (A) – Chytil, Škvrně, Dvořák – Novák
    Kanada: DiPietro (30. Scott) – Mitchell, Phillips, Créte – Belzile, Roberts, Smart, Brook, Bouchard – Meireles, Comtois, Suzuki – Tippett, Veleno, Rasmussen – McLeod, Strome, Studnicka – Entwistle, Bellerive, Bowers – Mattheos

    Rozhodca: Kika, Šír – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 723