Inter – Bayern 1:4 (kon.) | Liverpool – AC Miláno 2:0 (kon.) | Paríž – Leicester 4:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:0 (0:0)
AC Miláno
cz Nedeľa 31.07.2016, 04:05International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:05.
     
    Dobré ráno všem příznivcům fotbalu! Vítejte u sledování přenosu z přípravného utkání Internatiol Champions Cupu. Čeká nás utkání, ve kterém Liverpool FC změří síly s AC Milán. Duel startuje ve 4:05 a jeho průběhem Vás provede Tomáš Kubečka.
     
    AC Milán

    Celek ze San Sira už na turnaji jeden zápas odehrál. Drtivou přestřelku s Bayernem Mnichov nakonec AC Milán urval na svou stranu až v penaltovém rozstřelu. Hráči italského celku totiž nechybovali, zatímco na straně německého mistra selhal Rafinha. Zajímavostí je, že AC v zápase vystřelilo pouze třikrát na branku a všechny pokusy skončily v síti.
     
    Liverpool FC

    Liverpool se v rámci International Champions Cupu střetl v Pasadeně s Chelsea. V červeném dresu si premiéru odbyl stoper Klavan. O výhře Chelsea rozhodl už v desáté minutě Gary Cahill, který si naskočil na Fabregasův rohový kop a překonal Kariuse. Hodně se mluvilo o zákroku Fabregase na Klavana, ale španělský fotbalista nakonec zápas dohrál.
    Příchod hráčů na předzápasovou rozcvičku

     
    Úvodní sestavy:

    Liverpool FC: Mignolet – Milner, Lovren, Klavan, Arnold – Mané, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho – Sturridge
    Náhradníci: Manninger, Clyne, Firmino, Moreno, Brannagan, Origi, Ings, Stewart, Wisdom, Marković, Ojo, Randall, George

    AC Milán: Gabriel – Abate, Vergara, Romagnoli, Antonelli – Zanellato, Bertolacci, Montolivo – Suso, Niang, Adriano
    Náhradníci: El Hilali, De Sciglio, Honda, Poli, Matri, Kucka, Bonaventura, Paletta, de Santis, Vido, Calabria, Livieri, Donnarumma.
     
    Hráči už nastupují na hrací plochu. Liverpool odehraje utkání ve žlutých dresech, zatímco AC Milán zvolil černou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Daniel Sturridge uvedl míč do pohybu a zahájil dnešní přípravné utkání. Stopeři Liverpoolu si několikrát vyměnili míč mezi sebou. Wijnaldum hledal Lallanu, který však nezpracoval vysoký míč.
     
    2
    Do hry se poprvé v utkání zapojil rovněž Simon Mignolet. Brankář anglického centru nakopl míč na polovinu hřiště, kde si v souboji počínal lépe hráč Liverpoolu. Angličané jsou nadále u míče.
     
    3
    Do první zajímavé šance se málem dostal Coutinho! Brazilský šikula si na vzdálenější tyči naběhl na centrovaný míč z kopačky Maného. Brazilec zakončoval v krkolomné pozici a trefil jen Vergaru.
     
    4
    Liverpool napadal rozehrávku AC Milán. Antonelli se vydal na individuální průnik podél postranní čáry, nicméně Sané se rychle vrátil a dobře načasovaným skluzem ukradl soupeři míč.
     
    5
    Italský celek drží míč na své polovině a kombinuje v zadních řadách. Nikdo v černém dresu si však aktivním pohybem o přihrávku neříká. Italové poněkud uspávají soupeře.
     
    6
    Rychlá kombinace Liverpoolu na levé straně úspěch neslavila. Arnold si sice narazil míč s Hendersonem, avšak jeho přihrávka z první do běhu Coutinhovi byla příliš dlouhá a Abate si míč pohlídal.
     
    7
    Niang vybojoval míč na levé straně, dostal se až do blízkosti pokutového území. Místo centru do šestnáctky zvolil přihrávku na Bertolacciho, jež se nedokázal otočit a o míč přišel.
     
    8
    Milánský celek zahrával první rohový kop. Italové zkusili zahrát secvičený signál. Po rozehrávce nakrátko se na hraně ofsajdu pozapomněl Suso, ke kterému přilétl oblouček, ale Suso neudržel míč na hřišti.
     
    9
    Lovren rozehrál na Arnolda, jež se ještě snažil prostrčit míč po čáře na Daniela Sturridge. Poslední jmenovaný si míč dobře přikryl tělem a ze zdánlivě ztracené pozice vybojoval alespoň vhazování.
     
    10
    Lallana se na půlící čáře zamotal do vlastních kliček. Anglický záložník však elegantně vytančil zpoza obránce, ťukl si míč o nohu druhého soupeře a získal další aut. Liverpool je na míči mnohem jistější.
     
    11
    Stopeři anglického celku s rozehrávkou nikam nespěchají a několikrát si vyměnili míč na polovině hřiště. Lovren přenesl hru na Sturridge, jež přiklepl Lallanovi, ale anglický záložník vystřelil jen do obránce.
     
    12
    Gabriel hledal dlouhým výkopem Luise Adriana, který byl skvěle střežen a míč nezískal. Kulatý nesmysl propadl až k zadákům Liverpoolu, kteří ihned uklidnili hru a několikrát si vyměnili míč mezi sebou.
     
    13
    Coutinho si pohrál s míčem na levé straně, natáhl si jej do středu hřiště a vymyslel přihrávku na Daniela Sturridge. Druhý jmenovaný se však zapomněl za posledním obráncem – ofsajd!
     
    14
    Sané si připravil míč těsně za polovinou hrací plochy a vyslal oblouček na Adama Lallanu. Anglický reprezentant se rovněž pohyboval za obranou AC. Asistent rozhodčího signalizuje další ofsajd.
     
    15
    Lallana pokazil přihrávku na vlastní obránce. Míče se zmocnil Luis Adriano, avšak ten sám proti přesile nic nevymyslel a raději otočil na vlastní zadáky. AC si může užít držení míče.
     
    16
    Italský celek rozehrával přímý kop z vlastní poloviny. Zanellato poslal míč na levou stranu, avšak Antonelli jej okamžitě vrátil až ke Gabrielovi. AC Milán se do útoku zrovna netlačí.
     
    17
    Suso mohl postupovat vpřed po pravé straně. Bývalý fotbalista Liverpoolu si chtěl obhodit Maného, avšak posila anglického celku mu dokázala vypíchnout míč. Anglický celek postupuje vpřed.
     
    18
    Alexander Arnold obdržel na útočné polovině přihrávku od Sturridge. Pravý obránce Liverpoolu si roztančil svého strážce a vyslal prudký centr do šestnáctky. Obrana AC odkopla balón do zámezí.
     
    19
    Obrana italského celku se dostala do zbytečných problémů. Antonelli při odkopu trefil pouze Maného, od kterého se míč odrazil do běhu Sturridge, před nímž zažehnával nebezpečí stoper Vergara.
     
    20
    Liverpool zahrával rohový kop. K exekuci se postavil James Milner. Jeho rychle padající centr přilétl na hranici malého vápna, kde jej však nikdo ve žlutém dresu netečoval. Po zásahu obrany následuje další roh.
     
    21
    Z druhé strany poslal míč do ohně Adam Lallana. Centr anglického reprezentanta znovu našel pouze hráče v černém dresu. AC se i napodruhé bez větších problémů ubránilo.
     
    22
    Coutinho operoval s míčem na levé straně, nenápadně prostrčil přihrávku do vápna, kam spěchal Lallana. Před druhým jmenovaným uzmul míč jeden z obránců AC.
     
    23
    Wijnaldum dlouho držel balón ve středu hřiště, na vlastní polovině se s ním otočil a dlouhou přihrávkou do běhu hledal Coutinha. Brazilský spoluhráč se mu ale nerozběhl. AC bude vhazovat.
     
    24
    Alexander Arnold nepřesnou rozehrávkou trošku prohnal Lovrena. Chorvatský stoper si dal s rozehrávkou načas. Oba týmy zatím spíše vyčkávají na skulinky v zadních řadách protivníka.
     
    25
    Jordan Henderson přenesl hru na pravou stranu. Arnold přiťukl do běhu Manému. Posila Liverpoolu dokonce odcentrovala do pokutového území, ale míč našel pouze Romagnoliho.
     
    26
    Niang krásnou patičkou ve středu hřiště ošálil protihráče a dostal míč k Adrianovi. Druhý jmenovaný se však okamžitě ocitl v obklopení žlutých dresů a po chvíli přišel o míč.
     
    27
    Zanellato rozehrával přímý kop AC z vlastní poloviny. Příliš dlouhou přihrávkou přilepil spoluhráče k postranní čáře. Fotbalisté Liverpoolu okamžitě získali balón zpět do svého držení.
     
    28
    Wijnaldum nádherně uvolnil Alexandera Arnolda. Pravý obránce Liverpoolu si přichystal míč na pravačku a odcentroval do šestnáctky. Obrana AC zažehnala odkopem na rohový kop.
     
    29
    Rozehrávky kopu od rohového praporku se ujal Lallana, který si vyměnil míč s Coutinhem. První jmenovaný se pokusil obejít Susa, nicméně bývalý hráč Liverpoolu získal míč. Obrana mohla zůstat v naprostém klidu.
     
    30
    Liverpool se hnal do otevřené obrany AC Milán. Sturridge táhl míč středem hřiště, nezištnou přihrávkou uvolnil Wijnalduma, který okamžitě střílel, jenže trefil pouze nohu vracejícího se obránce.
     
    31
    Mané si splnil i povinnosti v defenzivě. Záložník Liverpoolu před sebe nepustil Zanellata. AC Milán však bude pokračovat v kombinaci, italský celek bude vhazovat.
     
    32
    Milán zahrával přímý kop. Do pokutového území mířil dlouho letící centr. Míč se snesl na malé vápna, kde jej Klavan odpálil jen do dotírajícího Susa. Naštěstí pro Liverpool se balón odrazil do rukavic Mignoleta.
     
    33
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Bertolacci, přichází Kucka.
     
    34
    Milner poslal dlouhou přihrávku po zemi kolem postranní čáry. Za míčem pospíchal Daniel Sturridge, ale míč byl v lepším dosahu pro obránce Abateho. AC znovu zažehnalo nebezpečí.
     
    35
    Liverpool znovu kombinuje ze strany na stranu. Lallana mohl centrovat do pokutového území, avšak raději přihrál na vlastní zadáky. Montolivo vystihl přihrávku a ještě se nechal faulovat.
     
    36
    Luis Adriano si naběhl mezi stopery Liverpoolu pro prudkou přihrávku. Útočník italského celku si prvním dotekem ukopl míč daleko od nohy a dal Mignoletovi dárek v podobě několika sekund s míčem.
     
    37
    Ofenzivní fotbalisté AC se nyní vydali napadat dlouho trvající rozehrávku Liverpoolu. Mignolet se dostal do úzkých a musel odkopávat před běžícím útočníkem. Jeho rozehrávka končí v autu.
     
    38
    Sturridge se tentokrát pokusil urychlit hru přihrávkou na Adama Lallanu. Anglický reprezentant si navedl míč na levačku a technickou střelou zamířil nad břevno Gabrielovy branky.
     
    40
    Poprvé v utkání se žlutí! Antonelli si potáhl míč středem hrací plochy a těsně před polovinou jej ostrým skluzem zastavil Adam Lallana.
     
    41
    Opatrná hra pokračuje i v závěru prvního poločasu. Ani jeden ze soupeřů se nikam příliš nežene. Fotbalisté italského celku si vyměňují přihrávky před vlastní šestnáctkou.
     
    42
    Podobným způsobem si počínají také zadáci anglického celku. Do rozehrávky Liverpoolu se zapojil i Milner, jež potáhl míč vpřed po levé straně. Po jeho centru následuje pouze odkop od branky.
     
    43
    Gabriel dlouho otálel s odkopem. Nakonec si vyměnil míč s Abatem a napálil jej na polovinu hřiště. Niang vyhrál souboj s Hendersonem a přiklepl na spoluhráče. AC může kombinovat.
     
    44
    Adriano si sběhl pro míč z autového vhazování a snažil se najít si cestu mezi obránci Liverpoolu. Ti jej velmi dobře pokryli a od útočníka AC se míč odrazil za brankovou čáru. Mignolet bude odkopávat.
     
    45
    V prvním poločase se nastavuje jedna minuta!
     
    45+1
    Coutinho ještě zahrával rohový kop. Na přetažený centr si naběhl James Milner, jenže krajní obránce Liverpoolu nedokázal zakončit. Obrana AC zažehnala i toto nebezpečí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí a je nutno říci, že příliš fotbalové krásy nám nenabídl! Oba týmy spíše vyčkávají na skulinky v obraně soupeře. O něco aktivnějším týmem byl anglický Liverpool, ale na skvělou defenzivu AC Milán to zatím nestačilo. Ani jeden z brankářů zatím nemusel řešit vážnější situaci před brankou. Do šaten se proto odchází bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    AC zahájilo druhý poločas výkopem. Míč okamžitě směřoval na pravou stranu, ale přihrávka byla příliš dlouhá a kulatý nesmysl nezastihl nikdo z hráčů na hřišti.
     
    46
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Zanellato, přichází Poli.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Adriano, přichází Matri.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Romagnoli, přichází Paletta.
     
    46
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Sturridge, přichází Origi.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Wijnaldum, přichází Moreno.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Arnold, přichází Clyne.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Lallana, přichází Stewart.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Coutinho, přichází Firmino.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mané, přichází Marković.
     
    48
    Pokračuje opatrná podívaná z prvního poločasu. S míčem si zahrál i Simon Mignolet, jež si dal s rozehrávkou pořádně načas. Obrana AC Milán však jeho odkop odhlavičkovala.
     
    50
    Simon Mignolet si na začátku druhého poločasu nemůže stěžovat na nedostatek kontaktu s míčem. Brankář Liverpoolu musel znovu vypomoci svým zadákům při rozehrávce. Z jeho odkopu znovu anglický celek nic nevytěžil.
     
    51
    Jordan Henderson dohnal nepřesnou přihrávku na vlastní polovině, ale míč, který vymyslel, byl přímo hrůzostrašný. Italský celek získal míč na své kopačky a může vyrazit vpřed.
     
    52
    Ale také fotbalisté AC ihned přišli o míč a sami se musejí vracet do obrany. Pro diváky na stadionu to dnes není zrovna reklama na fotbal. Oba týmy hrají hodně opatrně.
     
    53
    Jordan Henderson se alespoň přiblížil pokutovému území AC Milán, ale ani muž s kapitánskou páskou nedokázal vystřelit mezi tři tyče. Doposud jsme zaznamenali jedinou střelu na branku.
     
    54
    Balón se znovu ocitl až u Mignoleta. Liverpool se tentokrát pokusil zaútočit po pravé straně, nicméně útok vedený střídajícím Firminem skončil ještě dříve než vůbec začal.
     
    55
    Antonelli operoval s míčem na levé straně v blízkosti pokutového území Liverpoolu. Míč se dostal před šestnáctku, kde se do něj opřel Poli, ale jeho ránu zastavil první obránce.
     
    56
    Hra je přerušena. Na hřišti zůstává ležet stoper Klavan, který si nejspíše přivodil zranění při jednom skluzu. Obránce anglického celku se drží pod kolenem.
     
    57
    Tak nakonec ne! Na trávníku zůstává ležet střídající Stewart, který už je v péči zdravotníků. Vypadá to, že záložník Liverpoolu bude v utkání pokračovat.
     
    58
    Gabriel musel rychle odkopávat před dotírajícím Origim. Belgický útočník se před brankářem AC zjevil jako blesk z čistého nebe. Gabriel těžkou situaci zvládl.
     
    59
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Přeci jen jsme se dočkali úvodní branky dnešního utkání! Střídající DIVOCK ORIGI si navedl míč do pokutového území, klamavým pohybem ošálil obránce, nachystal si balón na pravačku a technickou střelou uklidil míč ke vzdálenější tyči!
    59. Divock ORIGI - 1:0
     
    61
    Italský celek se okamžitě snažil přispěchat s odpovědí. Centrovaný míč z kopačky Antonelliho nabral opačnou faleš a opustil hřiště ještě před vstupem do pokutového území.
     
    62
    Milán se ale rázem dostal do zakončení! Abate z první vymyslel centr na vzdálenější tyč, kde číhal Niang, jehož hlavičce chyběla potřebná přesnost. Mignolet pouze kontroloval cestu míče.
     
    63
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Milner, přichází Ojo.
     
    64
    AC Milán se po obdržené brance najednou probudil a nyní drží míč na svých kopačkách. Italský celek hledal cestu středem. Niang vypálil z pětatřiceti metrů, ale trefil pouze jednoho z kolegů v černém dresu.
     
    65
    Hlavně Abate je v posledních minutách hodně aktivní. Pravý obránce milánského AC znovu podpořil ofenzivu svého celku náběhem po pravé straně. Tentokrát narazil už na polovině hřiště.
     
    66
    Znovu byl v hlavní roli Abate! Tentokrát se už pravý obránce AC dostal k odcentrování do šestnáctky. Jeho prudký centr však nabral velkou výšku a nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    67
    Střelec jediné branky Origi si skvěle pokryl míč a nechal se faulovat na polovině hrací plochy. Belgický útočník ještě utrpěl bolestivý šrám, ale je v pořádku a bude pokračovat.
     
    68
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Niang, přichází Honda.
     
    69
    Po delší době o sobě dali vědět hráči Liverpoolu. Za centrem na malé vápno spěchal Divock Origi, který míč netrefil, ale vracející se Antonelli si jej málem srazil do branky!
     
    70
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Bonaventura.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Antonelli, přichází Calabria.
     
    71
    Roberto Firmino sice vsítil branku, ale ta nemůže být uznána kvůli signalizovanému ofsajdu! Naděje AC Milán na vyrovnání stále žije!
     
    72
    Liverpool už nikam nespěchá. Anglický celek kombinuje v zadních řadách na vlastní polovině. Do rozehrávky týmu z Anfield Road se zapojil i Mignolet.
     
    73
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Italskému celku se poněkolikáté v utkání nepovedla rozehrávka, Liverpool rychle přenesl míč do pokutového území na ROBERTA FIRMINA, jež ve skluzu dopravil míč do odkryté branky!
    73. Roberto FIRMINO - 2:0
     
    75
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Henderson, přichází Brannagan.
     
    76
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Lovren, přichází Wisdom.
     
    77
    Roberto Firmino si na polovině hřiště troufl na efektní patičku a chybělo opravdu málo, aby se míč dostal k rozběhnutému Markovićovi. AC mělo kus štěstí.
     
    78
    Sheyi Ojo si navedl míč na střed hřiště, uvolnil se kolem obránce a střelou levačkou poslal míč vysoko nad břevno Gabrielovy branky. Liverpool však nadále pokračuje v aktivní hře.
     
    79
    Lazar Marković předvedl úchvatný slalom kolem čtyř obránců soupeře! Šikovný záložník Liverpoolu už se chystal vystřelit, ale další obránce mu míč dokázal ukopnout.
     
    80
    Italský celek se v posledních minutkách vůbec nemůže dostat k míči. Po tečované ráně z velké vzdálenosti navíc bude Liverpool zahrávat rohový kop.
     
    81
    Rozehrávky se ujal mladičký Wisdom. Míč se ve shluku těl odrazil na hranici šestnáctky, kde si jej Brannagan jedním dotykem připravil na pravačku a druhým vyslal nepříjemnou ránu, kterou Gabriel udržel v náručí.
     
    82
    Střídající Brannagan ukázal naplno i své defenzivní schopnosti, když ve středu hřiště zamezil soupeři v postupu vpřed. Mladík ve službách Liverpoolu navíc konstruktivně rozehrál.
     
    83
    Přeci jen i šance na straně AC! Matri na levé straně rozhýbal Alberta Morena, dokázal odcentrovat na zadní tyč, kde hlavičkoval Honda. Zakončení japonského fotbalisty zamířilo nad branku!
     
    84
    Ojo vymyslel dobrou přihrávku před pokutové území AC Milán. Jeho pobídku vyslyšel Marković, který si však nepotykal s prvním dotykem a vinou odskoku přišel o míč.
     
    85
    Anglický celek už pouze kontroluje vedení a s naprostým přehledem kráčí za vítězstvím. Hráči AC už rezignovali na jakýkoliv presink rozehrávky Liverpoolu.
     
    86
    Naopak stopeři AC si málem zavařili na další nebezpečí. Vergara dlouho čekal na předání míče a napadající Firmino mu jej málem vypíchl. Italové už asi chtějí konec.
     
    87
    Juraj Kucka vletěl do pokutového území Liverpoolu jako uragán a strhl s sebou i Wisdoma. Rozhodčí píská slovenskému fotbalistovi útočný faul. Liverpool bude mít míč.
     
    88
    Velká šance Liverpoolu! Firmino se prohnal do šestnáctky, jeho centr před branku odvrátil obránce pouze na pravačku Lazara Markoviće, jehož ránu vytěsnil skvělým zákrokem brankář Gabriel!
     
    89
    Divock Origi vybojoval míč na vlastní polovině, rychle se zvedl a ještě stačil rozehrát na Firmina. Belgický útočník dnes hraje ve velké pohodě. Liverpool je nadále u míče.
     
    90
    Další zkažená rozehrávka v podání italského celku! Za nepřesnou přihrávkou sprintoval Lazar Marković, avšak tentokrát míč na hrací ploše nezastihl. Liverpool bude vhazovat.
     
    90+1
    Juraj Kucka ve středu hřiště kombinoval s Hondou. Slovenský fotbalista přenesl míč až na hrot, jenže Matri nedokázal zpracovat oblouček za obranu. Míč je v rukavicích Simona Mignoleta.
     
    90+2
    Brankář Liverpoolu nakopl míč daleko od své branky. Kulatý nesmysl propadl až k jeho kolegovi v druhé brance. Liverpool už se nikam nežene, čeká se na konec.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Liverpool poráží AC Milán 2:0 a připisuje si první výhru na International Champions Cupu! První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl, oba týmy se spíše oťukávaly. Do druhé půle připravili trenéři několik střídání. Liverpoolu se vyplatilo zejména angažování Divocka Origiho, který po čtvrthodině pobytu na hřišti otevřel skóre střelou na zadní tyč! Italský celek se po obdržené brance poněkud zvedl, ale Roberto Firmino zpražil rostoucí tlak AC další brankou! Alespoň čestný úspěch mohl zaznamenat Honda, avšak jeho hlavička mířila nad břevno!
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Mějte se krásně! (05:58:46)

    Tomáš Kubečka

    Góly: 59. Origi (Moreno), 73. Firmino

    Karty:   40. Lallana (LIV)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
    Liverpool FC: Mignolet – Milner (63. Ojo), Lovren (76. Wisdom), Klavan, Arnold (46. Clyne) – Mané (46. Marković), Henderson (75. Brannagan), Wijnaldum (46. Moreno), Lallana (46. Stewart), Coutinho (46. Firmino) – Sturridge (46. Origi)
    Náhradníci: Manninger, Clyne, Firmino, Moreno, Brannagan, Origi, Ings, Stewart, Wisdom, Marković, Ojo, Randall, George

    AC Miláno: Gabriel – Abate, Vergara, Romagnoli (46. Paletta), Antonelli (70. Calabria) – Zanellato (46. Poli), Bertolacci (33. Kucka), Montolivo – Suso (70. Bonaventura), Niang (68. Honda), Adriano (46. Matri)
    Náhradníci: El Hilali, De Sciglio, Honda, Poli, Matri, Kucka, Bonaventura, Paletta, de Santis, Vido, Calabria, Livieri, Donnarumma