Mladá Boleslav – Liberec 3:0 (kon.) | Bohemians – Hr. Králové 0:3 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:0 (1:0)
FC Slovan Liberec
cz Nedeľa 31.07.2016, 16:30 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    A ze hry odchází Lukáš Magera. Boleslavského kapitána na závěrečné minuty vystřídá mladý Ladislav Takács. Ošetřovaný Pauschek se mezitím už vrátil zpět na travnatou plochu.
     
    80
    A za potlesku svých fanoušků v daném trendu domácí pokračovali na polovině obranné. Vše skončilo až Folprechtovým faulem na Pauscheka, za který je liberecký záložník odměněn žlutým kartónkem.
     
    76
    Adidas Aréna je na nohou, ze hřiště totiž odchází střelec hattricku Chramosta, kterého na závěrečnou čtvrthodinku nahradí Golgol Mebrahtu.
     
    74
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Jan Sýkora.
     
    73
    Pár okamžiků nato se ale zapotil už o poznání více! Na levém kraji šestnáctky si totiž balon na svou silnější nohu přehodil Jan Kalabiška, jehož táhlá rána byla velice nepříjemná, Dúbravka ale kulatý nesmysl s vypětím všech sil stačil vyrazit!
     
    67
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Filip Lesniak.
     
    67
    Čtvrtý gól Jana Chramosty nebyl ale vůbec daleko! Obrana hostí si vybrala další hodně slabý moment, na to konto se boleslavský útočník řítil úplně sám na Dúbravku, kterého sice dokázal přehodit, levou tyč jeho branky ale o vlásek minul!
     
    65
    Na dnešní utkání si do mladoboleslavské Adidas Arény našlo cestu 4177 diváků!
     
    60
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce nato ale Liberec inkasuje už potřetí, tohle se bude hostům už sakramentsky těžko obracet! Na pravé straně zůstal naprosto zapomenutý Vukadinovič, který s volným prostorem naložil nejlépe, jak mohl, když přesným pasem našel před brankou číhajícího JANA CHRAMOSTU a ten možností zkompletovat hattrick nepohrdl!
     
    59
    Hosté se tímto střídáním rozhodně snaží posílit ofenzivu. Hřiště opouští Ševčík, kterého nahradí Nikolaj Komličenko, autor sedmi branek z přípravy.
     
    53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale domácí dokázali prosadit, a svému soupeři tak odskakují už na rozdíl dvou branek! Na levé straně hřiště se k balonu dostal Jakub Rada, který zvedl hlavu a ideálně načasovaným pasem našel v šestnáctce volného JANA CHRAMOSTU a ten už si s nabídnutou příležitostí věděl rady!
     
    32
    Vukadinovič pro domácí vybojoval další kop od rohového praporku, ze kterého se Boleslavským málem podařilo prosadit! Radův kroucený centr brankář Dúbravka podcenil a podběhl jej, na to konto se před poloprázdnou svatyní ocitl osamocený Lukáš Hůlka, jeho hlavičce ale scházela potřebná přesnost!
     
    9
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A z něj se domácí dokázali prosadit, vstup do utkání se jim tak vydařil opravdu na výbornou! Radův centrovaný balon slétl až k zadní tyči, kde Hůlka vyhrál důležitý hlavičkový souboj a vrátil kulatý nesmysl do malého vápna, tam si v hromadné skrumáži nejlépe počínal JAN CHRAMOSTA, který chladnokrevně prostřelil Dúbravku!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 9. Chramosta, 53. Chramosta (J. Rada), 60. Chramosta (M. Vukadinovič)

    Karty:   80. Folprecht (LIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:4.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman – Jánoš, J. Rada – M. Vukadinovič, Magera (C) (82. Takács), Kalabiška – Chramosta (76. Mebrahtu).
    Náhradníci: Šeda – Valenta, Mebrahtu, Takács, Klobása, Keresteš, Da Silva.

    FC Slovan Liberec: Dúbravka – Nitrianský, Hovorka, Karafiát, Bartošák – Navrátil, Ševčík (59. Komličenko), Folprecht, Breite (74. Sýkora) – Baroš (C) (67. Lesniak), Hadaščok.
    Náhradníci: Hladký – Coufal, Sýkora, Lesniak, Komličenko, Vůch, Bartl.

    Rozhodca: Petr Ardeleanu – Petr Blažej, Jaroslav Kubr