Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
LA Kings – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – NJ Devils 3:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 27.03.2016, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    27:17 Travis ZAJAC - 3:2
     
    27:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak pozor, Ďábly první branka evidentně nabudila a už je to jen o jeden gól! Kyle Palmieri výborně napadal za brankou Cama Warda, jehož obral o kotouč. Ten se dostal před bránu, kde obrovskou šanci neproměnil Blake Pietila, jelikož český obránce Michal Jordán zaskočil za svého gólmana. Hostům to ale nevadilo, jelikož se k dorážce dostal TRAVIS ZAJAC, jenž 50 sekund po prvním gólu New Jersey upravil na 2:3 z pohledu Devils! Asistence: Blake Pietila a Kyle Palmieri.
    26:27 Bobby FARNHAM - 3:1
     
    26:27
    Devils právě vstřelili branku!
    A je sníženo, poprvé se dnes prosazují také hostující hokejisté! Obránci Caroliny naprosto zaváhali před vlastním brankářem, což okamitě dokázal potrestat napadající BOBBY FARNHAM, který z bezprostřední blízkosti propálil Cama Warda! Bez asistence.
    22:01 Victor RASK - 3:0
     
    22:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového vedení, to je veliká rána pro New Jersey! Nejprve v útočném pásmu skvěle zrychlil Pietila, ale nic z toho nebylo. Obranný pár Devils ve složení Mozík – Warsofsky byl hodně vysunutý, a tak se do samostatného úniku dostal po parádním pasu od Skinnera VICTOR RASK, jenž prostřelil Scotta Wedgewooda! Svým druhým gólem v utkání navýšil již na 3:0. Asistence: Jeff Skinner.
    09:46 Victor RASK - 2:0
     
    09:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Už je to o dva góly, parádní momenty pro domácí Hurikány! Nejprve od modré vyslal dělovou ránu Justin Faulk, s ní si ovšem Scott Wedgewood poradil. O chvilku později však z ještě lepší pozice mezi kruhy střílel VICTOR RASK, gólman Scott Wedgewood neměl moc dobrý výhled, a tak inkasoval podruhé během 36 vteřin! Carolina vede 2:0. Asistence: Elias Lindholm a Justin Faulk.
    09:10 Ron HAINSEY - 1:0
     
    09:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácí se při hře čtyři na čtyři dostávají do vedení 1:0! Jordan Staal odvedl parádní kus práce, když sebral puk ve středním pásmu a sjel s ním až do toho útočného. Tam se uvolnil u mantinelu v souboji s Andym Greenem, aby posléze nabil na volej RONU HAINSEYMU, který vsítil svou pátou branku v této sezoně! Asistence: Jordan Staal a Jaccob Slavin.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 10. Hainsey (Staal, Slavin), 10. Rask (Lindholm, Faulk), 23. Rask (Skinner) – 27. Farnham, 28. Zajac (Pietila, Palmieri)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey "A", Hanifin, Pesce, Jordán, Faulk "A", Murphy – Nordström, Staal "A", Lindholm – Skinner, Rask, Terry – Gerbe, McClement, Brown – Malone, Sutter.
    Trenér: Bill Peters.

    New Jersey Devils: Wedgewood (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Warsofsky, Mozík – Blandisi, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Pietila, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu.
    Trenér: John Hynes.

    Rozhodca: Kimmerly, L'Ecuyer – Alphonso, Racicot.

    Diváci: 12 792