Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
LA Kings – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – NJ Devils 3:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 27.03.2016, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:23 JARNKROK - 5:1
     
    40:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí završila bůra! Roman Josi si všiml najíždějícího CALLE JARNKROKA, který z bezprostřední blízkosti překonává Korpisala. Asistence: Roman Josi, James Neal.
    34:14 WEBER - 4:1
     
    34:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Více prostoru na ledě svědčilo Nashvillu, který se ujímá tříbrankového vedení. SHEA WEBER dostal nabito od Ribeira a střelou z kruhu propálil Korpisala. Asistence: Mike Ribeiro, Filip Forsberg.
    26:11 SMITH - 3:1
     
    26:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators zvyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Po několika odrazích se kotouč nakonec dostal až ke CRAIGU SMITHOVI, pro něhož již nebyl problém uklidit kus černé gumy do odkryté části Korpisalovy branky. Asistence: Shea Weber, Roman Josi.
    17:33 EKHOLM - 2:1
     
    17:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí rozjeli v útočném pásmu kombinaci, do níž se zapojila celá pětka a na jejím konci je druhý gól v síti Columbusu! Najíždějícího MATTIASE EKHOLMA si skvěle všiml Ryan Ellis, který mu dokonale přihrál a pro švédského hráče již nebyl problém usměrnit kus černé gumy za Korpisalova záda. Asistence: Ryan Ellis, Mike Ribeiro.
    11:52 JENNER - 1:1
     
    11:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nehraje se však na střely, ale na góly, a na ty je to nerozhodně 1:1. Střelu z kruhu Rinne neudržel a k dorážce se propracoval BOONE JENNER, který propasíroval kotouč za brankářova záda. Asistence: Brandon Saad.
    03:04 NEAL - 1:0
     
    03:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí zužitkovali obrovský tlak a ujímají se zaslouženého vedení. Podél mantinelu si do střelecké pozice nabruslil JAMES NEAL a svou ranou na zadní tyč prostřelil Korpisala. Asistence Ryan Johansen, Roman Josi.

    Radek Kozel

    Góly a asistencie: 4. Neal (Johansen, Josi), 18. Ekholm (Ellis, Ribeiro), 27. Smith (Weber, Josi), 35. Weber (Ribeiro, Forsberg), 41. Jarnkrok (Josi, Neal) – 12. Jenner (Saad)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi (A), Weber (C), Jackman, Ellis, Ekholm, Granberg – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Nystrom, Sissons, Salomaki.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovsky) – Murray, Jones, Prout, Savard, Kukan, Goloubef – Calvert, Dubinsky (A) , Atkinson – Saad, Jenner (A), Bjorkstrand – Hartnell, Wennberg, Foligno (C) – Karlsson, Bourque, Campbell.

    Rozhodca: Meier, O’Halloran – Sharrers, Kovachik.