Grasshoppers Žilina – ATU Košice 4:3 (kon.) | M-Šport Trenčín – Florko Košice 2:6 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
ATU Košice
Sobota 26.03.2016, 14:00 • ŠH Rosinská, Žilina • Salming extraliga • Semifinále
     
    39:10
    Žilina dala gól!
    Čo teraz predviedla Žilina, tak to bola ukážka florbalovej parády. Galovič ešte z vlastnej polovice prihral na veľkú vzdialenosť krížne Lelákovi, ktorý z prvej dával pod seba. Tam bol v strede voľný MICHAL HRIN, ktorý namieril do ľavého horného rohu a strelil svoj druhý gól v zápase!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    33:43
    Žilina dala gól!
    Tak toto bola parádna akcia v podaní žilinského výberu! Pri zmätkoch pred košickou bránou mal už vyloženú streleckú pozíciu Galovič, dával ešte ale krížne Hrinovi. Michal Hrin sa neulakomil, nestrieľal, ale pred rozhodeným Turekom ešte vrátil MARIÁNOVI GALOVIČOVI, ktorý zblízka napálil do odkrytej brány!
    Asistencia: Michal Hrin
     
    28:53
    Žilina dala gól!
    Napokon to domácim vyšlo a zaslúžene strieľajú kontaktný gól! Po rozohrávke voľného úderu poslal Galovič peknú spätnú prihrávku pod seba Hrinovi. MICHAL HRIN vyslal nenápadnú, ale dobre mierenú strelu do ľavého horného rohu, ktorú síce Turek zasiahol, loptička napriek tomu doskočila do siete!
    Asistencia: Marián Galovič
     
    16:18
    ATU Košice dali gól!
    Domáci sa najprv pri prieniku Hrušku márne dožadovali trestného strieľania, a následne inkasujú. PATRIK PELEGRIN si našiel priestor v skrumáži pred bránou a bekhendom umiestnil loptičku po zemi k pravej žrdi!
    Asistencia: Adrián Szabo
     
    15:14
    Žilina dala gól!
    Je znížené, obrovská radosť na domácich tribúnach! Akciu začal Kvasnica, ktorý prešiel popri mantineli snáď cez troch protihráčov. Jeho pokus ešte gólom neskončil, loptička ale ostala v hre a potom už Turek inkasoval. Presný pokus do siete namieril zo stredu JAROSLAV MÁLUS!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    11:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie! Prvú strelu Szaba ešte Kružel kryl, východniari však zostali v útoku a zúročili to presným zásahom. MICHAL KROČKO mal voľný priestor na pravej strane, ideálne napriahol švihom a vymietol ľavý horný roh Kruželovej brány!
    Asistencia: Róbert Daru
     
    10:03
    ATU Košice dali gól!
    Z ničoho nič prichádza prvý presný zásah a vedenia sa ujímajú hostia z Košíc! JAKUB TALAROVIČ prenikol po pravej strane, vystrelil spoza obrancu a loptička niekde popod Kruželovu pravú nohu prešla do siete!
    Asistencia: Michal Kročko

    Góly a asistencie: 16. Málus (Lelák), 29. Hrin (Galovič), 34. Galovič (Hrin), 40. Hrin (Lelák) – 11. Talarovič (Kročko), 12. Kročko (Daru), 17. Pelegrin (Szabo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel (Król) – Grlický, Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Lelák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin, Pažák, Kerekeš, Talarovič, Szabo, Kročko, Halas, Chudina, Ferenc

    Rozhodca: Roman Cíbik, Michal Tomáš