Grasshoppers Žilina – ATU Košice 4:3 (kon.) | M-Šport Trenčín – Florko Košice 2:6 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
ATU Košice
Sobota 26.03.2016, 14:00 • ŠH Rosinská, Žilina • Salming extraliga • Semifinále
     
    S konštatovaním, že Žilina porazila Košice tesne 4:3 a stav série znížila na 1:2, sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (16:02:08)
     
    Sledovali sme dramatický duel, v ktorom lepšie začali východniari. Tí sa ujali dvojgólového vedenia po dvoch strelách Talaroviča a Kročka. Domáci síce znížili Málusom, hostia ale kontrovali presným bekhendom Pelegrina.

    Žilina zlomila duel v druhej tretine. Postupne znížil Hrin, potom vyrovnal Galovič a znovu Hrin víťazným gólom stanovil skóre už na konečných 4:3.

    Najlepším hráčom Košíc bol vyhlásený brankár Dominik Turek.
    Najlepším hráčom Žiliny bol vyhlásený Marián Galovič.

    Nesmieme opomenúť výbornú a športovú atmosféru v hale. Napriek dôležitosti stretnutia sa hralo maximálne korektne, k čomu prispel kvalitný výkon rozhodcov Cíbika a Tomáša.
     
    Žilina zvíťazil nad ATU Košice po dramatickom priebehu 4:3 a znižuje stav série na 1:2! Znamená to, že domáci si predlžujú sezónu a vynútili si minimálne zajtrajší štvrtý zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Hrá sa pri bráne Košíc, Žilina už to zrejme zvládne!
     
    59:32
    Halás strieľal po krížnej prihrávke, mal tam odkrytú bránu, namieril ale vedľa!
     
    59:16
    Loptička na polovici Košíc, teraz sa však Galovič previnil faulom. Hostia tak môžu rozohrať, Turek už na striedačke a Košice hrajú v šestici!
     
    59:07
    Pelegrin fauloval pri útoku a bude z toho loptička pre Žilinu. Medzitým si Košice vzali oddychový čas! Majú 53 sekúnd, aby sa zmocnili lopty, prešli cez celé ihrisko a úspešne zakončili.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si zo Žiliny, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    59:00
    Hostia manévrujú s loptičkou na svojej polovici, Žilina vysoko napáda a nepúšťa Košice do streleckých pozícií!
     
    58:31
    Lelák dvakrát vyhodil cez celé ihrisko, loptička za bránou Košíc!
     
    58:00
    Mme tu posledné dve minúty! Turek stále zostáva vo svojej bráne. Medzitým sa snažil po prihrávke spoza brány zakončiť Pelegrin, zrazený pokus letel nad bránu.
     
    57:27
    Teraz tu bol náznak košickej akcie, ktorú ale veľmi rýchlo prerušili domáci obrancovia. Galovič bol potom seknutý a získal pre svoj tím cenné sekundy.
     
    56:54
    Hrin podržal loptičku za bránou Košíc. Hostia sa nemôžu dostať do súvislejšej akcie, domáci to hrajú momentálne veľmi šikovne a nepúšťajú Košice do náporu.
     
    56:07
    Trúnek priťukol zľava na stred Masarovičovi, ktorý z prvej vystrelil a Turek fantastickým presunom udržal svoj tím v hre! Stále je to len o gól a všetko je otvorené.
     
    55:33
    Žilinský obranca Kvasnica sa vysunul dopredu, bol to však pre neho zisk, keďže tam podržal loptičku a získal pre domácich cenné sekundy. Momentálne domáci nepúšťajú Košice do záverečného náporu.
     
    54:52
    Galovič mal na hokejke možno rozhodujúci gól! Zblízka však domáci útočník namieril príliš vysoko a minul ľavý horný roh brány!
     
    54:27
    Znovu je tam košická prvá päťka, ktorá robí problémy domácej obrane. Pelegrin sa hotoval zakončiť po krížnej prihrávke, ešte pred ním zasiahol kapitán domácich Veneny.
     
    53:39
    Košice to už skúšajú všetkými možnými spôsobmi. Po rýchlej kombinácii mal priestor pred bránou Chudina, Kružela si už položil na zem, loptičku si však hodil príliš ďaleko a nestihol už zakončiť!
     
    52:50
    Ďalšia akcia hostí, Michal Dudovič krížne prihrával Pelegrinovi, ktorého strelu zo stredu zrazili obrancovia do autu.
     
    52:21
    Michal Dudovič strieľal nepresne z veľkej vzdialenosti, loptička ale ešte ostala v hre. Dorážať sa snažil Halás, Kružel všetko vyriešil a podržal loptičku.
     
    51:36
    Opäť akcie na oboch stranách, najprv neuspel v prieniku Kvasnica. Na opačnej strane to skúšal od polovice Szabo, namieril však nad. S pribúdajúcim časom akoby sa na hokejky hostí vkrádala nervozita.
     
    50:51
    Košice zatlačili súpera. Najvážnejšiu možnosť mal Kerekeš, krížna strela z ostrého uhla ale minula vzdialenejšiu žrď.
     
    49:47
    Michal Dudovič sa snažil individuálne presadiť na ľavom krídle, aj tam obišiel jedného protihráča, na strelu mu to však napokon nestačilo. Po brejku Žiliny je tu voľný úder z rohu pre Grashoppers.
     
    48:51
    Už začína zrejme úradovať aj taktika. Žilinčania hrajú viac stiahnutí pred svojou bránou a nevyrážajú vo väčšom počte dopredu. Košičania sa snažia najmä strieľať, na malom ihrisku im však strely blokujú obrancovia Žiliny.
     
    47:47
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Najprv neuspel z veľkej vzdialenosti domáci Lelák, aby potom vyrazili do brejku hostia. Pelegrin sa však nepresadil proti Kvasnicovi.
     
    46:19
    Košičan Szabo strieľal z obranných radov a loptičku sa ešte pred Kruželom snažil tečovať Halás. Napokon mu to nevyšlo a žilinský brankár nemusel zasiahnuť.
     
    45:56
    Potvrdil to Michal Dudovič, ktorý z prvej pálil od ľavého mantinelu, loptička ale minula priestor troch žrdí. Hrať môže Žilina.
     
    45:41
    Momentálne loptička na polovici Košíc, to domácim vyhovuje. Stále sa hrá vo výbornom tempe, z hľadiska ofenzívy sú teraz na ťahu Košice.
     
    44:41
    Individuálna akcia domáceho Leláka, ktorý prešiel cez dvoch protihráčov a zakončoval zblízka. Tečovaný pokus mieril mimo Turekovej brány.
     
    43:59
    Košičana Chudinu dnes vidieť a aj teraz pohrozil obrane súpera. Podarilo sa mu uvoľniť pri mantineli a z otočky strieľal, mieril však nad bránu.
     
    43:16
    Tvrdý súboj pri mantineli, po ktorom sa po protihráčovi slovne ohnal Košičan Pažák. Rozhodca Tomáš ho okamžite upokojil, zatiaľ sa aj vďaka dobrému výkonu arbitrov hrá veľmi korektne.
     
    42:52
    Grlický späť na ihrisku a Žilina tak hrá v plnom počte. Pri lopte stále ATU, na domácich je však vidieť, že sú momentálne v hernej eufórii a nechcú si nechať ujsť víťazstvo z rúk.
     
    42:18
    Chvíľu sa hrať nebude, domáci brankár Kružel potrebuje ošetrenie, problém zrejme nastal pri presune po predchádzajúcej akcii. Snáď bude brankár domácich v poriadku.
     
    42:07
    Michal Dudovič napriahol švihom od polovice ihriska, Trúnek ale strelu obetavo zrazil. Akcia hostí pokračovala, Halás potom minul zo stredu z dobrej pozície.
     
    41:25
    Kombinácia v strede Košiciam nevyšla, Žilinčania rýchlo dostúpili Michala Dudoviča, ktorý sa chystal na strelu. Pokračuje však košický nápor.
     
    40:53
    Žilinčan Martin Grlický si teda sadá na trestnú lavicu za blokovanie hokejky. Domácich čakajú krušné okamihy v oslabení.
     
    40:53
    Skvelý brankár Kružel! Halás si loptičku potiahol naľavo a položil si brankára na zem, už zakončoval do brány, Kružel ale vykopol pravú nohu a vyrazil loptičku!
     
    40:53
    Hneď v úvode je tu trestné strieľanie pre ATU Košice! Martin Grlický nedovolene zastavil Halása v gólovej príležitosti! Halás zrealizuje trestné strieľanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Publikum buráca, Žilina v druhej tretine otočila skóre a vedie o jeden gól! Domáci zabrali, boli aktívnejší a potvrdili to tromi presnými zásahmi. Sledujeme skutočne skvelý florbal, tešíme sa na vyvrcholenie v tretej časti. Tá začne približne o 15:24.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:10
    Žilina dala gól!
    Čo teraz predviedla Žilina, tak to bola ukážka florbalovej parády. Galovič ešte z vlastnej polovice prihral na veľkú vzdialenosť krížne Lelákovi, ktorý z prvej dával pod seba. Tam bol v strede voľný MICHAL HRIN, ktorý namieril do ľavého horného rohu a strelil svoj druhý gól v zápase!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    38:16
    Vydarené striedanie v podaní ATU. Szabo mal priestor v strede, potiahol si loptičku a ťahom strieľal smerom do pravého horného rohu, bránu ale tesne minul.
     
    37:22
    Michal Dudovič prešiel ľahko po ľavej strane a strieľal do bližšieho horného rohu, Kružel výborne pokryl strelecký uhol a ramenom vyrazil do autu.
     
    36:47
    Košičan Kerekeš mal priestor na strelu po krížnej prihrávke, ťažko povedať, ako by to potom dopadlo, keby vystrelí na domácu bránu. Nedozvedeli sme sa to, pretože Kerekešovi loptička preskočila hokejku.
     
    35:29
    Košice sa mohli vrátiť do vedenia! Navrátil postupoval sám po pravej strane, Kružel ale dobre zmenšil strelecký uhol a vyrazil strelu do rohu ihriska!
     
    34:55
    Strela aj v podaní obrancu Kvasnicu, ten nemieril zle, ešte pred Turekom ale loptu zrazil jeden z obrancov.
     
    34:36
    Marián Galovič je pri chuti, teraz vystrelil príklepom spoza obrancu a Turek mal čo robiť, aby loptičku vykopol pravou nohou do bezpečia.
     
    34:15
    Okamžite je tu nová situácia, skóre je prvýkrát od úvodného buly vyrovnané a na koni je Žilina. Sledujeme skutočne nadpriemerný florbal, ktorý sa páči aj publiku.
     
    33:43
    Žilina dala gól!
    Tak toto bola parádna akcia v podaní žilinského výberu! Pri zmätkoch pred košickou bránou mal už vyloženú streleckú pozíciu Galovič, dával ešte ale krížne Hrinovi. Michal Hrin sa neulakomil, nestrieľal, ale pred rozhodeným Turekom ešte vrátil MARIÁNOVI GALOVIČOVI, ktorý zblízka napálil do odkrytej brány!
    Asistencia: Michal Hrin
     
    33:14
    Galovič priťukol Málusovi, ktorý sa snažil vyrovnať bekhendovým pokusom z pravej strany. Turek bol pozorný a loptičku včas vyrazil do bezpečia.
     
    32:25
    Daru získal loptičku pre Košice, keď bol obsekávaný v strede ihriska. Hostia môžu trochu upokojiť hru, ktorá má aj v tejto časti výborný spád.
     
    31:36
    Pekný prienik Žilinčana Grlického po pravej strane, strelecký pokus bol zablokovaný do autu. Tlak Žiliny na vyrovnanie rastie, hostia v druhej tretine hlavne dobre bránia.
     
    30:44
    Žilina zamkla ATU Košice pred bránkou, nerezultovalo z toho však žiadne vážnejšie ohrozenie pre súperovu bránu. Momentálne oba tímy striedajú, hráme v strede ihriska.
     
    29:32
    Obrovská príležitosť pre Košice! Chudina sa pred bránou ujal loptičky po zrazenej strele a snažil sa ju dostať do siete, Kružel udržal pravú nohu na zemi a vyrazil pravdepodobne gólovú strelu!
     
    28:53
    Žilina dala gól!
    Napokon to domácim vyšlo a zaslúžene strieľajú kontaktný gól! Po rozohrávke voľného úderu poslal Galovič peknú spätnú prihrávku pod seba Hrinovi. MICHAL HRIN vyslal nenápadnú, ale dobre mierenú strelu do ľavého horného rohu, ktorú síce Turek zasiahol, loptička napriek tomu doskočila do siete!
    Asistencia: Marián Galovič
     
    28:38
    Galovič individuálne pracoval za bránou Košíc, loptičku však pred Tureka neprepasíroval. Potom to skúšal z pravej strany Hrin, zrazený pokus letel nad bránu.
     
    27:47
    "Kobylky" sa stále tlačia dopredu. Nádejne vyzeral pokus Baráneka, loptička ale skončila len na bočnej sieťke. Košice hrajú teraz šikovne a čakajú na brejky.
     
    26:55
    Rýchla akcia Grashoppers a Hrin strieľal od ľavého mantinelu, Turek mal čo robiť, napokon ale loptičku na dvakrát ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    26:02
    Halou znie pokrik "Žilina, Žilina," hrá sa dnes v príjemnej športovej atmosfére. Momentálne majú viac z hry domáci, tí však len ťažko prechádzajú cez obranu hostí na čele s výborným Turekom.
     
    25:15
    Domáci prepadli vpredu a videli sme košické prečíslenie! Szabo miesto prihrávky radšej strieľal, Kružel vystihol strelu smerujúcu medzi jeho nohy a loptičku pokryl ešte pred čiarou.
     
    24:19
    Žilina v presilovke zatlačila súpera, vypracovala si ale len málo streleckých pozícií. Talarovič už späť na hracej ploche a hostia prežili aj svoje druhé oslabenie.
     
    23:45
    Parádna rýchla žilinská kombinácia! Po sérii prihrávok zakončoval pri pravej žrdi Veneny, Turek sa parádne presunul a vyrazil ľavou nohou!
     
    22:19
    Jakub Talarovič z ATU Košice inkasuje dve minúty za hru v bránkovisku. Žilina tak po nepremenenom nájazde môže ešte udrieť v presilovke.
     
    22:19
    Grlický si položil Tureka, zakončil však do pravej žŕdky, odkiaľ sa loptička odrazila späť do ihriska!
     
    22:19
    Domáci v obrovskej šanci! Grlický zakončoval sám pred Turekom, ten síce vyrazil, loptička už ale padala za čiaru. Talarovič odpaľoval z bránkoviska, nasleduje trestné strieľanie!
     
    21:48
    Šikovný pokus domáceho Baránka, ktorý skúšal šťastie od polovice ihriska strelou po zemi. Veneny ešte chcel tečovať, paradoxne však práve on loptičku spred Tureka zrazil do rohu.
     
    21:08
    Vylúčený Pelegrin už späť na hracej ploche, presilovka Žiliny je bez gólového vyústenia. Oba tímy tak hrajú v plnom počte hráčov.
     
    20:40
    V úvode druhej časti pokračuje žilinská presilovka. Galovič pálil po spätnej prihrávke od pravého mantinelu, Turek na dvakrát loptu parádne pokryl.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
    Nástup mužstiev pred zápasom
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si zo Žiliny, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Prvá tretina priniesla zaujímavý florbal vo vysokom tempe z oboch strán. Viac z hry mali hostia, ktorí zaslúžene vedú. Pri začiatku druhej časti sa na vás teším od 14:42.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    Na palubovke žilinská skúsenosť v podaní Galoviča či Venenyho. Práve Galovič strieľal po krížnej prihrávke, Turek sa včas presunul a loptičku kryl.
     
    19:08
    V závere prvej časti je tu presilovka pre Žilinu! Kapitán hostí Patrik Pelegrin inkasuje menší trest za vrážanie.
     
    18:31
    Domáci sa snažia ešte v závere tretiny dotiahnuť. Michal Hrin strieľal z ľavej strany, mieril ale len do stredu, kde bol pripravený Turek, ktorému navyše nikto neclonil.
     
    17:25
    Dobrá spolupráca Kvasnicu s Galovičom, druhý menovaný strieľal z väčšej vzdialenosti, Turek toho veľa nevidel, predsa ale stihol loptičku vyraziť.
     
    16:18
    ATU Košice dali gól!
    Domáci sa najprv pri prieniku Hrušku márne dožadovali trestného strieľania, a následne inkasujú. PATRIK PELEGRIN si našiel priestor v skrumáži pred bránou a bekhendom umiestnil loptičku po zemi k pravej žrdi!
    Asistencia: Adrián Szabo
     
    16:02
    Po dlhšej dobe si úspešný zásah pripísal aj brankár Kružel, ktorý vyrazil nepríjemnú strelu Michala Dudoviča od ľavého mantinelu.
     
    15:14
    Žilina dala gól!
    Je znížené, obrovská radosť na domácich tribúnach! Akciu začal Kvasnica, ktorý prešiel popri mantineli snáď cez troch protihráčov. Jeho pokus ešte gólom neskončil, loptička ale ostala v hre a potom už Turek inkasoval. Presný pokus do siete namieril zo stredu JAROSLAV MÁLUS!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    14:31
    Žilina pokračuje v útočnej snahe. Trúnek vyskúšal šťastie od ľavého mantinelu, Turek ale na strelu videl a s prehľadom ju pokryl vo svojich rukaviciach.
     
    13:57
    Ďalší žilinský pokus, tentoraz od stredovej čiary pálil Baránek. Nemieril vôbec zle, ešte pred Turekom ale loptu zastavil jeden z obrancov.
     
    13:19
    Náznak žilinského prečíslenia v podaní troch proti dvom. Na konci bola strela Galoviča z otočky, brankár Turek vykopol pravou nohou.
     
    12:29
    Stretnutie má zatiaľ veľmi rýchly spád, rozhodcovia nastavili jednotný meter a hru zbytočne neprerušujú. Momentálne na koni Košice, do konca ale ešte ďaleko a vo florbale nehrá dvojgólový náskok žiadnu rolu.
     
    11:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie! Prvú strelu Szaba ešte Kružel kryl, východniari však zostali v útoku a zúročili to presným zásahom. MICHAL KROČKO mal voľný priestor na pravej strane, ideálne napriahol švihom a vymietol ľavý horný roh Kruželovej brány!
    Asistencia: Róbert Daru
     
    10:56
    Odpoveď hostí, Galovič vyzval na ľavej strane Málusa, ten v dobrej pozícii mieril nad brvno Turekovej svätyne.
     
    10:27
    Michal Dudovič prihral krížne Pelegrinovi, ktorý mal pred sebou časť odkrytej brány, loptičku ale trafil zle a mieril nad! Obrovská šanca pre hostí na zisk dvojgólového náskoku.
     
    10:03
    ATU Košice dali gól!
    Z ničoho nič prichádza prvý presný zásah a vedenia sa ujímajú hostia z Košíc! JAKUB TALAROVIČ prenikol po pravej strane, vystrelil spoza obrancu a loptička niekde popod Kruželovu pravú nohu prešla do siete!
    Asistencia: Michal Kročko
     
    08:41
    Košičania robia problémy obrane Žiliny. V prečíslení troch proti dvom strieľal z prvej po prihrávke na stred Chudina, pred Kruželom zrazil ešte obranca do rohu ihriska.
     
    08:07
    Príležitosť hostí, Szabo si potiahol loptičku na stred a strieľal po zemi k žrdi, Kružel tentoraz zasahovať nemusel.
     
    07:38
    Momentálne majú o niečo viac z hry hostia. Po rýchlej akcii pálil od pravého mantinelu Kerekeš, loptička nabrala trajektóriu smerom nad bránu domáceho celku.
     
    06:19
    Krátko po Navrátilovi skúšal šťastie aj ďalší Košičan Kerekeš, strela z otočky tesne minula pravú žrď Kruželovej svätyne.
     
    05:42
    Žilina trochu prepadla pri útočení a mohlo sa jej to vypomstiť. Navrátil so spoluhráčom boli v situácii 2 na 1, krížna prihrávka však úspech neslávila.
     
    04:30
    Obranca hostí Kročko strieľal spoza poliacej čiary, loptu trafil parádne a takmer bol z toho gól! Kročko zasiahol spojnicu brvna a žrde, to bola zatiaľ dnešná najväčšia šanca.
     
    03:12
    Navrátil z Košíc prijímal ideálnu krížnu prihrávku, keby zakončil, je z toho zrejme gól. Navrátil však loptičku netrafil a Kružel zasahovať nemusel.
     
    02:43
    ATU prvýkrát pri bráne súpera, v rohu tam manévroval Kerekeš. Kvasnica ho odzbrojil a po faule navyše získal loptu pre Žilinu.
     
    01:49
    Viac z hry majú zatiaľ domáci, ktorí skutočne poriadne nastúpili na súpera. Hostia sa však dobre bránia, teraz získali loptičku a môžu trochu upokojiť hru.
     
    00:55
    Prvá vážnejšia príležitosť, Kvasnica strieľal po krížnej prihrávke a Turek mal čo robiť! Brankár hostí sa včas presunul a vyrazil loptičku.
     
    00:23
    Úvodné buly síce pre Košice, prvý útok ale podnikla Žilina. Marián Galovič vyslal nepríjemný pokus zo stredu, Turek veľa nevidel, napriek tomu loptu vyrazil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Príjemný dobrý deň vám prajem zo Žiliny. O niekoľko okamihov sa začne duel tretieho semifinále play-off medzi Žilinou a ATU Košice. Poznáme už aj základné zostavy. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel (Król) – Grlický, Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Lelák

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin, Pažák, Kerekeš, Talarovič, Szabo, Kročko, Halas, Chudina, Ferenc

    Rozhodca: Roman Cíbik, Michal Tomáš.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si zo Žiliny, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítam vás pri sledovaní tretieho semifinále play-off florbalovej extraligy medzi domácou Žilinou a hosťujúcimi ATU Košice. Stav série je 0:2 a Košice dnes majú prvý postupový "mečbol." Žilina ako obhajca titulu určite nedá východniarom nič zadarmo a bude snažiť predĺžiť sériu.

    Zápasy v Košiciach mali počas uplynulého víkendu podobný priebeh. ATU bolo aktívnejšie, kým Grashoppers sa snažili doťahovať náskok súpera. Napokon im to nestačilo. Košice vyhrali prvý zápas 5:3 a druhý duel 5:1. V sérii hranej na tri víťazstvá sú tak Košice veľmi blízko k postupu.

    V základnej časti skončili ATU Košice so ziskom 55 bodov druhé, vo štvrťfinále play-off prešli po výsledku 3:0 na zápasy cez bratislavské Lido. Žilina skončila so ziskom 39 bodov štvrtá, vo štvrťfinále zdolala Prešov 3:1 na zápasy.

    Môžeme sa tešiť na špičkový slovenský florbal. Z haly v Žiline vám od 14:00 hod. prinesieme priamy prenos. Želám vám príjemný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Góly a asistencie: 16. Málus (Lelák), 29. Hrin (Galovič), 34. Galovič (Hrin), 40. Hrin (Lelák) – 11. Talarovič (Kročko), 12. Kročko (Daru), 17. Pelegrin (Szabo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel (Król) – Grlický, Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Lelák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin, Pažák, Kerekeš, Talarovič, Szabo, Kročko, Halas, Chudina, Ferenc

    Rozhodca: Roman Cíbik, Michal Tomáš