Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – NJ Devils 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa Bay 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | LA Kings – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
NJ Devils – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 20.03.2016, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:38 Oliver BJORKSTRAND - 6:3
     
    46:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a po skvělé individuální akci zvyšuje na 6:3 pro Blue Jackets!! Oliver Bjorkstrand se v mezikruží skvěle protáhl mezi dvěma protihráči a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování propálil Yanna Danise mezi betony. Asistence: Matt Calvert.
    41:34 William KARLSSON - 5:3
     
    41:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    WILLIAM KARLSSON uštědřil Devils další tvrdý úder a posílá Blue Jackets do dvoubrankového vedení!! Blue Jackets se dostali před bránou k několika střelám a ta poslední již skončila gólem. William Karlsson se dostal v blízkosti levé tyče k volnému puku a bekhendovou střelou po ledě ho poslal do prázdné brány. Asistence: Gregory Campbell, Michael Chaput.
    41:23 Oliver BJORKSTRAND - 4:3
     
    41:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Devils se radovali z vyrovnávacího gólu pouze 34 sekund poté, co Columbusu bleskově vrátil zpět ztracené vedení OLIVER BJORKSTRAND!! Oliver Bjorkstrand si sjel před bránu a v blízkosti levé tyče se dostal ke střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány. Asistence: Alexander Wennberg, Matt Calvert.
    40:49 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    40:49
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI se prosazuje v úvodu závěrečné části zápasu a vyrovnává stav utkání na 3:3!! Reid Boucher se blýskl skvělou bekhendovou přihrávkou zpoza brány, na kterou si najel Kyle Palmieri a z blízkosti puk poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Reid Boucher, Travis Zajac.
    28:57 Adam HENRIQUE - 3:2
     
    28:57
    Devils právě vstřelili branku!
    ADAM HENRIQUE využívá druhou početní výhodu Devils v řadě a dostává svůj tým na dostřel jedné branky!! Kyle Palmieri nádhernou kolmou přihrávkou z obranného pásma poslal do úniku Adama Henriqueho, který byl sice tísněn Codym Goloubefem, přesto se ale dokázal jednou rukou prosadit, když bekhendem poslal puk mezi betony Sergeje Bobrovskije. Asistence: Kyle Palmieri.
    25:42 Kyle PALMIERI - 3:1
     
    25:42
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI využívá krásnou tyčí přesilovou hru Devils, do jejíž vypršení zbývalo pouhých sedm sekund!! Travis Zajac na pravé straně vyhrál vhazování a na modré čáře našel Damona Seversona, který vzápětí pálil nad, jeho následnou střelu ale srazil před bránou Kyle Palmieri skvělou tečí mezi betony Sergeje Bobrovskije. Asistence: Damon Serverson, Travis Zajac.
    22:50 Boone JENNER - 3:0
     
    22:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER střílí svůj 25. gól v letošní sezóně NHL a vyhání z brány Keitha Kinkaida!! Boone Jenner tvrdě vypálil na levém křídle v blízkosti modré čáry a jeho následná střela mezi rukou a tělem Keitha Kinkaida zapadla ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Dalton Prout.
    14:56 Seth JONES - 2:0
     
    14:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide Areně podruhé vystřelilo dělo poté, co SETH JONES nádhernou střelou poslal Columbus do dvoubrankového vedení!! Seth Jones na vrcholu levého kruhu pro vhazování v blízkosti střídaček napřáhl po diagonální zpětné přihrávce Brandona Dubinskyho bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která ještě byla jemně tečována jedním z hráčů New Jersey a zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Brandon Dubinsky, Scott Hartnell.
    11:33 Cam ATKINSON - 1:0
     
    11:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON využívá přesilovou hru a posílá Blue Jackets do vedení!! Oliver Bjorkstrand se dostal v pravém kruhu pro vhazování k puku a poté ho přenesl doleva na volného Cama Atkinsona, který v blízkosti levé tyče poslal puk střelou bez přípravy pod horní tyč. Asistence: Alexander Wennberg, Boone Jenner.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Atkinson (Wennberg, Jenner), 15. Jones (Dubinsky, Hartnell), 23. Jenner (Prout), 42. Bjorkstrand (Wennberg, Calvert), 42. Karlsson (Campbell, Chaput), 47. Bjorkstrand (Calvert) – 26. Palmieri (Severson, Zajac), 29. Henrique (Palmieri), 41. Palmieri (Boucher, Zajac)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Savard, Jones, Murray, Goloubef, Tjutin, Prout – Hartnell, Dubinsky (A), Foligno (C) – Saad, Jenner (A) , Atkinson – Calvert, Wennberg, Bjorkstrand – Karlsson, Chaput, Campbell. Hlavní trenér: John Tortorella.
    New Jersey Devils: Kinkaid (23. Danis) – Greene (C), Larsson, Moore, Merrill, Helgeson, Severson – Kennedy, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodca: Wes McCauley, Mike Leggo – Devin Berg, Steve Miller

    Diváci: 14447