Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – NJ Devils 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa Bay 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | LA Kings – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
NJ Devils – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 20.03.2016, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Raketa Setha Jonese

     
    Devils nezvládli důležitý zápas v boji o playoff a Columbusu v letošní sezóně podlehli počtvrté v řadě. Celkově Blue Jackets vyhráli proti New Jersey šesté utkání v řadě a brankář Sergej Bobrovskij vychytal svým spoluhráčům letos dvanácté vítězství. (03:00:02)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Oliver Bjorkstrand (CBJ) 2+0
    2. Boone Jenner (CBJ) 1+1
    3. Alexander Wennberg (CBJ) 0+2

     
    Kyle Palmieri po pouhých 49 sekundách po zahájení závěrečné části zápasu vstřelil svůj druhý gól v zápase a vyrovnal stav utkání na 3:3. Radost Devils z vyrovnávací branky ovšem měla jepičí život a vzápětí je zchladila pořádná sprcha, když se po necelé minutě v rozmezí 11 sekund prosadili Oliver Bjorkstrand a William Karlsson. Blue Jackets rázem vedli o dvě branky a New Jersey už se ve zbytku utkání z drtivého obratu vzpamatovat nedokázalo. Naopak, ještě jednou inkasovalo, když svůj druhý gól v zápase vstřelil také již jmenovaný Oliver Bjorkstrand. Konečný výsledek. Columbus Blue Jackets 6 New Jersey Devils 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Mike Sislo na pravém křídle vypálil od mantinelu a jeho střelu po rychlém zakleknutí ukryl ve svém náručí Sergej Bobrovskij.
     
    59:06
    Brána Devils se během poslední minuty utkání otřásala znovu v základech, když se z levé strany krásně protáhl před bránu Matt Calvert a předvedl nádherný bekhendový blafák, puk ale za záda Yanna Danise zasunout nedokázal a z blízkosti orazítkoval levou tyč!
     
    58:08
    Travis Zajac se na levém křídle dostal ke střele, která zamířila mimo a po teči jednoho z hokejistů skončila v ochranné síti.
     
    57:23
    Oliver Bjorkstrand se dostal mezi kruhy pro vhazování do slibné střelecké pozice a snažil se zamířit k pravé tyči, jenže Yann Danis předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    56:52
    Blue Jackets se dostali v rychlém sledu k několika střelám, Yann Danis ale zůstal nepřekonán a na řadu přichází necelé čtyři minuty před koncem zápasu ještě jedna krátká přestávka.
     
    55:57
    Vyloučený Damon Serverson se již vrátil z trestné lavice po čtyřminutovém trestu za vysokou hůl na led a New Jersey Devils hraje v plném počtu.
     
    55:18
    John Moore schytal nepříjemnou střelu někam do oblasti třísel a poté za pomoci spoluhráčů zamířil na ošetřovnu.
     
    54:46
    Blue Jackets to krásně sehráli a jeden z jejich hokejistů v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou vkleče obětavě zablokoval John Moore!
     
    53:43
    Oliver Bjorkstrand se před bránou snažil dostat k dorážce a zkompletovat hattrick, ve své snaze ale neuspěl.
     
    52:46
    Více než minuta a půl ze čtyřminutové přesilové hry Blue Jackets je pryč a Devils se podařilo vyhodit puk za bránu Sergeje Bobrovskije.
     
    51:13
    Damon Severson (NJD) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    51:06
    Po krátké reklamní přestávce se nevylučovalo a hra po ostrém hitu na Mikea Sisla pokračuje ve hře pět na pět.
     
    50:30
    Mike Sislo byl ve středním pásmu u boxu časoměřičů tvrdě naražen na mantinel a na ledě se poté strhla velká mela.
     
    49:01
    Vyloučený Ryan Murray se vrátil zpět na led a Columbus přečkal druhou ze čtyř přesilových New Jersey Devils.
     
    48:44
    Reid Boucher se dostal v pravém kruhu pro vhazování po šanci Blue Jackets a zákroku Yanna Danise ke střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji zastavil Sergej Bobrovskij.
     
    47:00
    Ryan Murray (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    46:38 Oliver BJORKSTRAND - 6:3
     
    46:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a po skvělé individuální akci zvyšuje na 6:3 pro Blue Jackets!! Oliver Bjorkstrand se v mezikruží skvěle protáhl mezi dvěma protihráči a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování propálil Yanna Danise mezi betony. Asistence: Matt Calvert.
     
    44:46
    Hra se trochu uklidnila a Devils jsou hodně opaření.
     
    43:37
    Úvod třetí třetiny přinesl těžko předpokládané momenty, během nichž Devils nejprve vyrovnali, Columbus ale dvěma slepenými góly po rychlé odpovědi udělal velký krok za vítězstvím.
    41:34 William KARLSSON - 5:3
     
    41:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    WILLIAM KARLSSON uštědřil Devils další tvrdý úder a posílá Blue Jackets do dvoubrankového vedení!! Blue Jackets se dostali před bránou k několika střelám a ta poslední již skončila gólem. William Karlsson se dostal v blízkosti levé tyče k volnému puku a bekhendovou střelou po ledě ho poslal do prázdné brány. Asistence: Gregory Campbell, Michael Chaput.
    41:23 Oliver BJORKSTRAND - 4:3
     
    41:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Devils se radovali z vyrovnávacího gólu pouze 34 sekund poté, co Columbusu bleskově vrátil zpět ztracené vedení OLIVER BJORKSTRAND!! Oliver Bjorkstrand si sjel před bránu a v blízkosti levé tyče se dostal ke střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány. Asistence: Alexander Wennberg, Matt Calvert.
    40:49 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    40:49
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI se prosazuje v úvodu závěrečné části zápasu a vyrovnává stav utkání na 3:3!! Reid Boucher se blýskl skvělou bekhendovou přihrávkou zpoza brány, na kterou si najel Kyle Palmieri a z blízkosti puk poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Reid Boucher, Travis Zajac.
     
    40:32
    Kyle Palmieri na pravém křídle tvrdě vypálil v blízkosti střídaček od modré čáry a jeho následná střela nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Sergej Bobrovskij ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    40:27
    Devils na pravém křídle podnikli pěknou akci a poté z ostrého úhlu posílali před bránu nebezpečnou přihrávkou, domácí hokejisté ale hosty k zakončení nepustili a Sergej Bobrovskij puk zmrazil pod lapačkou.
     
    40:02
    Vstupujeme do třetí části nádherného zápasu mezi Columbusem a New Jersey, které po čtyřiceti minutách a dvou využitých přesilových hrách prohrává pouze o gól.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:03.

     
    Columbus krátce po přestávce vstřelil třetí gól, když se krásnou diagonální střelou prosadil Boone Jenner a vyhnal z brány brankáře Keitha Kinkaida, kterého nahradil Yann Danis. Střídaní brankářů Devils velice prospělo a poté si zahrálo tři přesilové hry v řadě, z nichž první dvě dokázalo využít a dostalo se na dostřel jedné branky. Úvodní gól New Jersey v zápase vstřelil po skvělé teči Kyle Palmieri, který vzápětí vyslal do úniku nádhernou kolmou přihrávkou Adama Henriqueho. Druhý jmenovaný byl sice tísněn, přesto ale jednou rukou bekhendem dokázal puk zasunout mezi betony Sergeje Bobrovskije. Skóre po 40 minutách. Columbus Blue Jackets 3 New Jersey Devils 2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Do konce pohledné druhé třetiny, během které v Nationwide Areně padly tři góly zbývá odehrát 44 sekund.
     
    38:04
    Jako bych to zakřikl. Nick Foligno na levém křídle nabral rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která se od spojnice tyče a břevna odrazila do ochranné sítě! Columbus počtvrté v dnešním zápase orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    37:29
    Yann Danis zatím po vystřídaní Keitha Kinkaida drží čisté konto, otázkou ovšem je, na jak dlouho. Blue Jackets ale dva inkasované góly trochu zmrazili a ani zdaleka už nejsou tak suverénní jako v průběhu první třetiny.
     
    36:48
    Brandon Saad v levém kruhu pro vhazování rychle vypálil zápěstím a jeho následná střela mířila do horní části brány, Yann Danis ale předvedl další dobrý zákrok a jeho pokus vyrazil.
     
    35:16
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát necelých pět minut a Devils po dvou gólech v přesilové hře prohrávají před krátkou reklamní přestávkou pouze o gól.
     
    34:32
    Nick Foligno se snažil v blízkosti pravé tyče dostat do zakončení, jeho následná střela po ledě ale byla sražena za bránu.
     
    33:53
    Blue Jackets před pár okamžiky nebezpečně vypálili na pravém křídle od modré čáry, Yann Danis byl ale připraven a jejich střelu hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    33:09
    Columbus Blue Jackets má k dispozici po vyloučení Sergeje Kalinina druhou přesilovou hru v dnešním zápase, kterou New Jersey Devils potřebuje nutně přečkat.
     
    32:20
    Sergej Kalinin (NJD) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    32:13
    V Nationwide Areně je k vidění nádherný ofenzivní hokej, který už přinesl pět branek. Z toho tři v přesilové hře a tři na straně Blue Jackets.
     
    31:17
    Reid Boucher napřáhl v pravém kruhu pro vhazování v přesilové hře k velmi nebezpečné střele, která mířila nad ledem k bližší pravé tyči, Sergej Bobrovskij ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus levým betonem vyrazil mimo! Brankář Blue Jackets si vzápětí poradil i s dorážkou Devils, kteří nyní byli hodně blízko vyrovnání.
     
    31:00
    Devils mají ve druhé třetině k dispozici třetí přesilovou hru v řadě a první dvě dokázali využít. Pokud by se jim početní převahu podařilo přetavit v gól i nyní, byl stav utkání vyrovnaný 3:3 a jeho bilance při přesilových hrách nadále stoprocentní!
     
    29:33
    Brandon Dubinsky (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    28:57 Adam HENRIQUE - 3:2
     
    28:57
    Devils právě vstřelili branku!
    ADAM HENRIQUE využívá druhou početní výhodu Devils v řadě a dostává svůj tým na dostřel jedné branky!! Kyle Palmieri nádhernou kolmou přihrávkou z obranného pásma poslal do úniku Adama Henriqueho, který byl sice tísněn Codym Goloubefem, přesto se ale dokázal jednou rukou prosadit, když bekhendem poslal puk mezi betony Sergeje Bobrovskije. Asistence: Kyle Palmieri.
     
    27:24
    Dalton Prout (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    27:24
    Adam Henrique a Tyler Kennedy se z blízkosti pokoušeli překonat Sergeje Bobrovskije, ten ale v rychlém sledu předvedl po bleskurychlém přesunu dva fantastické zákroky!
     
    26:12
    Puk skončil na střídačce jednoho z týmů a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka, před kterou Columbus vede nad New Jersey 3:1.
    25:42 Kyle PALMIERI - 3:1
     
    25:42
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI využívá krásnou tyčí přesilovou hru Devils, do jejíž vypršení zbývalo pouhých sedm sekund!! Travis Zajac na pravé straně vyhrál vhazování a na modré čáře našel Damona Seversona, který vzápětí pálil nad, jeho následnou střelu ale srazil před bránou Kyle Palmieri skvělou tečí mezi betony Sergeje Bobrovskije. Asistence: Damon Serverson, Travis Zajac.
     
    24:47
    Kyle Palmieri mohl po minutě využít přesilovou hru Devils, když z levého kruhu pro vhazování mířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Sergej Bobrovskij ale vytáhl famózní zákrok a lapačkou puk vytáhl zázračným způsobem mimo!
     
    23:48
    Scott Hartnell (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    22:50
    Keith Kinkaid inkasoval během necelých 23 minut tři góly a raději přepustil místo v bráně Yannovi Danisovi.
    22:50 Boone JENNER - 3:0
     
    22:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER střílí svůj 25. gól v letošní sezóně NHL a vyhání z brány Keitha Kinkaida!! Boone Jenner tvrdě vypálil na levém křídle v blízkosti modré čáry a jeho následná střela mezi rukou a tělem Keitha Kinkaida zapadla ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Dalton Prout.
     
    22:40
    Blue Jackets přečkali tlak Devils a poté na levém křídle nebezpečně vypálili z ostrého úhlu, Keith Kinkaid byl ale připraven a jejich střelu v krkolomném zákroku vyrazil!
     
    21:10
    Kyle Palmieri a před ním Reid Boucher se v blízkosti brány ocitli v obrovské šanci, ani jedna z jejich střel se ale neujala a Sergej Bobrovskij si v rychlém sledu připsal dva skvělé zákroky!
     
    20:41
    Tyler Kennedy ze středního pásma v blízkosti modré čáry nahodil puk na bránu Columbusu a kotouč se poté doklouzal pod lapačku připraveného Sergeje Bobrovskije.
     
    20:03
    Blue Jackets vyhráli úvodní vhazování druhé třetiny, do které vstupují s dvoubrankovým vedením, a to ještě třikrát v průběhu úvodní části zápasu orazítkovali brankovou konstrukci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:04.
    Blue Jackets vedou po první třetině nad New Jersey 2:0.

     
    Columbus do utkání vlétl jako raketa a vytvořil si několik šancí, z nichž dvě dokázal přetavit v gólovou radost. Na Začátku druhé poloviny úvodní části zápasu se nejprve prosadil v přesilové hře střelou bez přípravy v blízkosti levé tyče Cam Atkinson a necelých šest minut před zazněním první sirény zdvojnásobil vedení Blue Jackets parádní střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány Seth Jones. Skóre po první třetině. Columbus Blue Jackets 2 New Jersey Devils 0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    John Moore ještě stihl na pravém křídle vypálit rychle od mantinelu, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    19:41
    John Merrill krásně vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho střela mířila do bližšího pravého horního rohu brány, Sergej Bobrovskij ale vytáhl pěkný semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    18:53
    Adam Henrique to vzápětí zkusil ze stejného prostoru podruhé a jeho střelu tentokrát Sergej Bobrovskij pravým betonem vyrazil.
     
    18:15
    Adam Henrique nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela s příklepem zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče.
     
    17:21
    Před bránou Keitha Kinkaida vznikl obrovský závar, po kterém skončil na zádech a jeho brána byla zablokována. Vzápětí se strhla za bránou Devils roztržka, rozhodčí se ale vylučovat nerozhodli.
     
    16:43
    Blue Jackets na ledě jasně dominují a New Jersey se marně snaží na dva rychlé góly Columbusu zareagovat.
     
    15:51
    Oliver Bjorkstrand v blízkosti brány zahodil stoprocentní brankovou příležitost, když puk z úhlu nedokázal usměrnit do prázdné brány a jeho pokus skončil na bližší levé tyči!
     
    15:33
    Brandon Saad se pokusil na pravém křídle střelou z ostrého úhlu po ledě zamířit mezi betony Keitha Kinkaida, ten byl ale tentokrát připraven a puk zastavil.
    14:56 Seth JONES - 2:0
     
    14:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide Areně podruhé vystřelilo dělo poté, co SETH JONES nádhernou střelou poslal Columbus do dvoubrankového vedení!! Seth Jones na vrcholu levého kruhu pro vhazování v blízkosti střídaček napřáhl po diagonální zpětné přihrávce Brandona Dubinskyho bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která ještě byla jemně tečována jedním z hráčů New Jersey a zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Brandon Dubinsky, Scott Hartnell.
     
    14:25
    Kapitán Devils Travis Zajac zahrozil střelou z pravého křídle, kde nabral rychlost a poté z úhlu vypálil, jenže pouze do náruče brankáře Sergeje Bobrovskije, který je dnes zatím bezchybný.
     
    14:00
    Cam Atkinson vyvrátil slova o tom, že Columbus nezvládá důležité zápasy a poslal Blue Jackets do vedení, do konce utkání ovšem stále ještě zbývá odehrát spoustu času.
     
    12:37
    Columbus málem přidal rychle druhý gól, jenže jeho tvrdá rána z pravého kruhu pro vhazování zamířila pouze doprostřed brány, kde ji ztlumil ve svém náručí připravený Keith Kinkaid.
    11:33 Cam ATKINSON - 1:0
     
    11:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON využívá přesilovou hru a posílá Blue Jackets do vedení!! Oliver Bjorkstrand se dostal v pravém kruhu pro vhazování k puku a poté ho přenesl doleva na volného Cama Atkinsona, který v blízkosti levé tyče poslal puk střelou bez přípravy pod horní tyč. Asistence: Alexander Wennberg, Boone Jenner.
     
    10:49
    Ryan Murray se ocitl v těsné blízkosti brány New Jersey Devils v obrovské šanci! Ryan Murray nejprve z blízkosti zamířil do hrudi skvělého Keitha Kinkaida a poté se dostal k dorážce, která orazítkovala vzdálenější pravou tyč a odrazila se zpět do hry.
     
    10:38
    Adam Larsson (NJD) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    10:24
    Brandon Dubinsky tvrdě vypálil z levého křídla a připravený Keith Kinkaid ukryl puk ve svém náručí.
    John Tortorella dnes trénuje své jubilejní 1000. utkání NHL.

     
    10:09
    Blue Jackets vytvořili před bránou New Jersey Devils menší závar, ve kterém se Keith Kinkaid po střele Booneho Jennera z levé strany útočného pásma rychle zorientovala přikryl puk na ledě lapačkou, aby Columbus nepustil k nějaké dorážce.
     
    09:48
    Cody Goloubef se pokusil střelou z pravého křídla zamířit do bližšího pravého horního rohu brány a jeho pokus nebyl špatný, jenže mířil těsně mimo a Keith Kinkaid ho pro jistotu po pěkném zákroku pro diváky ukryl v lapačce.
     
    08:38
    Mike Sislo prověřil pozornost Sergeje Bobrovskije střelou z pravého křídla v blízkosti střídaček, brankář Columbusu si ale s jeho pokusem bez problému poradil a vyrazil ho mimo.
     
    08:01
    Vzápětí na opačné straně ledové plochy zahrozil tvrdou střelou s příklepem David Savard, Keith Kinkaid měl ale skvělý výhled a pravým betonem jeho tvrdou ránu vykopl mimo tři tyče!
     
    07:51
    John Moore nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, kterou Sergej Bobrovsky v pohodě vyrazil do rohu ledové plochy, a připsal si další úspěšný zákrok.
     
    07:08
    Seth Jones se dostal na modré čáře po vyhraném vhazování k táhlé střele zápěstím, která mířila z pravého křídla přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže postrádala razanci a Keith Kinkaid ji levým betonem v bez problému vyrazil.
    Columbus Blue Jackets splnil Robbymu jeho vysněné přání.

     
    07:03
    Keith Kinkaid zmrazil volný puk u své pravé tyče pod lapačkou a po přerušení hry přichází na řadu první reklamní přestávka, po které bude utkání mezi Columbusem a New Jersey pokračovat za bezbrankového stavu 0:0.
     
    06:55
    Keith Kinkaid se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Blue Jackets ze středního pásma.
     
    05:49
    Andy Greene a Jon Merrill se dostali na straně Devils v rychlém sledu ke střele, ani jedna z nich ale nezamířila na bránu Sergeje Bobrovskyho a byla zablokována.
     
    04:29
    Zatím jsme svědky velmi vyrovnaného utkání, střely ovšem už hovoří pro Blue Jackets, kteří vyslali na bránu Keitha Kinkaida tři střely, zatímco hosté z New Jersey se dostali ke dvěma střelám.
     
    03:48
    Hra se přelévá v úvodu utkání důležitého pro Devils ze strany na stranu. Dobrou pasáž nyní odehráli v útočném pásmu hráči Columbusu, jejich střely ale na bránu neprošly, a když ano, tak skončily mimo.
     
    02:30
    Tuomo Ruutu se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, která mířila těsně nad ledem přesně k levé tyči, Sergej Bobrovskij byl ale tentokrát suverénní a pravým betonem ji vyrazil mimo!
     
    01:39
    Útok Columbusu nic nepřinesl, zatímco hosté vyrazili na steč po levé straně a krátce za modrou čárou napřáhli ke střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči a Sergej Bobrovskij ji nedokázal udržet ve svém náručí, když mu puk vypadl a zamířil mimo!
     
    00:55
    Devante Smith-Pelly se vydal dopředu po levém křídle a vzápětí hledal prostor pro střelu, nakonec ho ale nenašel a Columbus mohl vyrazit do rychlého protiútoku.
     
    00:05
    V Nationwide právě začalo utkání mezi Columbusem a New Jersey, které se bude snažit ukončit nadvládu domácího týmu z posledních pěti zápasů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (Korpisalo) – Savard, Jones, Murray, Goloubef, Tjutin, Prout – Hartnell, Dubinsky (A), Foligno (C) – Saad, Jenner (A) , Atkinson – Calvert, Wennberg, Bjorkstrand – Karlsson, Chaput, Campbell. Hlavní trenér: John Tortorella.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Danis) – Greene (C), Larsson, Moore, Merrill, Helgeson, Severson – Kennedy, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Mike Leggo – Devin Berg, Steve Miller.
     
    Českoslovenští hráči mimo hru:

    Patrik Eliáš (NJD) 1+4, +/- +3
    Jiří Tlustý (NJD) 2+2, +/- -1
     
    Vzájemné zápasy:

    26.02.16 Columbus – New Jersey Devils 6:1
    26.11.15 New Jersey Devils – Columbus 1:2
    28.10.15 New Jersey Devils – Columbus 1:3
     
    New Jersey Devils:

    New Jersey Devils potřebuje na ledě Columbusu nutně vyhrát, aby uchovalo svou šanci na účast v playoff. V Nationwide Areně se ale Devils v posledním příliš nedařilo a na cestu si z ní odvezl vysoký příděl 6:1. Hlavní trenér New Jersey John Hynes nicméně zůstává pozitivní a podle jeho vlastního názoru má Columbus v důležitých zápasech velké problémy.

     
    Columbus Blue Jackets:

    Columbus prohrál tři zápasy v řadě, včetně toho posledního proti Detroitu Red Wings, kterému Blue Jackets podlehli 3:1. Proti New Jersey Devils se ale hostujícím hokejistům daří, když proti němu vyhráli pět zápasů v řadě a z toho poslední tři v letošní sezóně. Výsledek posledního utkání proti Detroitu podle hlavního trenéra Johna Tortorelly ovlivnil fakt, že si jeho svěřenci uvědomovali neúčast v playoff.
     
    Columbus v neděli krátce po půlnoci vyzve na svém ledě New Jersey, které během úvodních tří vzájemných zápasů v letošní sezóně NHL třikrát porazil. Nejvyššího vítězství Jackets dosáhli 26. února, když v Nationwide Areně zvítězili 6:1. Útočník Nick Foligno vstřelil hattrick a během fantastické noci zaznamenal čtyři kanadské body. Čtvrtým vzájemným zápasem mezi oběma týmy Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Atkinson (Wennberg, Jenner), 15. Jones (Dubinsky, Hartnell), 23. Jenner (Prout), 42. Bjorkstrand (Wennberg, Calvert), 42. Karlsson (Campbell, Chaput), 47. Bjorkstrand (Calvert) – 26. Palmieri (Severson, Zajac), 29. Henrique (Palmieri), 41. Palmieri (Boucher, Zajac)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Savard, Jones, Murray, Goloubef, Tjutin, Prout – Hartnell, Dubinsky (A), Foligno (C) – Saad, Jenner (A) , Atkinson – Calvert, Wennberg, Bjorkstrand – Karlsson, Chaput, Campbell. Hlavní trenér: John Tortorella.
    New Jersey Devils: Kinkaid (23. Danis) – Greene (C), Larsson, Moore, Merrill, Helgeson, Severson – Kennedy, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodca: Wes McCauley, Mike Leggo – Devin Berg, Steve Miller

    Diváci: 14447