Vítkovice – K. Vary 3:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Dynamo Pardubice
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 08.03.2016, 18:00 • Tipsport arena • Play-out extraligy (ČR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dmitrij MOŇA - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Pardubice v nájezdech vybojovalo bod navíc, autorem vítězného nájezdu je Dmitrij Monja.
    59:58 Petr ČÁSLAVA - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! Pardubice nesložily zbraně a dvě vteřiny před koncem vyrovnaly. Nahozený kotouč dojel Martin Štajnoch, ten jej následně posunul na v mezikruží stojícího PETRA ČÁSLAVU, jenž tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě, a odčinil tak obrovskou chybu svého slovinského kolegy. Asistence: Martin Štajnoch, Tomáš Marcinko.
    59:34 Viktor HÜBL - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle si Blaž Gregorc za rámeček rozhodně nedá! Pardubický obránce nepochopitelným způsobem namazal puk přímo na hokejku Michalu Trávníčkovi, ten jej posunul na VIKTORA HÜBLA, jenž poslal svůj tým šestadvacet vteřin před koncem třetí třetiny do vedení. Asistence: Michal Trávníček.
    38:01 Robin HANZL - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Karel Kubát si u mantinelu mistrně poradil s pardubickými obránci a poté našel volného ROBINA HANZLA, jenž puk poslal střelou z první pod břevno domácí brány. Asistence: Karel Kubát, Miloslav Hořava.
    29:08 Tomáš PAVELKA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov snižuje na rozdíl jediné branky! Střela Viktora Hübla se odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl TOMÁŠE PAVELKY, před nímž stále velice snadný úkol – trefit prázdnou bránu Dynama. Asistence: Viktor Hübl, Karel Kubát.
    27:22 Jakub ORSAVA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Duda se na trestné lavici dlouho neohřál, protože Dynamo jeho přestupek po pár vteřinách trestá gólem! Martin Štajnoch vystřelil od modré čáry, puk se ovšem odrazil od jednoho z bránících hráčů přímo na hůl JAKUBA ORSAVY, jenž si připsal už druhou trefu v tomto utkání. Asistence: Martin Štajnoch, Dmitrij Monja.
    17:00 Jakub ORSAVA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! Hosté zaváhali při rozehrávce z vlastního obranného pásma, toho využil Lukáš Nahodil jenž se zmocnil puku a následně jej posunul na Jakuba Orsava, který pálil do poloodkryté hostující brány. Asistence: Lukáš Nahodil.

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 17. Orsava (Nahodil), 28. Orsava (Štajnoch, Monja), 60. Čáslava (Štajnoch, Marcinko), rozh. náj. Monja – 30. Pavelka (Hübl, Kubát), 39. Hanzl (Kubát, Hořava), 60. Hübl (Trávníček)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Orsava (PCE)
    1:0   Hübl (LIT)
    2. séria:
    2:0   Monja (PCE)
    2:1   Lukeš (LIT)
    3. séria:
    2:1   Štajnoch (PCE)
    2:1   Hanzl (LIT)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Štajnoch, Gregorc, Ščotka, Čáslava, Bokroš, Havlík, Zdráhal – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Monja, Nahodil, Orsava – Rapáč, Tomášek, Kaut – Cetkovský, Beran.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Řehoř) – Chaloupka, Kubát, Sklenička, Pavelka, Pavlík, Frolo – Gerhát, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Hořava – Duda, Reichel, Trávníček – Jurčík, Válek, Piroš – Jánský.

    Rozhodca: Lacina, Pešina – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 6880