Turín – Lazio 1:1 (kon.) | Bologna – Carpi FC 0:0 (kon.) | CFC Janov – Empoli 1:0 (kon.)
Bergamo – Juventus 0:2 (kon.) | Sassuolo – AC Miláno 2:0 (kon.) | Frosinone – Udinese 2:0 (kon.)
Inter – Palermo 3:1 (kon.)
koniec
Frosinone Calcio
2:0 (1:0)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 06.03.2016, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • Talianska Seria A • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Mirko Gori, přichází Robert Gucher.
    90. Závěrečná šance Frosinone brankou neskončila
     
    90
    V samotném závěru utkání si Frosinone ještě vybojovalo zajímavou šanci! Po pravé straně postupoval Paganini, který mířil na zadní tyč, kam ještě nabíhal Chibsah. Střídající hráč však nedokázal míč trefit, a ten mířil mimo branku!
     
    90
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Dionisi, přichází Massimiliano Carlini.
    83. Kragl mířil ve velké šanci mimo branku
     
    83
    Frosinone se v posledních dvou minutách podařilo lehce otupit tlak svého celku, a nyní se vydalo i do protiútoku! Po levé strany postupoval Kragl, kterému se však střela nepovedla, a míč skončil mimo!
     
    82
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Frara, přichází Raman Chibsah.
     
    81
    Další žlutou kartu Nicola Rizzoli uděluje Ivánovi Pirisovi, který zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Ciofaniho!
     
    72
    Následného rohového kopu se ujal Pavlović, kterému však centr příliš nesedl, a Udinese šlo do protiútoku. Ten zastavil nedovoleným zákrokem Blanchard, který dostává žlutou kartu!
     
    72
    Dionisi se dokázal povedeně uvolnit ve středu hřiště ze souboje Pericou, a následně vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho pokus skočil před Karnezisem, ten však dokázal dostat míč na roh!
     
    71
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Cyril Théréau, přichází Stipe Perica.
     
    70
    Théréau velmi ostře napadal na levé straně rozehrávku domácího celku. Francouzský útočník poslal k zemi Rosiho, a následně se ještě dostal do strkanice s Blanchardem. Nicola Rizzoli uděluje žlutou kartu!
    60. Leonardo BLANCHARD - 2:0
     
    60
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    A z následné standardní situace se Frosinone prosazuje, a dostává se do dvoubrankového vedení! Následné standardní situace se ujal Pavlovic, který krásným centrem našel ve středu vápana LEONARDA BLANCHARDA, jenž nasměřoval míč přesně k tyči!
     
    59
    Ryder Matos přišel na hřiště, a hned po nějakých čtyřiceti sekundách dostává žlutou kartu za ostrý skluz v souboji s Paganinim.
     
    59
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Emmanuel Badu, přichází Ryder Matos.
     
    45
    Udinese následně vyrazilo do protiútoku, a mělo velkou šanci na vyrovnání! Před vápnem se odrazil míč přesně na nohu Théréaua, který vyslal povedenou přízemní střelu, nicméně Leali vytáhl velmi dobrý zákrok, a střelu vyrazil!
    42. Povedená rána Paganiniho nakonec skončila vedle
     
    42
    Frosinone opět dokázalo vybojovat míč na polovině hřiště, který si vzal Luca Paganini, a vyrazil vpřed. Italský útočník si navedl míč do středu, a svou následnou střelou těsně minul branku hostů!
     
    40
    Frosinone ztratilo míč, a do protiútoku šlo rázem Udinese. Postup Zlatka Kuzmanoviće však zastavil nedovoleným zákrokem Luca Paganini, který vidí žlutou kartu.
     
    30
    Domácí celek však následně skvěle napadal, a Gori dokázal vybojovat míč. Poté jej přiťuknul do středu hřiště pro Dionisiho, který se opřel do míče, nicméně jeho povedená střela mířila těsně nad branku.
    22. Ciofani mířil těsně nad branku
     
    22
    A teď přišla další velká šance domácího celku! Paganini se krásně uvolnit na levé straně, kde obehrál Adnana, a následně dostal míč do středu, kde se nacházel Ciofani. Italský forvard to zkusil, a jeho povedená rána prolétla těsně na brankou!
     
    15
    A Udinese musí navíc provést první střídání v tomto zápase. Zranění stopera Felipe je natolik vážné, že brazilský hráč nemůže pokračovat ve hře. Na jeho místo tak přichází Francouz Heurtaux!
    12. Daniel CIOFANI - 1:0
     
    12
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    A Frosinone jde nakonec po dvanácti minutách hry do vedení z první větší šance! Domácí celek kombinoval na útočné polovině, a následně se dokázal uvolnit Dionisi, který dostal míč před vápna pro DANIELA CIOFANIHO. Italský forvard si připravil míč na střelu, a poslal míč přesně k tyči!

    Jan Havlovic

    Góly: 12. Ciofani (Dionisi), 60. Blanchard (Pavlovic)

    Karty:   40. Paganini (FRS), 72. Blanchard (FRS) – 59. Matos (UDI), 70. Théréau (UDI), 81. Piris (UDI)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:11.
    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Ar. Ajeti, Blanchard, Pavlovic – Kragl, Gori (90+1. Gucher), Frara (C) (82. Chibsah) – Paganini, Ciofani, Dionisi (90. Carlini).
    Náhradníci: Zappino, Bardi – Crivello, Gucher, Soddimo, S. Longo, Ciofani, Chibsah, Carlini, Pryima.

    Udinese Calcio: Karnezis – Piris, Danilo, Felipe (15. Heurtaux), Adnan – Badu (59. Matos), Guilherme, Kuzmanović – Fernandes, Di Natale (C), Théréau (71. Perica).
    Náhradníci: Meret – A. Zapata, Perica, Armero, Lodi, Edenilson, Pasquale, Widmer, Hallfreðsson, Heurtaux, Matos, Balić.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – Cariolato, Longo (vš. Itálie)