Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta Praha – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
HC Olomouc
cz Piatok 04.03.2016, 18:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga (ČR) • 52. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:33
    Hrubec vytěsnil Škůrkovu střelu od modré čáry, Michal Kovařčík (TRI) si však poté u mantinelu pomohl faulem a je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    35:20
    David Škůrek (OLO) si za dalších čtrnáct sekund počínal nedovoleně u Konrádovy branky a odsedí si dvě minuty ze sekání. Třinec si zahraje dvojnásobnou přesilovku, a to v délce minuty a šestačtyřiceti sekund.
     
    35:06
    A Oceláři dostávají od Olomouce znovu možnost přesilovky. Jiří Řípa (OLO) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    26:58
    O chvilku později už Peter Húževka (OLO) na modré čáře fauloval M. Douderu. Slovenský útočník si odpyká dvouminutový trest za podražení, třinecká přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    24:18
    Právě Matěj Pekr (OLO) o chvilku později v obranné činnosti fauloval. Olomoucký útočník stráví na trestné lavici dvě minuty kvůli hákování.
     
    21:42
    Jiří Polanský (TRI) si počínal nedovoleně v souboji mezi střídačkami a odsedí si dvě minuty za držení protihráče. Mora má šanci na navýšení náskoku.
     
    15:59
    A po útočném faulu Radoslava Tybora (TRI) musejí Oceláři do tří. Tybor je potrestán dvěma minutami za podražení. Velká šance pro Olomouc.
     
    15:10
    První přesilovku si zahrají také hosté. Josef Hrabal sekání (TRI) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Moravané prověří nejlepší tým na oslabení v soutěži.
     
    09:18
    Rufera fauloval Robin Staněk (OLO) v rohu kluziště hodně nešetrně a je potrestán dvěma minutami za vražení na hrazení. Rufera se pak ve strkanici zastával Matuš, další tresty ale nepadnou. Třinec hraje druhou přesilovku.
     
    02:57
    Martin Vyrůbalík (OLO) fauloval Tybora a odsedí si dvě minuty za podražení. Třinec si tedy zahraje první přesilovou hru v zápase.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 21. Húževka (Skladaný), 22. Herman (Buc, Holec)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – L. Doudera, M. Doudera, Michal Roman, Nosek, Stehlík, Hrabal, Galvas (A), Adámek – Tybor, Kopecký (C), Jašek – Svačina, Kreps, Dravecký – Adamský, Polanský (A), Rákos – Rufer, M. Kovařčík, Matuš. Trenér: Jiří Dopita.
    HC Olomouc: Konrád (Urbisch) – Vyrůbalík (C), Skrbek (A), Staněk, Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský – Holec, Herman, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Skladaný – Kucharczyk, Rác, Pekr.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodca: Vladimír Pešina, Roman Mrkva – David Polonyi, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 469 (86 % celkové kapacity)