Dunajská Streda – Skalica 1:0 (kon.) | Ružomberok – Myjava 1:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 0:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (1:0)
MFK Skalica
Streda 02.03.2016, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    88
    Hillary teraz po súboji s Horváthom ostáva na hracej ploche – a nevyzerá to s ním vôbec dobre! Ihrisko opustí zrejme na nosidlách.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Vojtech Horváth (FC DAC Dunajská Streda).
     
    84
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Antonio Asanović.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Lukáš Švrček.
     
    79
    Center do šestnástky poriadne vystrašil hostí, po nebezpečnom zakončení totiž musel Krnáč loptu vyboxovať do bezpečnej zóny.
     
    77
    Polievka teraz pokazil celú útočnú akciu Dunajskej Stredy, ak by poslal loptu na Sarra po zemi, skúsený útočník mohol pridať aj druhý gól v zápase. Keďže ale lopta letela vzduchom, bola len veľmi ťažká na spracovanie.
     
    75
    Striedajúci Peter Vaško poriadne skúša nervy hlavného arbitra Očenáša, Vaško mu teraz môže poriadne ďakovať, že nedostal aj druhú žltú a následne červenú kartu.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Peter Vaško (MFK Skalica).
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Daniel Šebesta, prichádza Peter Vaško.
     
    71
    Ljubicić zahral na vlastnej polovici rukou, aj preto sa hostia odhodlali k zahraniu priameho voľného kopu. Loptu si napokon na bod vyznačený hlavným arbitrom postavil Mazan, jeho center našiel hlavu jedného zo svojich spoluhráčov, ten z bezprostrednej blízkosti Tujvela hlavou prepálil.
     
    70
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Tomáš Huk, prichádza Vojtech Horváth.
     
    69
    Štepanovský teraz mierne zaváhal v súboji s Hudákom, aj preto chcel na poslednú chvíľu loptu posunúť do brejku Polievkovi, ten ale jeho zámer absolútne nepochopil. Bolo tak po dobrej šanci.
     
    65
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Jakubek, prichádza Ľubomír Ulrich.
     
    62
    Dunajská Streda mohla pridať druhý gól do siete Krnáča. Po centri Pačindu sa do lopty oprel hlavou Sarr, jeho zakončenie presné nebolo, aj preto ho chcel do siete posunúť Kwin. Ten zasa loptu netrafil.
     
    60
    Krnáč teraz vyskočil von zo svojej bránky, loptu ale nevyrazil, keď jeho rukavica siahala len po vzduchu! Skalica aj preto loptu odvrátila radšej len na ďalší roh.
     
    57
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Živković, prichádza Peter Štepanovský.
     
    56
    Dunajská Streda v ďalšej dobrej príležitosti, Brašeň to teraz vymyslel fantasticky a po dokonalom spracovaní ešte prihrávkou našiel Polievku, ktorý šprintoval do pokutového územia, do strely sa napokon obetavo hodil Hudák, ktorý loptu zrazil.
     
    55
    Dnešné stretnutie sleduje 1747 divákov.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (FC DAC Dunajská Streda).
     
    52
    Ljubicić to teraz vymyslel dobre, v pokutovom území ešte našiel Polievku, ten ale zoči-voči Krnáčovi pohorel. Loptu teraz netrafil vôbec ideálne a poslal ju len na súpera.
     
    43
    K rohovej zástavke si loptu postavil Pačinda, ktorý svojím dlhým centrom našiel pri vzdialenejšej žrdi Kwina. Ten sa ešte dostal do zakončenia hlavou, priestor troch žrdí ale netrafil.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Lukáš Hlavatovič (MFK Skalica).
     
    36
    Pomerne často sa teraz fauluje, ani jeden z tímov si dnes nič nedaruje. Michalík poslal nie príliš športovým spôsobom na zem Masaryka, ten sa drží za nohu, zrejme ale bude môcť v zápase pokračovať.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Peter Mazan (MFK Skalica).
     
    28
    Davis teraz šprintoval do protiútoku, s loptou na kopačke ešte zodvihol hlavu a hľadal v pokutovom území Polievku, včas tam ale pribehol Hlavatovič, ktorý prihrávku zrazil.
     
    26
    Ljubicić teraz poriadne zavaril DAC, po jeho nepresnej rozohrávke sa hostia postarali o rýchly prechod stredom poľa, opäť z toho bola finálna prihrávka na Masaryka, ktorý zakončoval cez Kwina len do rukavíc Tujvela. Gólman si so strelou na dvakrát poradil.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
     
    18
    Skalica sa v pokutovom území dostala k lopte, po hlavičkovom súboji sa do nej ešte oprel z bezprostrednej blízkosti Tujvela Masaryk, ten pritom skóroval, avšak len z ofsajdovej pozície.
     
    17
    Center z ľavej strany smeroval prakticky až od autovej čiary, napriek tomu ale našiel hlavu Sarra v strede vápna. Skúsený hráč svoj druhý gól netrafil, v ťažkej pozícii minul.
     
    14
    Skalica práve spálila obrovskú príležitosť na vyrovnanie! Masaryk bol dobre prikrytý Michalíkom, ten ho ale o loptu pripraviť nedokázal. Aj preto sa Masaryk rozhodol vystreliť, v páse pritom priestor troch žrdí prepálil!
     
    10
    Dunajská Streda dala gól!
    Dunajská Streda otváracím gólom potvrdzuje svoj veľký tlak z úvodných minút stretnutia. PAPPE MACOU SARR si dobre zbehol do pokutového územia, kam smerovala prihrávka Polievku. Senegalský útočník loptu bez prípravy poslal do siete.
     
    7
    Opäť to bol Pačinda, kto od rohovej zástavky posielal dobrý center, tentokrát bol pomerne presný a dokázal si naň naskočiť Sarr, našťastie pre Skalicu loptu netrafil celkom ideálne.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Sarr

    Karty:   23. Michalík (DUN), 53. Huk (DUN), 87. Horváth (DUN) – 31. Mazan (SKA), 38. Hlavatovič (SKA), 74. Vaško (SKA)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Huk (70. Horváth), Ljubicić, Pačinda, Kwin Kwin – Michalík (C), Brašeň, Polievka (84. Asanović), Sarr – Živković (57. Štepanovský), Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Mészáros, Štepanovský, Egri, Stephens.

    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Mazan (82. Švrček), Hlavatovič, Šebesta (73. Vaško) – Jakubek (65. Ulrich), Majerník (C), Hlinka, Masaryk – Hillary, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Čermák, Švrček, Vaško, Vrablec, Ulrich, Neoveský.

    Rozhodca: Očenáš – Ádám, Roszbeck – Špivak