Dunajská Streda – Skalica 1:0 (kon.) | Ružomberok – Myjava 1:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 0:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (1:0)
MFK Skalica
Streda 02.03.2016, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom FC DAC Dunajská Streda uhrala výsledok 1:0 a to znamená, že MFK Skalica si aj napriek dobrému výkonu do tabuľky nepripíše ani bod. Trápenie hostí tak pokračuje aj naďalej, bielo-zelení sú suverénne najhorším celkom našej najvyššej futbalovej súťaže.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. Za pozornosť pri prenose ďakuje Lukáš Pancurák, Onlajny.eu. (18:53:34)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dobrotka hlavou chcel prihrávku predĺžiť do stredu vápna, Tujvel si ale celú situáciu postrážil. Zdá sa tak, že dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    90+2
    Beží už druhá minúta nadstaveného času, Skalici ostáva ešte asi 20 sekúnd.
     
    90+1
    Tú prvú strávila Skalica na útočnej polovici, kde zahrávala neďaleko stredového kruhu priamy voľný kop, avšak center do vápna našiel len sústredených futbalistov v žlto-modrých dresoch.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta riadnej hracej doby. Predpokladá sa, že hlavný arbiter veľa nadstavovať nebude – napokon, častejšie prerušenie hry sme nevideli.
     
    89
    Napokon tomu tak predsa len je. Hillary je odnášaný mimo ihriska, v zápase budeme môcť o malý moment pokračovať.
     
    88
    Hillary teraz po súboji s Horváthom ostáva na hracej ploche – a nevyzerá to s ním vôbec dobre! Ihrisko opustí zrejme na nosidlách.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Vojtech Horváth (FC DAC Dunajská Streda).
     
    87
    Napokon sa ale hostia nedostali ani len k stredovému kruhu. Na začiatku 87. minúty tak môže v pokoji spoza postrannej čiary loptu do hry vhodiť Pačinda.
     
    86
    Hlavatovič prebral loptu na vlastnú kopačku pred Krnáčom, Skalica sa bude chcieť presunúť čo najskôr na útočnú polovicu, kde by už dokázala vymyslieť niečo smerom dopredu.
     
    85
    Brašeň teraz po vzdušnom súboji ostáva takticky ležať na hracej ploche a zbiera tam cenné sekundy, čas na vyrovnanie sa Skalici poriadne kráti.
     
    84
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Antonio Asanović.
     
    83
    Strela Sarra bola dobre zrazená, na druhej strane ihriska bol zrazený center – ten zasa smeroval z kopačky striedajúceho Švrčeka. Pekné momenty na oboch stranách.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Lukáš Švrček.
     
    81
    Brašeň so Sarrom teraz dobre zakombinovali v strede poľa, z celej situácie napokon ťažil Davis, ktorý sa pokúšal o presnejší center do stredu vápna. Neúspešne, lopta bola v tomto prípade príliš vysoká.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 10 minút, budeme zvedaví aj na to, koľko k dnešnému zápasu hlavný arbiter Očenáš predĺži. Skalica je teraz zvieraná v obranných radoch, odkiaľ sa len s ťažkosťami dostáva.
     
    79
    Center do šestnástky poriadne vystrašil hostí, po nebezpečnom zakončení totiž musel Krnáč loptu vyboxovať do bezpečnej zóny.
     
    78
    Dunajská Streda bude zahrávať rohový kop.
     
    77
    Polievka teraz pokazil celú útočnú akciu Dunajskej Stredy, ak by poslal loptu na Sarra po zemi, skúsený útočník mohol pridať aj druhý gól v zápase. Keďže ale lopta letela vzduchom, bola len veľmi ťažká na spracovanie.
     
    76
    Ulrich sa teraz snažil obohrať Kwina, v situácii 1 proti 1 ale nemal veľa možností, ako svojmu súperovi loptu odobrať, k spätnej prihrávke sa napokon dostal až Tujvel.
     
    75
    Striedajúci Peter Vaško poriadne skúša nervy hlavného arbitra Očenáša, Vaško mu teraz môže poriadne ďakovať, že nedostal aj druhú žltú a následne červenú kartu.
     
    75
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 15 minút.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Peter Vaško (MFK Skalica).
     
    74
    Hra teraz poriadne stratila na tempe, hrá sa zo strany na stranu, čo nepochybne vyhovuje viac domácim hráčom. Tí sú v obranných radoch pozorní a svojho súpera do šancí nepúšťajú, to sa napokon bude môcť javiť ako rozhodujúci moment zápasu.
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Daniel Šebesta, prichádza Peter Vaško.
     
    72
    Darmo sa teraz hostia hnali do protiútoku, azda 10 sekúnd pred vkročením hosťa do pokutového územia sa pískal koniec.
     
    71
    Ljubicić zahral na vlastnej polovici rukou, aj preto sa hostia odhodlali k zahraniu priameho voľného kopu. Loptu si napokon na bod vyznačený hlavným arbitrom postavil Mazan, jeho center našiel hlavu jedného zo svojich spoluhráčov, ten z bezprostrednej blízkosti Tujvela hlavou prepálil.
     
    70
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Tomáš Huk, prichádza Vojtech Horváth.
     
    69
    Štepanovský teraz mierne zaváhal v súboji s Hudákom, aj preto chcel na poslednú chvíľu loptu posunúť do brejku Polievkovi, ten ale jeho zámer absolútne nepochopil. Bolo tak po dobrej šanci.
     
    68
    Skalicu napokon zastavil až možno trochu zbytočný útočný faul. Hostia sa tak budú musieť vzdať lopty, naopak, po dlhšej dobe si na ňu môže siahnuť aj Tujvel.
     
    67
    Na opačnej strane opäť kapitán, tentokrát ale Michalík, ten v troch obranných zákrokoch uspel na výbornú, loptu ani v jednom z prípadov nepustil do pokutového územia Dunajskej Stredy.
     
    66
    Kapitán hostí Pavol Majerník poriadne váhal s rozohrávkou v stredovom kruhu, aj preto loptu napokon prebrali jeho spoluhráči, ktorí ňou už vysunuli svojich útočných partnerov smerom dopredu.
     
    65
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Jakubek, prichádza Ľubomír Ulrich.
     
    64
    Naopak, Dunajská Streda hrá zo zabezpečenej defenzívy, presne takéto obrázky hry pritom domáce potrebujú vidieť. Na strane Skalice sa pripravuje striedanie.
     
    63
    Skalica sa teraz smerom dopredu nedokáže presadiť, hosťom tento fakt rozhodne nevyhovuje, ak by totiž inkasovali aj po druhýkrát, na ihrisku FC DAC by to mali už len veľmi ťažké.
     
    62
    Dunajská Streda mohla pridať druhý gól do siete Krnáča. Po centri Pačindu sa do lopty oprel hlavou Sarr, jeho zakončenie presné nebolo, aj preto ho chcel do siete posunúť Kwin. Ten zasa loptu netrafil.
     
    61
    Pačinda zahrával aj druhý rohový kop,tentokrát lopta smerovala do pokutového územia z pravej strany, nízky center Skalica odvrátila.
     
    60
    Krnáč teraz vyskočil von zo svojej bránky, loptu ale nevyrazil, keď jeho rukavica siahala len po vzduchu! Skalica aj preto loptu odvrátila radšej len na ďalší roh.
     
    60
    Dunajská Streda bude zahrávať rohový kop.
     
    59
    Na druhej strane ihriska štartoval svoje motory Pačinda, ten bol ale dobre pokrytý Dobrotkou, preto si skúsený útočník svojho súpera zasekol a loptu poslal späť do obranných radov.
     
    58
    Šebesta zahrával rohový kop, jeho center ale nenašiel ani jedného z hráčov odetých v bielo-zelenom. Naopak, k lopte sa dostala Dunajská Streda, ktorá poľahky odvrátila.
     
    58
    Masaryk síce stál v ofsajde, preto nemohol hrat, domáci si ale napriek tomu narobili problémy sami. Po nepresvedčivej prihrávke loptu poslal do autu Tujvel.
     
    57
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Živković, prichádza Peter Štepanovský.
     
    56
    Dunajská Streda v ďalšej dobrej príležitosti, Brašeň to teraz vymyslel fantasticky a po dokonalom spracovaní ešte prihrávkou našiel Polievku, ktorý šprintoval do pokutového územia, do strely sa napokon obetavo hodil Hudák, ktorý loptu zrazil.
     
    55
    Dnešné stretnutie sleduje 1747 divákov.
     
    54
    Daniel Šebesta chcel upokojiť hru neďaleko stredového kruhu, napokon sa mu to ale nepodarilo. Šebesta si totiž nedal pozor na napádajúceho Huka, ktorý mu loptu vykopol priamo spod ľavej nohy.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (FC DAC Dunajská Streda).
     
    52
    Ljubicić to teraz vymyslel dobre, v pokutovom území ešte našiel Polievku, ten ale zoči-voči Krnáčovi pohorel. Loptu teraz netrafil vôbec ideálne a poslal ju len na súpera.
     
    51
    Tomáš Huk sa so štandardnou situáciou po faule Masaryka nikde neponáhľa, Dunajská Streda na to napokon vôbec nemá dôvod.
     
    50
    Hostia sa hnali do brejku hneď po tom, čo Ljubicić celkom ideálne nerozohral smerom dopredu, napokon ale z výpadu Skalice nebolo nič. K lopte sa totiž obrana FC DAC poľahky dostala.
     
    49
    Úvodné minúty druhej časti hry prinášajú nezáživný futbal, hrá sa zväčša v strede poľa, kde si ani jeden z celkov nedokáže loptu presnejšie posunúť.Čas teraz plynie poriadne rýchlo.
     
    48
    Kwin odkopol loptu za obrannú čiaru, Skalica sa totiž vydala do nebezpečného brejku s tromi futbalistami, preto bol rýchly obranný zákrok nevyhnutný.
     
    47
    Pačinda zahrával priamy voľný kop z dobrej pozície, lopta napokon ostala „visieť“ vo vzduchu, kde si ju aktéri stretnutia pohadzovali ako horúci zemiak, napokon pokutové územie opustila.
     
    46
    Celé útočné snaženie ale napokon ukončil Šebesta, ktorý sa dopustil zbytočného útočného faulu. Domáci budú mať pri svojej rozohrávke možnosť upokojiť hru.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarala hosťujúca Skalica. Tá loptu okamžite posielala do obranný radov, odkiaľ sa pokúsi niečo vymyslieť aj smerom dopredu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu medzi Dunajskou Stredou a Skalicou, úvodných 45 minút zápasu prinieslo pomerne zaujímavý futbal, v ktorom mohli vidieť diváci jeden gól. Strelil ho Sarr, ktorý je tak stále jediným hráčom Dunajskej Stredy, ktorý sa presadil v prebiehajúcej jarnej časti Fortuna ligy.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Počas nej sme sledovali ešte jedne center Sarra, ten svojou dlhou nakopávanou loptou nenašiel hlavu Brašeňa. Píska sa tak koniec prvého polčasu.
     
    45+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45
    Róbert Polievka sa teraz dožadoval rohového kopu, ale zbytočne. Práve hráč domácich sa dopustil odkopnutia lopty za bránkovú čiaru, po správnosti preto bude odkopávať Krnáč.
     
    44
    Sledovali sme viacero nepresností z oboch strán, hostia sa najskôr vzdali lopty po hroziacom ofsajde, v následnom protiútoku pohorel Huk, ktorý loptu posielal len za postrannú čiaru.
     
    43
    K rohovej zástavke si loptu postavil Pačinda, ktorý svojím dlhým centrom našiel pri vzdialenejšej žrdi Kwina. Ten sa ešte dostal do zakončenia hlavou, priestor troch žrdí ale netrafil.
     
    42
    Pačinda je už na trávniku a okamžite vypracoval šancu pre svoj celok. Na jej konci bol Brašeň a jeho zrazená strela, nasledovať bude rohový kop.
     
    41
    Erik Pačinda sa držal za členok, na scénu tak prišiel lekársky tím, ktorý mu túto časť nohy schladil. Pačinda následne zišiel z trávnika, v zápase ale bude pripravený pokračovať.
     
    40
    Pačinda teraz ostal ležať na trávniku a bude musieť byť ošetrený, veríme, že to nebude nič vážne.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 5 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas. Predpokladá sa, že ten nebude predstavovať viac ako dve minúty.
     
    39
    Domáci zahrávali nepriamy kop, center ale z tejto situácie neprišiel. Dunajská Streda zahrala trochu prekvapivo po zemi, neprekvapilo to ale hráči hostí, ktorí si jednoduchý nákop dokázali postrážiť.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Lukáš Hlavatovič (MFK Skalica).
     
    37
    Našťastie vynútené striedanie nepríde. Ako Dunajská Streda, tak aj Skalica, si ale na podobné zákroky budú musieť dávať pozor. Riskujú totiž nielen žlté, respektíve červené karty, ale aj zranenia.
     
    36
    Pomerne často sa teraz fauluje, ani jeden z tímov si dnes nič nedaruje. Michalík poslal nie príliš športovým spôsobom na zem Masaryka, ten sa drží za nohu, zrejme ale bude môcť v zápase pokračovať.
     
    35
    Lopta smerovala z priameho volného kopu k vzdialenejšej žrdi, v rohu pokutového územia na §u čakal Michalík, napokon bol ale center pridlhý a skončil až za bránkovou čiarou. Nasledovať bude odkop Krnáča.
     
    34
    Faul na Brašeňa vyzeral poriadne nebezpečne, po zákroku Majerníka sa Brašeň zvíjal v bolestiach na trávniku, napokon sa to našťastie zaobíde bez zranenia.
     
    33
    Skalica sa dvakrát za sebou chcela postarať o rýchly prechod stredom poľa, hostia si ale budú musieť dávať pozor na ofsajdy. Za niekoľko sekúnd sa totiž pískali hneď dva.
     
    32
    Masaryk sa chcel vydať do azda piatej útočnej akcie, tentokrát boli ale postranní arbitri pozorní a odmávali ofsajd.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Peter Mazan (MFK Skalica).
     
    30
    Pačinda zahrával priamy voľný kop z ľavej strany ihriska, skúsený útočník napokon zvolil akýsi strieľaný center, ktorý smeroval k vzdialenejšej žrdi, loptu stiahol zo vzduchu až pozorný Krnáč.
     
    29
    Masaryk sa opäť vyhol ofsajdovej pasci a opäť z toho mohla byť zaujímavá situácia, nebyť pozorného Tujvela, ktorý teraz odpustil priestor troch žrdí a nebezpečný center zachytil vo svojich rukaviciach.
     
    28
    Davis teraz šprintoval do protiútoku, s loptou na kopačke ešte zodvihol hlavu a hľadal v pokutovom území Polievku, včas tam ale pribehol Hlavatovič, ktorý prihrávku zrazil.
     
    27
    Čoraz častejšie domáci prepadajú v obranných radoch, Dunajská Streda čoraz častejšie púšťa svojho súpera do situácie jedného proti jednému, čo sa jej nemusí vôbec vypomstiť
     
    26
    Ljubicić teraz poriadne zavaril DAC, po jeho nepresnej rozohrávke sa hostia postarali o rýchly prechod stredom poľa, opäť z toho bola finálna prihrávka na Masaryka, ktorý zakončoval cez Kwina len do rukavíc Tujvela. Gólman si so strelou na dvakrát poradil.
     
    25
    Masaryk bol s loptou na pravej strane pokutového územia, tentokrát ale zvládol Michalík osobný súboj na výbornú a svojho súpera obral o loptu.
     
    24
    Skalica zahrávala priamy voľný kop, bolo to ale pomerne z veľkej vzdialenosti, aj preto sa Mazan odhodlal len k centru. Ten bol ale príliš nízky, preto si s ním domáca defenzíva dokázala poradiť.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
     
    23
    Zaujímavá snaha o nakopnutie lopty na útočnú polovicu Skalici nevyšla, hostia sa snažili prihrávku pretlačiť pomedzi dvoch hráčov – neúspešne.
     
    22
    Krnáč teraz vyskočil poriadne vysoko, napokon sa to ale ukázalo ako správny krok. Gólman Skalice loptu vyboxoval poriadne ďaleko, napokon sa dokotúľala až za postrannú čiaru.
     
    21
    Sarr sa pohral so súpermi v pokutovom území, jeho strela bola napokon zrazená na rohový kop.
     
    20
    Masaryk teraz trochu zbytočne zahral agresívny súboj s Kwinom a fauloval domáceho hráča pred pokutovým územím DAC, takéto súboje tolerované nebudú, zdá sa ale, že nebudú ohodnotené ani žltými kartami.
     
    19
    Skaličania prebrali iniciatívu na svoju stranu a teraz sú oni tým pánom na ihrisku, nanešťastie pre hostí ale centre Šebestu nenašli žiadneho z adresátov rozostúpených v pokutovom území.
     
    18
    Skalica sa v pokutovom území dostala k lopte, po hlavičkovom súboji sa do nej ešte oprel z bezprostrednej blízkosti Tujvela Masaryk, ten pritom skóroval, avšak len z ofsajdovej pozície.
     
    18
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    17
    Center z ľavej strany smeroval prakticky až od autovej čiary, napriek tomu ale našiel hlavu Sarra v strede vápna. Skúsený hráč svoj druhý gól netrafil, v ťažkej pozícii minul.
     
    16
    Dobrotka je dnes nekompromisný a už azda po tretíkrát vyskočil po súperovi, tentokrát to ale nebolo dovoleným spôsobom, preto mu dohovorí hlavný arbiter Očenáš.
     
    15
    Za sebou máme už 15 minút prvého polčasu, po spálenej šanci Masaryka z predošlej minúte svieti na svetelnej tabuli stále stav 1:0 v prospech Dunajskej Stredy.
     
    14
    Skalica práve spálila obrovskú príležitosť na vyrovnanie! Masaryk bol dobre prikrytý Michalíkom, ten ho ale o loptu pripraviť nedokázal. Aj preto sa Masaryk rozhodol vystreliť, v páse pritom priestor troch žrdí prepálil!
     
    13
    Mazan dostával do otvorenej obrany súpera zaujímavú kolmicu, aj preto sa chcel skúsený hráč Skalice vydať na útočný výpad, napokon mu ale bol odmávaný ofsajd.
     
    12
    Domáci zahrávali priamy voľný kop, z ktorého smeroval na vzdialenejšiu žrď zaujímavý center v podaní Davisa. Snahu Dunajskej Stredy zastavil až odpískaný útočný faul.
     
    11
    Dunajská Streda ostáva prti chuti, Skalica sa stále len bráni.
     
    10
    Dunajská Streda dala gól!
    Dunajská Streda otváracím gólom potvrdzuje svoj veľký tlak z úvodných minút stretnutia. PAPPE MACOU SARR si dobre zbehol do pokutového územia, kam smerovala prihrávka Polievku. Senegalský útočník loptu bez prípravy poslal do siete.
     
    9
    Hlavný arbiter Očenáš teraz riešil drobný konflikt Sarra a Hudáka na trávniku, rozhodca obom aktérom jasne naznačil, že podobné súboje dnes tolerovať nebude. Zatiaľ sa to zaobíde bez žltej karty.
     
    8
    Centroval aj Huk, aj táto prihrávka bola zvlokovaná. Hostia sa ale bránia jednoduchým odkopávaním lopty, ktorá sa často ani len nedokáže presunúť cez stredový kruh. Skalica je pod veľkým tlakom.
     
    7
    Opäť to bol Pačinda, kto od rohovej zástavky posielal dobrý center, tentokrát bol pomerne presný a dokázal si naň naskočiť Sarr, našťastie pre Skalicu loptu netrafil celkom ideálne.
     
    6
    Konečne sa k lopte dostali aj hostia. Skalica sa ale zbytočne nechala vytlačiť k postrannej čiare, odkiaľ sa po autovom vhadzovaní už späť do hry nedostala.
     
    5
    Pačinda neváhal a prebral loptu po Sarrovi, ktorý spadol v šestnástke a po krátkom spracovaní ju okamžite posielal do vápna, jeho prízemný center adresáta nenašiel.
     
    4
    Dunajská Streda je v úvode stretnutia veľmi aktívna, predovšetkým Pačinda teraz prehlbuje vrásky na čelách svojich súperov, našťastie pre Skalicu ale centre skúseného útočníka presné zväčša nie sú.
     
    3
    Dunajská Streda rozohrávala rohový kop z pravej strany ihriska, center od zástavky bol síce pomerne presný, ale veľmi nízky na to, aby sa ešte domáci v pokutovom území k lopte dostali.
     
    3
    Polievka to teraz nemyslel vôbec zle, keď nakopávanú loptu ešte chcel predĺžiť do vápna na svojich spoluhráčov, Skalica napokon prihrávku odvrátila.
     
    2
    Na opačnej strane kombinovala Dunajská Streda pri postrannej čiare, Erik Pačinda sa odtiaľ po niekoľkých krátkych prihrávkach odvážil k centru, ten bol napokon len veľmi nepresný.
     
    1
    Napokon to bol práve FC DAC, ktorý sa ako prvý musel brániť. Našťastie pre domácich lopta smerovala len na päty hosťujúceho útočníka, preto k priamej strele prísť nemohlo.
     
    1
    Zápas začala úvodným výkopom domáca Dunajská Streda. Pape Macou Sarr poslal loptu zo stredového kruhu do obranných radov svojho tímu, odkiaľ sa domáci pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, ešte raz vás srdečne vítame pri priamom prenose zo stretnutia medzi Dunajskou Stredou a Skalicou. Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na ihrisku, zápas sa o malý moment začne.
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Tujvel – Huk, Ljubicić, Pačinda, Kwin Kwin – Michalík (C), Brašeň, Polievka, Sarr – Živković, Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Mészáros, Štepanovský, Egri, Stephens.

    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Mazan, Hlavatovič, Šebesta – Jakubek, Majerník (C), Hlinka, Masaryk – Hillary, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Čermák, Švrček, Vaško, Vrablec, Ulrich, Neoveský.

    Rozhodca: Očenáš – Ádám, Roszbeck – Špivak.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri priamom prenose 22. kola Fortuna ligy, v rámci ktorého bude FC DAC Dunajská Streda hostiť MFK Skalicu.

    FC DAC Dunajská Streda bude chcieť po zimnej prestávke nadviazať na výkony z jesennej časti sezóny, kedy sa po vyrovnaných zápasoch potácala v strede tabuľky. Dunajskostredčanom patrí aktuálne jej 6. priečka, ktorú okupujú so ziskom 29 bodov za 8 výhier, 5 remíz a 7 prehier. FC DAC sa aktuálne hrdí priaznivým skóre v pomere 28:23.

    MFK Skalica patrí medzi dvojicu minuloročných nováčikov v najvyššej futbalovej súťaži Slovenska. Úvodný ročník pritom pre hráčov MFK nevychádza celkom podľa predstáv, veď priebežná 12., teda posledná priečka tabuľky, nedáva futbalistom veľa dôvodov na úsmev. Hostia si ju vystrieľali za 3 výhry a 4 remízy, na ich konte tak svieti dovedna 13 bodov. Hosťom nepomáha ani katastrofálne skóre, 18:40.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Sarr

    Karty:   23. Michalík (DUN), 53. Huk (DUN), 87. Horváth (DUN) – 31. Mazan (SKA), 38. Hlavatovič (SKA), 74. Vaško (SKA)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Huk (70. Horváth), Ljubicić, Pačinda, Kwin Kwin – Michalík (C), Brašeň, Polievka (84. Asanović), Sarr – Živković (57. Štepanovský), Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Mészáros, Štepanovský, Egri, Stephens.

    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Mazan (82. Švrček), Hlavatovič, Šebesta (73. Vaško) – Jakubek (65. Ulrich), Majerník (C), Hlinka, Masaryk – Hillary, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Čermák, Švrček, Vaško, Vrablec, Ulrich, Neoveský.

    Rozhodca: Očenáš – Ádám, Roszbeck – Špivak