Boston – Calgary 2:1 (kon.) | NJ Devils – Carolina 1:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Edmonton 1:2 (po pr.) | Minnesota – Colorado 6:3 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:3 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 2:3 (kon.)
koniec
Boston Bruins
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Calgary Flames
cz Streda 02.03.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Matt Beleskey nebo Adam McQuaid mohl rozhodnout, nejsem si úplně jistý, každopádně následná střela po ledě skončila na oblouku brány Calgary u pravé tyče.
     
    57:45
    Joni Ortio je na střídačce a Calgary to zkouší v šesti!
    56:36 Patrice BERGERON - 2:1
     
    56:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON střílí nádherný gól a v přesilové hře posílá Bruins těsně před koncem do vedení 2:1!! David Krejčí z levého křídla v blízkosti modré čáry rozdal puk doprava na Ryana Spoonera, který krásnou přihrávkou bez přípravy našel v mezikruží Patrice Bergerona, a ten vzápětí nádhernou střelou bez přípravy vymetl levý horní roh brány. Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.
     
    55:53
    Tým Calgary dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:30
    Před bránou Tuukka Raska vznikl u pravé tyče obrovský závar a několik hráčů Calgary se snažilo puk propasírovat za jeho záda, ani jednomu se to ale nepodařilo!
     
    49:39
    David Krejčí nebezpečně vypálil na levém křídle od modré čáry a po zákroku Joniho Ortia levým betonem mohl u pravé tyče uklízet puk do odkryté brány Torey Krug, jenže ho netrefil!
     
    49:09
    Michael Frolík (CGY) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
    45:35 Jakub NAKLÁDAL - 1:1
     
    45:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JAKUB NAKLÁDAL střílí svůj první gól v NHL a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Jyrki Jokipakka po přihrávce Michaela Frolíka z pravého křídla na modré čáře otočil hru doleva, kde Jakub Nakládal v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke krásné střele bez přípravy a napálil puk přesně k bližší levé tyči. Asistence: Jyrki Jokipakka, Michael Frolík.
     
    43:17
    Torey Krug napřáhl na pravém křídle z vrcholu kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, skvělý Joni Ortio ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    41:18
    Patrice Bergeron zavážel po pravém křídle puk za bránu, ještě než tak učinil, tak ale u pravé tyče našel krásnou zadovkou Brada Marchanda, ten ale z blízkosti Joniho Ortia propálit nedokázal!
     
    38:23
    Patrice Bergeron krásnou přihrávkou z pravého křídla našel u levé tyče Louiho Erikssona, který mohl skórovat do odkryté brány, jenže trefil pouze pravý beton přesouvajícího se Joniho Ortia, který si připsal fantastický zákrok a podržel svůj tým!
     
    37:31
    Michael Frolík (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    37:23
    Ryan Spooner se na levém křídle dostal do samostatného úniku a tvrdou ránou chtěl u levé tyče zamířit mezi betony Joniho Ortia, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil!
     
    34:22
    David Pastrňák mohl střelou z levého křídla zdvojnásobit jednobrankové vedení Bostonu, jeho střela na přední tyč ale vyklepala pouze pravý beton Joniho Ortia!
     
    29:53
    Matt Beleskey (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    28:41
    Garnet Hathaway (CGY) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    26:23
    Bruins vyrazili do rychlého protiútoku a Brad Marchand přihrávkou z levého křídla hledal na vzdálenější pravé tyči najíždějícího Leeho Stempniaka, který by skóroval do prázdné brány, jenže do jejich kombinace vložil hůl Joni Ortio!
     
    25:40
    Michael Frolík byl zřejmě tím hráčem, který tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry, Tuukka Rask ale jeho střelu pravým betonem vykopl mimo tři tyče své brány!
     
    23:03
    Mikael Backlund zahodil stoprocentní šanci v závěru přesilové hry Calgary, když u pravé tyče mohl po zákroku Tuukka Raska dorážet puk do prázdné brány, jenže trefil pouze lapačku finského brankáře, který předvedl spektakulární zákrok a fenomenální rozštěp!
     
    21:10
    Matt Beleskey (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    19:18
    Sean Monahan se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, ani nadvakrát ale fantastického Tuukka Raska překonat nedokázal!
     
    15:41
    Kevan Miller (BOS) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    11:06
    Brad Marchand se nerozpakoval a v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nepříjemné střele s příklepem, Joni Ortio ji ale za svá záda nepustil a po rychlém zakleknutí puk ukryl v náručí!
    07:05 Landon FERRARO - 1:0
     
    07:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    LANDON FERRARO skóruje a otevírá skóre dnešního zápasu!! Torey Krug přihrávkou z levého křídla našel mezi kruhy pro vhazování Landona Ferrara, který si nikým neatakovaný srovnal puk na hůl a poté střelou zápěstím zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Torey Krug, Brett Connolly.
     
    02:44
    Mikael Backlund si na pravém křídle skvěle pokryl puk tělem a po nádherné stahovačce se snažil v blízkosti pravé tyče zamířit mezi betony Tuukka Raska, ten ale předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    01:42
    Joe Colborne (CGY) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    00:38
    Brad Marchand (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Ferraro (Krug, Connolly), 57. Bergeron (Spooner, Krejčí) – 46. Nakládal (Jokipakka, Frolík)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), K. Miller, Liles, McQuaid, Krug, Seidenberg – Eriksson, Krejčí (A), Pastrňák – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Beleskey, Spooner, Hayes – Ferraro, Acciari, Stempniak. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Giordano (C), Brodie (A), Engelland, Hamilton, Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), Jooris – Colborne, Backlund, Frolík – Ferland, Bennett, Hathaway – Bouma, Stajan, Bollig. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodca: Trevor Hanson, Francois St. Laurent – Michel Cormier, Tim Nowak

    Diváci: 17565