Znojmo – Salzburg 2:3 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (0:0, 2:0, 0:3) Stav série: 0:1
EC Red Bull Salzburg
cz Štvrtok 25.02.2016, 18:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • Štvrťfinále
Partner:
     
    56:57
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Pöschmann zaregistroval zcela volného STEFANA STEINACHERA, který poměrně lehce poslal kotouč do domácí brány. Orlí obrana tentokrát zaváhala.
    Asistence: Philipp Pöschmann.
     
    53:42
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. PATRICK HAGLER se probojoval do samostatného úniku. Pacl se rozhodl, že proti němu vyjede a vypíchne mu kotouč. Bohužel se mu to nepodařilo a dopřál hostujícímu útočníkovi střelu do úplně odkryté klece.
    Asistence: Raphael Wolf.
     
    48:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER LAHODA obdržel přihrávku před bránu, kde byl zcela nekrytý a poslal puk k bližší tyči, kde nechal Pacl volný prostor.
    Asistence: Manuel Rosenlechner.
     
    34:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští junioři předvádí opravdu pěkný hokej, což také potvrzuje jejich druhá, zaslouženě vstřelená branka. Jiří Kuntoš z pravého kruhu poslal přihrávku k levé tyčce Wieserovy brány na TOMÁŠE HAČECKÉHO, který na druhý pokus poslal kotouč do odkryté klece.
    Asistence: Jiří Kuntoš, Jan Jambor.
     
    29:18
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Michal Kruckovyč nahodil z rohu kluziště kotouč před bránu, kde jej zkušeně dorazil pod horní tyčku JIŘÍ SVATUŠKA!
    Asistence: Michal Kruckovyč, Simon Beran.

    Marcela Procházková

    Góly a asistencie: 30. Svatuška (Kruckovyč, Beran), 35. Hačecký (Kuntoš, Jambor) – 49. Lahoda (Rosenlechner), 54. Hagler (Wolf), 57. Steinacher (Pöschmann)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Slezák) – Švanda, Kiss, Porzer, Pucher, Kruckovyč, Štuk, Nahodil – Beran, Lander, Svatuška – Jeřábek, Musil, Račický – Hačecký, Jambor, Kuntoš – Šlégl.
    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Schwaiger) – Wolf, Steinacher, Nußbaumer, Jakubitzka, Egger, Blüml, Schuster, Wörndl – Rosenlechner, Kainz, Lahoda – Pöschmann, Wappis, Feldner – Klöckl, Galassiti, Lindqvist – Adolfsen, Flatscher, Hagler.
    Znojmo 0 2 Salzburg
    #1 Štvrtok 25.02.2016 • 18:00
    Znojmo - Salzburg 2:3
    #2 Nedeľa 28.02.2016 • 15:00
    Salzburg - Znojmo 9:4