Nižná – Hurikán Bratislava 7:8 (po pr.) | Grasshoppers Žilina – Lido Bratislava 10:6 (kon.) | Prešov – M-Šport Trenčín 7:4 (kon.)
Sabinov – ŠK 1. FBC Trenčín 2:6 (kon.) | Záhorská Bystrica – Florko Košice 3:6 (kon.) | Skalica – ATU Košice 8:13 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
10:6 (4:1, 3:3, 3:2)
ŠK Lido Prírodovedec Bratislava
Sobota 12.12.2015, 17:00Salming extraliga
     
    58:23
    Žilina dala gól!

    Domáce kobylky predsa len pridávajú desiaty kúsok. O tento presný zásah sa postaral zo stredu hracej plochy MARIÁN GALOVIČ, ktorý využíva presilovú hru. Asistencia: Grlický.
     
    57:44
    Na trestnú lavicu odchádza hosťujúci Richard Lelák za hru vysokou hokejkou.
     
    56:59
    Michal Miške už zakončoval na prázdnu bránku, no na ihrisko zrazu naskočil Dobrovodský, ktorý chytá.
     
    54:38
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Bratislava však rýchlo odpovedá. Po prihrávke kapitána Mateja Golana si presnú strelu pripisuje PATRIK BACHAN. Na svetelnej tabuli svieti 9:6 a už je to len o tri góly.
     
    54:24
    Žilina dala gól!

    Žilina predsa len pridáva deviaty gól a Bratislava má niečo menej ako 6 minút na upravenie skóre. Po presnej prihrávke Francla si gól pripisuje MARTIN TRÚNEK.
     
    49:06
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Lido Prírodovedec Bratislava strieľa ďalší gól a stretnutie môže byť ešte zaujímvé. Po individuálnom prieniku si gól pripisuje MARTIN VALAŠTÍN. 8:5.
     
    46:19
    Loptička opäť skákala pred Dobrovodským, no z ideálnej pozície ju Roman Masarovič nedokázal usmerniť do odkrytej bránky. obrovská smola.
     
    41:49
    Žilina dala gól!

    Po výmene loptičky sa k nej dostal RICHARD FRANCL, ktorý z uhlu pridal ôsmy gól Grasshoppers. Bratislava má pred sebou ťažkú úlohu.
    Asistenia: Hruška.
     
    38:34
    Tak teraz treba pochváliť aj domáceho gólmana, ktorý reflexným zákrokom vychytal kapitána hostí a to Mateja Golana.
     
    38:07
    Po strele Grlického loptička poskakovala na bránkovej čiare, no ani jeden z floorbalistov kobyliek loptičku neusmernil do siete.
     
    35:02
    Žilina dala gól!

    Čo sa mu nepodarilo pred pár okamihmi sa mu podarilo teraz. Po presnej prihrávke Tomáša Kvasnicu sa do loptičky oprel MICHAL MIŠKE, ktorý strieľa siedmy gól Grasshoppers.
     
    33:24
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Netrvá dlho a Lido pridáva aj štvrtý gól. Po krásnej individuálnej akcií si presný zásah pripisuje JOZEF LETAŠI. Ešte stále nie je rozhodnuté.
     
    32:53
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Po tom čo sa hráči Lida oslobodili sme sa dočkali aj tretieho gólu za chrbtom Kružela. PATRIK BACHAN sa prezentoval krásnou strelou z poliacej čiary. Asistenciu si pripisuje Matej Golan
     
    28:03
    Žilina dala gól!

    Krásna a rýchla kombinácia domácich floorballistov končí šiestym gólom Grasshoppers. Prihrávku pred bránku poslal Miške. ROMAN MASAROVIČ už nemal problém loptičku dostať do odkrytej bránky.
     
    27:13
    S loptičkou sa pred Kruželom sám ocitol Patrik Bachan. Patrik musel strieľať z otočky, no ani na dvakrát neprekonal gólmana Žiliny
     
    22:47
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Sledujeme úplne iné stretnutie oproti prvej 20 minútovke. Loptička sa dostala po chybnej rozohrávke na hokejku RASTISLAVA BENCELA, ktorý backhandom doslova preloboval Kružela.
     
    21:54
    Žilina dala gól!

    Nič sa však nemení na tom, že Žilinčania ostali pri chuti. Martin Grlický krásne preniesol hru na MICHALA MIŠKEHO a ten strelou z prvej pridáva piat žilinský gól.
     
    21:33
    Bratislavšania prišli do druhej tretiny nabudení. Krásnou strelou sa teraz prezentoval Jozef Letaši, ktorý minul bránku u necelý meter.
     
    17:52
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava dal gól!

    Hosťom sa konečne podarilo priniesť presnú strelu z ktorej prišiel aj gól. Čo sa nepodarilo pred pár sekundami Letašimu sa teraz podarilo RICHARDOVI LELÁKOVI, ktorý z poliacej čiary mieril presne. Asistencia: Matej Golan.
     
    16:44
    Žilina dala gól!

    A Žilina sa dnes už dostáva na koňa. Na svetelnej tabuli svieti 4:0 pre Grasshoppers. Krásny pas poslal pred brankára Malús. O zvyšok sa postaral MARiÁN GALOVIČ, ktorý sa z tejto pozície mýliť nemohol.
     
    15:37
    Žilina dala gól!

    A máme tu ďalší strelený gól domácich floorbalistov. Z uhlu sa tentokrát napriahol Michal Miške. Loptička chvíľku poskakovala pred Veningerom, no napokon jej správny smer dal ROMAN MASAROVIČ, ktorý pridáva svoj druhý gól.
     
    12:15
    Žilina dala gól!

    Žilina zvyšuje svoj náskok u dva góly. Najprv o vyzeralo, že gól si pripíše Adam Hrín po krásnej strele z uhlu, no pred brankárom Bratislavy loptičku ešte tečoval ROMAN MASAROVIČ.
     
    09:21
    Žilina dala gól!

    Pred pár sekundami z rovnakej pozície netrafil, no teraz sa už nemýlil. Jedná sa o MICHALA MIŠKEHO, ktorý krásne po individuálnej akcií vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Veningerovej bránky.

    Patrik Ondrovič

    Góly a asistencie: 10. Miške, 13. Masarovič (Hrín A.), 16. Masarovič (Miške), 17. Galovič (Malús), 22. Miške (Grlický), 29. Masarovič (Miške), 36. Miške (Kvasnica), 42. Francl (Hruška), 55. Trúnek (Francl), 59. Galovič (Grlický) – 18. Lelák (Golan), 23. Bencel, 33. Bachan (Golan), 34. Letaši, 50. Valaštin, 55. Bachan (Golan)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Kružel(Król) – Hruška, Masarovič, Hrín A., Hrin M., Kozaňák, Francl, Galovič, Trúnek, Málus, Baránek, Miške, Kvasnica, Grlický, Petrovič, Imrišík.
    ŠK Lido Prírodovedec Bratislava: Veninger(Dobrovodský) – Lelák, Golan, Paulikovič, Kazimír, Mosný, Letaši, Košík, Slezák, Gunter, Valaštín, Bencel, Bachan