Buffalo – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Washington – Boston 4:1 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:1 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 3:2 (3:1 po s.n.) | Minnesota – Nashville 2:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Arizona – Colorado 4:2 (kon.) | LA Kings – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 5:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Colorado Avalanche
cz Piatok 06.11.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Zdá se vám, že už se nějak dlouho hraje v plném počtu? Pak vás potěším, následuje další vyloučení a rozhodčí si nebere servítky, za katr nyní pošle jednoho z hokejistů Arizony. Oliver Ekman-Larsson (ARI) inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    45:01
    Z dnešního utkání se začíná stávat zápas vyloučení. Hrálo se jen chvíli a hlavní arbitr dnešního mače uděluje další dvě minuty, nyní domácímu Anthonymu Duclairovi (ARI) za podražení. Bude se tedy hrát ve čtyřech.
     
    44:15
    Teď se zase situace otočí, přesilovou hru si zahrají Arizonští. Dvě minuty za držení dostává střelec zatím jediné hostující branky Cody McLeod (COL). Co Arizona a tahle početní výhoda?
     
    41:35
    Je tu možnost pro Colorado, dvě minuty totiž dostane domácí hokejista a podražení. Za katrem už čeká na plynutí svého trestu hokejista Shane Doan (ARI).
     
    38:30
    A zase vyloučení, rozhodčí se pořádně dnes činí s tresty na obou stranách. Je tu další přesilovka pro domácí, sotva se Nathan MacKinnon (COL) vrátil na led, už zase sedí zpátky za katrem. Nyní souzen za nedovolené bránění.
     
    35:59
    Je tu ještě jedno vyloučení v rámci prostřední dvacetiminutovky, na trestnou lavici nyní musí zamířit hostující Nathan MacKinnon (COL), podle soudu rozhodčího krosčekoval soupeře.
     
    33:10
    S vyloučeními se nám ve druhé třetině roztrhl pytel. Tentokrát následuje trest za hákování pro domácího muže, za katr už si míří sednout Michael Stone (ARI). Přesilová hra pro Avalanche.
     
    28:51
    Oliver Ekman-Larsson se vykličkoval do slibné šance, ve které byl faulován. Přitáhl si ho Nikita Zadorov (COL), jehož hákování si rozhodčí všiml a je tu více jak minutu dlouhá přesilovka Arizony pět na tři.
     
    27:58
    Už se hrálo v plném počtu, ale ještě před komerční přestávkou uvidíme další vyloučení, které hodlá hlavní rozhodčí soudit. Erik Johnson (COL) je trestán za zdržování hry a je tu tedy další šance pro Arizonu.
     
    25:47
    Colorado má ovšem možnost zahrát si přesilovou hru, jeden z hokejistů v bílém trikotu totiž míří za katr za podražení. Konkrétně se jedná o Brada Richardsona (ARI).
     
    19:06
    Už se rozběhla poslední minuta první třetiny a zároveň budeme sledovat první vyloučení dnešního utkání. Vyloučen je hokejista Avalanche Brandon Gormley (COL), jenž hákoval soupeře. Je tu první přesilovka Arizony.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 8. Grossmann (Boedker, Murphy), 23. Rieder (Hanzal), 26. Grossmann (Hanzal, Murphy), 60. Matinook (Boedker) – 24. McLeod (Johnson), 57. Duchene (MacKinnon)


    Arizona Coyotes: Smith (Lindback) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Murphy, Grossmann – Duclair, Hanzal, Rieder – Boedker, Gaudet, Domi – Doan, Richardson, Martinook – Downie, Gordon, Chipchura
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Gormley, Zadorov – Iginla, MacKinnon, Tanguay – Duchene, Söderberg, Landeskog – Skille, Street, Everberg – Comeau, Grigorenko, McLeod

    Rozhodca: Hebert, Pollock – Sharrers, Rody

    Diváci: 10 270