Třinec – K. Vary 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.)
Plzeň – Pardubice 4:2 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Piatok 30.10.2015, 17:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    No, Boleslav ještě v závěru čekají horké chvilky! Na trestnou lavici totiž usedá Lukáš Žejdl – dvě minuty, hra vysokou holí.
     
    59:09
    Mohlo být rozhodnuto! Láta parádním pasem hledal na druhé tyči volného Pacovského, ten však před prázdnou brankou skákavý puk nedokázal zasáhnout!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    49:41
    Roman Červenka počkal na ideální moment a pasem přes celou šíři kluziště ke skórování vyzval Hovorku, ovšem Rittich se stihl včas přemístit a zasáhnout!
     
    48:31
    Teď však mají šanci na vyrovnání, na dvě minuty za hru vysokou holí je vyloučen domácí Marek Trončinský.
     
    46:11
    Na dnešní zápas si do ŠKOENERGO Arény našlo cestu 3778 diváků!
     
    43:37
    Tohle byl od Tomáše Urbana velice nešikovný zákrok. Domácí dlouhán si odsedí dvě minuty za podražení – zbytečná komplikace pro Bruslařský klub!
     
    39:42
    Tak ještě jedno vyloučení před koncem druhé třetiny. Za hru vysokou holí si na dvě minuty odpočine Michal Bárta.
     
    37:16
    Znovu se bude vylučovat, přesilovou hru ale budou mít k dispozici domácí! Na trestnou lavici na dvě minuty za hákování usedá David Kämpf.
     
    34:19
    Tato situace se pochopitelně bez vyloučení neobejde. Oba kohoutí inkasují 2+2 minuty za hrubost!
    Roman CHLOUBA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov ale nakonec početní převahu využívá a snižuje na rozdíl jediné branky! Mrázkovu střelu od modré čáry vyrazil Rittich jen před sebe, kde se puku ujal ROMAN CHLOUBA, jenž už měl jednoduchou práci. Asistence: Jaroslav Mrázek, Petr Šidlík.
     
    31:15
    K obrovské nevoli domácích fanoušků je nyní na dvě minuty za podražení vyloučen obránce Ovčačík. Chomutov si zahraje svou první dnešní přesilovku.
    Tomáš KLIMENTA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A přichází trest pro Piráty, domácí zvyšují na 2:0! Stříteský dlouhým pasem našel TOMÁŠE KLIMENTU, který se řítil sám na Strmeňě, jehož střelou pod víko nekompromisně prostřelil! Asistence: Matěj Stříteský.
     
    30:18
    Teď měla Mladá Boleslav štěstí! Střelou z otočky se prezentoval Adam Jánošík, Rittich opět nezasáhl stoprocentně. Puk už si to štramádoval za brankovou čáru, ale domácí gólman své zaváhání napravil!
     
    26:59
    Bude se vylučovat, Bruslaři si zahrají přesilovku! Za hákování si dvě trestné minuty odsedí Michal Vondrka.
     
    15:44
    Michal Vondrka svou střelu povedeně skryl, na to konto Rittich nic neviděl a letící puk nezvládl zastavit. Naštěstí pro Středočechy kus černé pryže jen lízl levou tyč domácí pokladnice!
     
    12:39
    Hovorka pasem skrze brankoviště hledal Romana Červenku, ten ale před prázdnou branku letící touš nedokázal trefit!
    Tomáš HYKA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    11:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je návrat do sestavy jako hrom! Domácí útočník TOMÁŠ HYKA se na pravé straně kluziště zmocnil kotouče, nakonec se s ním díky dobré rychlosti natlačil až před Strmeně, kterého si dokázal položit a bekhendem uklidil puk do branky! Asistence: Ctirad Ovčačík, Radim Hruška.
     
    11:18
    Klimenta dostal ideální pas od Trončinského, po jeho dělovce puk jen o vlásek prosvištěl okolo levé tyče svatyně Chomutova!
     
    10:49
    Ovšem Bruslaři mají nesmírně rychlého Martina Látala! Boleslavský útočník s pukem na holi přejel celé hřiště a bekhendovou bombou nakonec orazítkoval břevno!
     
    09:42
    Tak pozor! Vylučovat se bude, ovšem na straně Pirátů. Právě Lukáš Bláha si odsedí dvě trestné minuty za nedovolenou nebo nebezpečnou výstroj.
     
    05:55
    Bruslaři jsou zatím jasně lepší celkem. Radan Lenc lehce tečoval Hykovo nahození a Strmeň měl co dělat, aby kus černé pryže vytěsnil mimo branku!
     
    04:28
    Obrovská šance domácích! Trončinský se mistrně uvolnil a vyslal štiplavé nahození směrem ke Strmeňovi. Na hranici brankoviště se o dorážku ještě snažil Jarůšek, ale chomutovský gólman podržel své spoluhráče!
     
    01:09
    Máme tu první vyloučení dnešního mače! Unikajícího Martina Látala podrazil Ondřej Dlapa – sudí neváhal a chomutovský obránce už sedí na trestné lavici!

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 12. Hyka (Ovčačík, Hruška), 31. Klimenta (Stříteský) – 33. Chlouba (Mrázek, Šidlík)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Robar – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Ubran, Pacovský – Hyka, Žejdl, Lenc – Bárta, Hruška, Klimenta
    Piráti Chomutov: Strmeň (Kopřiva) – Rutta, Jánošík, Rýgl, Dlapa, Šidlík, Mrázek, Bláha, Trefný – Hovorka, Červenka, Hřebejk – Pospíšil, Růžička, Vondrka – Chlouba, Kämpf, Tomica – Kaše, Dušek, Sklenář

    Rozhodca: René Hradil, Roman Polák – Štefan Belko, Daniel Hynek