Novokuzneck – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – D. Moskva 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 1:5 (kon.) | Záhreb – Togliatti 1:4 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Metallurg Novokuzneck
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
Admiral Vladivostok
cz Piatok 30.10.2015, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexander GORŠKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Admiral Vladivostok.
    Autorem vítězné branky je GORŠKOV.
    Alexander GORŠKOV - 3:3
     
    45:02
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hokejisté Admiralu dvěma slepenými góly vyrovnávají! Střelecký pokus Karajev vyrazil pouze do strany a puk do odkryté části brány dorazil ALEXANDER GORŠKOV. Asistence: Dmitryj Sajustov a Kirill Voronin.
    Dmitryj SAJUSTOV - 3:2
     
    42:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je opět jednobrankový! Od pravého mantinelu si do střelecké pozice nebruslil DMITRYJ SAJUSTOV a Karajeva překonal svižnou střelou letící ke vzdálenější tyči. Asistence: Arťjom Podšendjalov.
    Ryan STOA - 3:1
     
    40:25
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhého dějství je náskok Novokuzněcku dvoubrankový! Z levého kruhu vypálil RYAN STOA a nemýlil se. Asistence: Kirill Kaprizov.
    Cade FAIRCHILD - 2:1
     
    27:14
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hokejisté Metallurgu využívají hru v početní výhodě a vedení si berou zpět! Přihrávku do volného prostoru obdržel CADE FAIRCHILD, na jehož střelu přesunující se Nalimov nedokázal zareagovat. Asistence: Kirill Kaprizov a Maxim Kazakov.
    Oskars BARTULIS - 1:1
     
    07:22
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přesilovou hru využil OSKARS BARTULIS, jenž do sítě usměrnil Blumovu střelu od modré čáry. Vyrovnávací gól musel potvrdit až videorozhodčí. Bez asistence.
    Maxim KAZAKOV - 1:0
     
    06:27
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Skóre utkání otevřel MAXIM KAZAKOV, který do brány dorazil puk z bezprostřední blízkosti. Střela totiž Nalimovi propadla mezi jeho betony a autor gólu tak skóroval do zcela odkryté brány. Asistence: Kirill Kaprizov a Roman Manuchov.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 7. Kazakov (Kaprizov, Manuchov), 28. Fairchild (Kaprizov, Kazakov), 41. Stoa (Kaprizov) – 8. Bartulis, 43. Sajustov (Podšendjalov), 46. Gorškov (Sajustov, Voronin), rozh. náj. Gorškov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Gorškov (VLD)
    0:1   Komaristyj (NOV)
    2. séria:
    0:1   Alexandrov (VLD)
    0:1   Stoa (NOV)
    3. séria:
    0:1   Dugin (VLD)
    0:1   Kaprizov (NOV)


    Metallurg Novokuzneck: Karajev (Podjapolskij) – Fairchild, Glebov, Manuchov, Skutar, Postnikov, Kuklev, Ljamkin, Amirov – Kazakov, Stoa, Kaprizov – Kousal, Komaristyj, Zemčenko – Orlov, Karavajev, Romanov – Makarenko, Musin, Razumov
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Zemčjonok, Kosmačjov, Mnacjan, Blum, Rafikov, Lisov, Bartulis – Podšendjalov, Kuzněcov, Makarov – Bergfors, Alexandrov, Sajustov – Fisenko, Lugin, Voronin – Gorškov, Dugin, Mamin, Jakovlev

    Rozhodca: Kiseljov, Komarov – Matjuša, Raming