Novokuzneck – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – D. Moskva 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 1:5 (kon.) | Záhreb – Togliatti 1:4 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Lada Togliatti
cz Piatok 30.10.2015, 18:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Anton ŠENFELD - 1:4
     
    57:05
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí nechali Taylora na střídačce a doplatili na to skutečně brzo. ANTON ŠENFELD vybojoval kotouč, dojel si k prázdné brance a tu z bezprostřední blízkosti nemohl minout. Bez asistence.
    37:01 Anton KRYSANOV - 1:3
     
    37:01
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Podruhé už ale byli hosté přesnější! ANTON KRYSANOV si sjel do mezikruží, kam dostal puk z rohu kluziště, a vypálil přesně k bližší tyči Taylorovy brány! Asistence: Georgij Bělousov.
    35:02 Andreas JÄMTIN - 1:2
     
    35:02
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali a snižují! Kotouč dostal na levý kruh pro vhazování ANDREAS JÄMTIN, který do puku rychle plácl a poslal ho přesně pod horní tyč! Asistence: Patrick Bjorkstrand.
    29:14 Martin ZAŤOVIČ - 0:2
     
    29:14
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají další početní výhodu a odskakují na rozdíl dvou branek! Brankář Krošelj teď nedokázal zachytit střelu od modré čáry a puk pouze vyrazil. V brankovišti se ale kotouče ujal volný MARTIN ZAŤOVIČ, který už jej dometl za rozhozeného brankáře Medveščaku. Asistence: Jefim Gurkin.
    02:41 Dmitrij VOROBJOV - 0:1
     
    02:41
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté se usadili poprvé v přesilové hře v pásmu a z první střely na bránu jdou do vedení! DMITRIJ VOROBJOV dostal na modré čáře puk od Bolšakova a vypálil z první nechytatelně do protějšího růžku Krošeljovy brány! Asistence: Alexander Bolšakov a Georgij Bělousov.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 36. Jämtin (Bjorkstrand) – 3. Vorobjov (Bolšakov, Bělousov), 30. Zaťovič (Gurkin), 38. Krysanov (Bělousov), 58. Šenfeld


    KHL Medveščak Záhreb: Krošelj (30. Taylor) – Kinrade, Gysbers, Parlett, Kousa, Larkin, Katic, Deutsch – Brulé, Bolduc, Bjorkstrand – Smoleňák, Mertl, Kvapil – Genoway, Giliati, Saarinen – Glumac, Jämtin, Perkovich
    Lada Togliatti: Masalskis (Kasutin) – Gurkin, Bolšakov, Vorobjov, Romanov, Viklund, Volgin, Putilov – Šenfeld, Bělousov, Krysanov – Komarov, Zaťovič, Gurjanov – A. Strelcov, V. Strelcov, Bočarov – Valujskij, Mastrjukov, Mokšancev

    Rozhodca: Bělov, Rogačjov – Michel, Strelcov