Jugra Chanty-Mansijsk – Petrohrad 2:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Riga 1:3 (kon.) | Ufa – Helsinki 4:0 (kon.)
Jekaterinburg – S.Moskva 2:3 (po pr.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
SKA Petrohrad
cz Sobota 24.10.2015, 13:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andrej IVANOV - 2:4
     
    53:48
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Mezi kruhy si vzal kotouč Varfolomejev, jenž ho před brankou naservíroval ANDREJOVI IVANOVOVI a kapitán Jugry se trefil do odkryté poloviny klece SKA – 2:4. Asistence: Igor Volkov a Pavel Varfolomejev.
    Jevgenij DADONOV - 1:4
     
    51:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku se prosazují hosté, když se střelou na stranu, kde Fokin drží lapačku, prosadil JEVGENIJ DADONOV, který se trefuje podruhé v utkání. Petrohrad vede už 1:4 a zřejmě je rozhodnuto. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    Joakim LINDSTRÖM - 1:3
     
    24:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Alexander Barabanov objel branku a naservíroval kotouč úplně volnému JOAKIMOVI LINDSTRÖMOVI, jenž zblízka neměl problém překonat Fokina. Hosté vedou už o dva góly a mají tak utkání velmi dobře rozehrané. Asistence: Alexander Barabanov a Maxim Čudinov.
    Jarno KOSKIRANTA - 1:2
     
    19:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo jen 62 sekund, aby se opět vrátili do vedení! Lindström nahrál do šance JARNOVI KOSKIRANTOVI a finský útočník zblízka překonal Fokina – 1:2. Asistence: Joakim Lindström a Alexander Barabanov.
    Vitalij SITNIKOV - 1:1
     
    18:16
    Jugra právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání! Střelu Jacenka před brankou šikovně tečoval VITALIJ SITNIKOV a puk zapadl za záda Koskinena – 1:1. Asistence: Ivan Jacenko a Alexander Ugolnikov.
    Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    13:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku přeci jen využili! Dělovku Kovalčuka ještě Fokin dokázal ztlumit, ale kotouč vypadl do brankoviště a pro JEVGENIJE DADONOVA už nebyl problém doklepnout ho do odkryté klece. Asistence: Ilja Kovalčuk a Vadim Šipačjov.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 19. Sitnikov (Jacenko, Ugolnikov), 54. Ivanov (Volkov, Varfolomejev) – 14. Dadonov (Kovalčuk, Šipačjov), 20. Koskiranta (Lindström, Barabanov), 25. Lindström (Barabanov, Čudinov), 52. Dadonov (Kovalčuk)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov, Djakov, Selezňov – Panov (A), Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov (C), Volkov – Buljanskij, Jacenkov, Sitnikov – Jašin, Taratuchin, Ševčenko.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Judin, Jakovlev, Chafizullin, Čudinov (A), Rukavišnikov, Kalinin, Kutějkin – Šipačjov (A), Dadonov, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Barabanov – Kablukov, Ponikarovskij, Burdasov – Arťuchin, Kadějkin, Dergačjov – Grebešnikov.

    Rozhodca: Bondar, Bělov – Gorděnko, Tomilov